חדשות אליס אין צ'יינס

everynormal

New member
../images/Emo41.gif חדשות אליס אין צ'יינס../images/Emo41.gif

כן, כן, אני בטוחה שהרבה מאיתנו לא שמחים לשמוע את זה ומזלזלים, אבל צריך להיוודע לאמת הלא כל כך מלבבת מאחורי להקתנו האהובה- בנוסף להצהרה חודש שעבר בה אמרו חברי להקת אליס אין צ'יינס שהם מעוניינים להקליט חומר חדש עם וויליאם דובל, מסתבר שחברינו הטובים חוזרים להופיע בקיץ הזה, עם וויליאם דובל ולזמר את להיטיהם מהאלבומים האדירים שהוציאו בניינטיז היפות, כאילו ליין מעולם לא היה קיים. אבל אם בכל זאת יש פה כמה שאין להם בעיה עם דובל ומתכננים לטוס לארה''ב בקיץ הקרוב ויש באפשרותם ללכת להופעה אז כדאי לכם לעקוב אחרי האתר הרשמי, והנה 2 אייטמים מהחודש האחרון:
אליס אין צ'יינס משיקים את סיבוב ההופעות הבא שלהם
זה רשמי- אליס אין צ'יינס יערכו סיבוב הופעות בצפון אמריקה שיתחיל בסוף הקיץ. אליס, כולל וויליאם דובל, ייצטרפו לחבריהם מוולוט ריבולבר לסיבוב ההופעות, ושניהם מאוד מתרגשים להופיע ביחד. פרטים נוספים על סיבוב ההופעות, כולל רשימה של תאריכי ההופעות, יפורסמו באתר הרשמי של אליס אין צ'יינס בקרוב.
מכירה פומבית במחווה לגיטריסט דיימבאג דארל
ב-17 למאי, בתור מחווה לגיטריסט דיימבאג דארל, (גיטריסט להקת פנטרה ולאחר מכן דמג'פלאן שנרצח ב-2004) התקיימה מכירה פומבית בה הוצגו 6 יצירות מופת של כלי נגינה. במכירה זו נמכרו במכירה פומבית גיטרות שעוצבו וקושטו על ידי כמה מכוכבי הרוק הכי גדולים בינהם גם ג'רי שלנו.לצפייה בגיטרה של ג'רי בנוסף, במכירה הזאת, הופיעו אמנים שונים בינהם וויני פול אבוט, דייויד דריימן (דיסטארבד), ארון לואיס (סטיינד), צ'סטר בנינגטון (לינקין פארק) ועוד נוספים.

everynormal

New member
הקישורים (שמשום מה לא עלו לי)

1) האתר הרשמי 2) הגיטרה של ג'רי

danduuu

New member
תודה על החדשות../images/Emo9.gif

באסה שהם ממשיכים עם וויליאם, אבל אין הרבה ברירה, הם חייבים להמשיך הלאה למרות המוות של ליין. למרות שאני חושבת שהכי טוב אם הם היו מפרקים את אליס אין צ'יינס ומשאירים אותה כלהקה הגדולה שהיא הייתה, ומקימים להקה חדשה עם שם אחר ועם וויליאם.

mary06

New member
הכי טוב למי?

אם הם מרגישים שזה נכון ומתאים להם, מי אנחנו שנתווכח איתם? וזה לא הוגן שכל הלהקה תפסיק לעבוד, במיוחד כשרוב השירים הם של ג`רי..וזה גם לא קל להקים להקה חדשה, בכל זאת הם קשורים ללהקה, להיסטוריה, למוזיקה וכבר יש קהל מעריצים ,גם אם לא כולו ימשיך איתם..

