21.6, יום רביעי.
D Dug E New member 29/5/06 #23 רק לא יולי. יש לנו זמן לכל החופש לעשות עוד מפגש..עזבו את יולי בשקט בינתיים אני בעד 25-30.6
צ צליל בר New member 29/5/06 #21 |בעד|, אבל יש בעיה קטנה הבגרות האחרונה שלי היא ב- 30.6 [לשון ב'-אקסטרני] ואני לא יכולה לפני כי יש לי בגרויות ב- 22.6 [גיאוגרפיה] 23.6 [לשון א'-אקסטרני] אז טכנית רק אחרי התאריך 30.6 ועוד שבוע לאילת
|בעד|, אבל יש בעיה קטנה הבגרות האחרונה שלי היא ב- 30.6 [לשון ב'-אקסטרני] ואני לא יכולה לפני כי יש לי בגרויות ב- 22.6 [גיאוגרפיה] 23.6 [לשון א'-אקסטרני] אז טכנית רק אחרי התאריך 30.6 ועוד שבוע לאילת
ה הפועל עפולה 18 New member 29/5/06 #22 אני מציע ש נצא כולנו ביחד לחגוג את הדיסק החדש של אקסל מתי שהוא ייצא.. שזה אומר, מתישהו ב2009.. ככה גם יהיה משהו לעשות. נשמע כולנו את הדיסק..
אני מציע ש נצא כולנו ביחד לחגוג את הדיסק החדש של אקסל מתי שהוא ייצא.. שזה אומר, מתישהו ב2009.. ככה גם יהיה משהו לעשות. נשמע כולנו את הדיסק..
B Beautiful Scar New member 29/5/06 #32 ../images/Emo7.gif יונייייייייי דבר איתי../images/Emo7.gif ../images/Emo199.gif אני צריכה עזרההההה דחוףףףףףף בוכיייייייייי
../images/Emo7.gif יונייייייייי דבר איתי../images/Emo7.gif ../images/Emo199.gif אני צריכה עזרההההה דחוףףףףףף בוכיייייייייי
ק קקי מאסטר New member 29/5/06 #31 יש לך רעיון אחר? לדעתי תל אביב הכי טוב, והכי קל להגיע לשם. לא לכולם מן הסתם, אבל לא יכול להיות מצב שלכולם יהיה נוח.
יש לך רעיון אחר? לדעתי תל אביב הכי טוב, והכי קל להגיע לשם. לא לכולם מן הסתם, אבל לא יכול להיות מצב שלכולם יהיה נוח.
צ צליל בר New member 30/5/06 #43 דיזינגוף סנטרררר מהרבה סיבות א. כלי זמר ב. חנות מטאל ג. המקום ענק! והוא שווה, ושולט! [סתם הרבה זמן לא הייתי שם, מתה לחזור]
דיזינגוף סנטרררר מהרבה סיבות א. כלי זמר ב. חנות מטאל ג. המקום ענק! והוא שווה, ושולט! [סתם הרבה זמן לא הייתי שם, מתה לחזור]
T The legendary DuDe New member 29/5/06 #26 ../images/Emo45.gif זה מצויין מה23 ליוני - כל תאריך הוא טוב לי, אולי יש כאלו שלא, אבל בכללי.
® ®NuLy® New member 29/5/06 #30 ../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif אני אחרי ה-15.6 נגמרות הבגרות אמממ רק שלא יצא עם ישראבלוג.. כי זה קקי.. ובמיוחד מפגש ראשון לא כדאי עם ישרא
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif אני אחרי ה-15.6 נגמרות הבגרות אמממ רק שלא יצא עם ישראבלוג.. כי זה קקי.. ובמיוחד מפגש ראשון לא כדאי עם ישרא
® ®NuLy® New member 30/5/06 #41 ../images/Emo205.gifכי ישרא זה קקי זה מלא מלא אנשים פוזואיסטים בטירוף ומניסיון.. מפגש שיוצא עם ישרא זה לא ממש מפגש.. זה יותר התפזרות בגג
../images/Emo205.gifכי ישרא זה קקי זה מלא מלא אנשים פוזואיסטים בטירוף ומניסיון.. מפגש שיוצא עם ישרא זה לא ממש מפגש.. זה יותר התפזרות בגג
C Cloudy Now New member 30/5/06 #42 אבל לא התכוונתי שנעשה בדיוק איפה שישרא...אמרתי באותו היום..שיהיה נוח לאחרים שכן הולכים לישרא.
L LimiMimi New member 31/5/06 #48 אבל זה חרא ככה. כי כולם הולכים לישראבלוג.. ומתפזרים. וזה לא שאני אומרת שאני אהיה כל הזמן עם הפורום, אבל בשביל שיהיה מפגש מוצלח עדיף שנהיה מרוכזים ב..פורום אחד.
אבל זה חרא ככה. כי כולם הולכים לישראבלוג.. ומתפזרים. וזה לא שאני אומרת שאני אהיה כל הזמן עם הפורום, אבל בשביל שיהיה מפגש מוצלח עדיף שנהיה מרוכזים ב..פורום אחד.