חדשות הבלוגיה - מהדורה 30

צוהרים טובים נטע

תודה על הרשומה המושקעת שלך יפה מענינת ונותנת לי למשל כל פעם לגלות בלוג חדש וכיפי ולגבי "עלומת השם" אל תתיחסי יש כאלו אנשים לצערי אנשים דו פרצופיים, לא אמיתיים אינטרסנטים צבועים וכדומה ולא מבינה מה הקשר בין הרשומה לבלוג שלך בכלל אני למשל אומרת אמת, פעם לטובת הבלוגיה פעם לא אני אמיתית ודרך אגב, כל תפוח שנופל גדל על עץ תפוחים יפים אחרים זה שנפל כבר רקוב שבוע נפלא מוזהבת

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יוזמה לקראת מהדורה 31 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רוצה למצוא ולחשוף בלוגים ובלוגרים חדשים כעת שאנחנו בתחילת סיבוב חדש ולמרות כל הרצון הטוב, אני עדיין רק אחת במערכה. אז מה שאני מציעה זה שאם אתם מכירים בלוגרים חדשים, בלוגרים שטרם המלצתי עליהם, בלוגרים שאתם מנויים להם וכל רשומה שלהם נותנת לכם טעם חדש לחיים, אז אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית ולהמליץ לי עליהם על מנת שהם יכנסו למהדורה הבאה. רק 3 הערות קטנות: - עדיף שהרשומה המומלצת תהיה עדכנית ולא מאיזה שנה שכוחת אל. - עדיף שלא תמליצו על עצמיכם, זה אף פעם לא יוצא אובייקטיבי. - ועדיף שהלינקים שאתם שולחים יהיו לרשומות שטרם פורסמו בעמוד הראשי ו/או הבלוגיה, כדי לתת גם לאחרים במה. תודה.

מתחדשת1

New member
מעולה, תודה על האזכור ../images/Emo140.gif

*רק תיקון קטן: גם אני א' גולשת אמיצה אחת כותבת "גם אני עברתי אלימות וניצול על ידי אחי ואני יודעת איך זה..." אם רק המשפחה הייתה יודעת... לא עברתי אלימות ע"י אחי.. הבדל קטן אך משמעותי לי

למעלה