everynormal

New member
אני ממש לא מסכימה עם מה שאת אומרת

ליין וג'רי התחלקו בכתיבת השירים, ורוב הזמן זה התנהל ע''י כך שליין היה כותב את רוב השירים וג'רי היה מלחין, וכמה שירים בודדים ליין הלחין, ככה שאני לא חושבת שאפשר להגיד שאת רוב השירים עשה ג'רי

nothingman1

New member
אני דווקא כן חושב שאפשר להגיד ככה, כי ההלחנה

יותר חשובה מהליריקה

everynormal

New member
לדעתך אולי

נכון שמה שתופס את האוזן קודם כל זה הלחן, אבל לדעתי הליריקה חשובה באותה רמה

nothingman1

New member
אם יש להקה ממש גרועה עם ליריקה טובה

את תאהבי אותה? אני מניח שלא לעומת זאת, אם תהיה להקה מעולה עם ליריקה גרועה אז כנראה שכן תרצי לשמוע אותה... לא?

nothingman1

New member
הכל עניין של טעם, אבל דוגמה שתואמת לטעם שלי:

סיסטם אוף אה דאון: ליריקה ממש גרועה ומוזיקה טובה- אותם אני אוהב לשמוע ומהצד השני: לאונרד כהן, אולי הכותב הכי טוב שיש, ואני לא יכול לשמוע אותו... יש לו קול משעמם, שירים משעממים- וליריקה אדירה

shani judd

New member
זה משתנה מאדם לאדם..אין פה מה להתווכח כלכך

יש כאלה שפשוט חשוב להם יותר הלחן ויש כאלה שהמילים

everynormal

New member
לא חושבת שזה קשור

זה לא קשור לעובדה שאתה מוזיקאי או לא, זה משתנה לפי טעם כמו ששני אמרה, לפי דעתי זה חשוב באותה רמה

nothingman1

New member
תגובה גם לך וגם לשני

מבחינתי מוזיקאי זה מישהו עם ידע מעמיק בתאוריה של המוזיקה, שזה מינמום שנתיים של למידה (וללמוד שנתיים גיטרה שמתוכן רוב הזמן לומדים שירים של אקורדים ולא מתעסקים בתיאוריה לעומק זה לא נחשב) ולאוריאן- אני אומר לך את זה מניסיון אישי, לפני שלמדתי מוזיקה ונגינה הליריקה באמת הייתה חשובה לי לא פחות, אבל אחרי שמתמקצעים במוזיקה (תנו לי להיות פלצן לרגע-) ומגלים איזה עולם עשיר ועמוק זה- הליריקה נראית כמו דבר די שטחי שכל אחד יכול לעשות ומאבדת מהחשיבות שלה

everynormal

New member
אבל תראה

הרבה ממה שמזוהה עם אליס, זה המילים שבשירים שלהם שמדברות על הסמים וכל הבעיות, ובעיקר הקול החזק של ליין, ככה שלדעתי באליס ג'רי לא היה מסתדר בלי ליין וגם להפך

«Jimmy Page»

New member
נסתור אותך קצת :]

אני יכול להיחשב מוזיקאי, ומלאונרד כהן אני תמיד נהנה. יש לו דווקא קול מעולה, לדעתי. אבל כן, כמו שאני יכול להתרגש מקטעים כמו Lost without you של פטרוצ'י, שהוא אינסטרומנטלי לחלוטין, וכמו שאני יכול ליהנות מהשירים של הדורס בהם מוריסון פשוט מדקלם טקסטים.

nothingman1

New member
זה שאני לא אוהב את השירה של לאונרד

זה לא הפואנטה, הפואנטה היא שבגלל שאני לא אוהב את השירה שלו (ואת המוזיקה) אני לא שומע אותו ובקשר לג'ים- אם מישהו עם קול גרוע שאתה שונא היה מדקלם את אותו הטקסט שהוא מדקלם- גם היית שומע את זה? מה שאני מנסה להגיד זה שאתה אוהב את הקטעים האלה בעיקר כי אתה אוהב את ג'ים מוריסון, והמילים שהוא אומר זו תוספת נחמדה אבל לא העיקר (יכול להיות שאני טועה בכל מה שאני אומר כי אני לא מכיר אותך בכלל, אבל ככה נראה לי)

למעלה