חברים אחד הסקרים היותר מעניינים

GALLL117

New member
שלושתם יחסרו לי, לא רוצה שאחד מהם יעוף. :(

לא הצבעתי לאף אחד בגלל המצפון.

matankzr

New member
נראה לי אשר. אבל...

אם עינב תילך.... נראה לי שיוסי ילך אחריה. הוא אמר את זה גם שהיא רצתה לפרוש שאם היא תילך הוא ייצא איתה...

למה נראה לך

אשר עושה מאיתנו צחוק אנחנו מאזבזים עליו כסף והוא מעמיד את עצמו להדחה

אנימלך2

New member
אני לא רואה סיבה שאנשים יצביעו לאשר אחרי שהוא

בחר בעצמו, איזה סיבה יש לבנאדם להצביע לאשר?

droriko

New member
אם הוא היה פופולארי היו משאירים אותו

את נעמה השאירו למרות שהיא ביקשה מהקהל לא להצביע לה כי היא רוצה לעזוב.

אני חושב שלאשר לא היה נעים להדיח הפעם

כי הוא חשב שהוא זה האשם שפגע באחרים,לכן כניראה שלטענתו אין לו זכות להדיח את האחרים,לפחות לא הפעם הזו, כאשר בכל זאת אשר מבחינת רצון כן רצה להישאר, ולכן כניראה הוא החליט הפעם לא להדיח אחרים וכתוצאה מכך חוקי המשחק ביקשו להדיח את עצמו,כאשר בנוסף אשר ביקש את הזכות שלו שאם אפשר שכן להישאר במשחק הזה, הרי אם אשר היה רוצה לפרוש,אז הוא היה מודיע על פרישה,

אני חושב שלאשר לא היה נעים להדיח הפעם

כי הוא חשב שהוא זה האשם שפגע באחרים,לכן כניראה שלטענתו אין לו זכות להדיח את האחרים,לפחות לא הפעם הזו, כאשר בכל זאת אשר מבחינת רצון כן רצה להישאר, ולכן כניראה הוא החליט הפעם לא להדיח אחרים וכתוצאה מכך חוקי המשחק ביקשו להדיח את עצמו,כאשר בנוסף אשר ביקש את הזכות שלו שאם אפשר שכן להישאר במשחק הזה, הרי אם אשר היה רוצה לפרוש,אז הוא היה מודיע על פרישה,

droriko

New member
גם במקרה הזה ההפקה יוצאת אשמה

זה שהיא יצרה את את האקט הנבזה של חשיפת מעשיהם של אשר ועינב לפני כל הדיירים (אקט שהוביל על הדרך גם לקול של איתי כנגד אשר), החשיפה הזו היא הפיצוץ שגרם לאשר לרגשי האשמה ולבושה . ראית לבד איזה נבוך הוא היה כשנודע לו שבוע שעבר שהוא נשאר , אתה באמת חושבת שהוא היה ככה אם לא היו מראים לו ביחד עם כולם שעלו עליו? תראה אני אישית מאמין לאשר כשהוא אומר שעזב בגלל שביצע את תפקידו, אבל אם הוא בעצם עזב בגלל מקרה הש"צ אז גם כאן מגיע להפקה כרטיס אדום.

Jason2

New member
חלק מהמשחק

יש עבירה על החוקים, יש עונשים. זה שאשר לא מתייחס לזה כאל חלק מהמשחק זו הבעיה שלו ולכן הוא לא מתאים למשחק. ושוב אני אומר שאין שום סיבה להסתיר את זה משאר הדיירים כי הם היו מבינים את זה בכל מקרה.

droriko

New member
אבל יש דרך וצורה לעשות דברים

מה היה כל כך קשה למשל להכריז קודם על אשר ועיבנ כמועמדים להדחה במקום ש"צ , ואחרי שהשידור מסתיים וההמולה בסלון מתפזרת לזמן אותם לחדר האח הגדול ולהודיע להם למה ואיך? וזו סתם דרך אחת שהרגע אילתרתי מהראש, יש עוד אלף ואחת דרכים שלא כרוכות בלהשפיל את אשר ועינב בפני כל האומה.

droriko

New member
רק רוצה להבהיר

כשכתבתי "להודיע על אשר ועינב במקום ש"צ " התכוונתי להודיע בפני כולם שאשר ועינב מועמדים, אבל רק אחרי זה בחדר האח הגדול להודיע לשניים שזה במקום ש"צ ובגלל איזו עבירה.

Jason2

New member
כי ככה זה

זו תוכנית טלויזיה וצריכים לעורר סנסציות וגם באנגליה כשהיה תיאום הדחה הראו את זה לכולם.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif וגם- בהרבה מקרים מי שעובר על חוקי המשחק

פשוט נפסל ומודח מיידית. הם לפחות קיבלו צ'אנס. במקרה של עינב- שטות סלחנית מדי של ההפקה. היא זאת שיזמה הכל והייתה צריכה לארוז מזוודות בו ברגע. אבל כמו שהיא אמרה- "האח הגדול שומר עליה"

cookies10

New member
ההפקה מאד פגעה באשר

הורידה לו את ביטחון העצמי, בעיני העם הוא הצטייר דתי ששומר מצוות, ישר ופתאום ההפקה מראה בפני עם ועדה את אשר הדתי, בצורה לא חיובית. דוקא הראו אותו ואת עינב... כאילו שלא ייכלו לקחת זוג אחר שמתכנן... מאד כאב לו, אף על פי שכווולם שם עושים אותו הדבר, ומה הסיבה שההפקה בחרה דוקא בו זה משיקוליה הן... ושלא התפלא למה באמצע רוצים ללכת הביתה. מזה אשר לא התאושש, אשר כבר לא היה אותו אשר הוא איבד את הטעם להישאר בוילה, מהבושה... וכשאשר ביקש הדחה עצמית אולי ההפקה שיכנעה אותו להישאר, כדרכה. ולא מראים לנו הכל. אל תשכחו שמה שרואים מפה לא רואים משם...

Jason2

New member
כפי שאמרתי

הוא לא מתאים למשחק. זה משחק די אכזרי ולא כולם יודעים איך לשחק ואיך להתמודד.

Jason2

New member
מאותה סיבה שאנשים

הצביעו לנעמה אחרי שהצהירה שהיא רוצה ללכת. הקהל מצביע איך שהוא רוצה מבלי להתחשב. אבל אני חושב שאשר ילך כי הוא פשוט פחות פופולרי.

למעלה