חדשות הסופ"ש מפי פורום לדזפ?

Shemesh161

New member
../images/Emo41.gifחדשות הסופ"ש מפי פורום לדזפ?

אז, חבר'ה, איך היה השבוע שלכם? זרמו עם חוויות, סיפורים, שירים וכד' (כפי שאתם רואים גם מאוד הולך פה הקטע של מחירי דיסקים בחנויות
). סופ"ש מעולה.

M e n s R e a

New member
אה, נכון, שכחתי

תודה! עזבתי מקום עבודה, נשבר לי הפלאפון לשניים (!), תיקנתי את הפלאפון, הזמנתי חדש, מצאתי עבודה חדשה. מוסיקה? עדין חרישה על Dire Straits

Shemesh161

New member
ח אין על מה =)

עזבת לטובת תנאים טובים יותר? ולגבי הפלאפון - זה משעשע, שמעתי כבר על למעלה מ10 מקרים של שבירת פלאפונים (ואפילו מקרה של הפלה לדלי חח) בשבוע האחרון..

MilkShack

New member
התחלתי קצת חזרות עם ההרכב

אני בסיסט\גיטריסט טל בסיסט\גיטריסט יובל סולן\גיטריסט איתי מתופף איתי אחלה מתופף.. ויובל אחלה סולן טל שור על על חשמלית!!1 ואנחנו נשמעים אחלה, ומחממים את סינרגיה ב7.7.07 פה ביבנה, אנחנו מבצעים את"על הרצפה" של מוניקה ועוד שיר, חשבנו על לית'יום של נירוונה, אם יש לכם המלצות שלחו לפה!! (בקרוב אני אעלה הקלטה שלנו מאלתרים על טיים, קומפורטאבלי נאמ' ולאדע מה עוד)

FunkyMonk

New member
אין לכם בסיסט??

מה בסיסט/גיטריסט?? אני אבססט לכם! סתם, אבל המון בהצלחה! אם תהיה לכם הקלטה תעלו לפה..

M e n s R e a

New member
וכמה שירים ששמתי לב שהם נחמדים השבוע

Velvet Revolver-Fall to pieces Nelly Furtado-All good things come to an end וכן, אני לא צוחק לגבי השני. מדי פעם איזה שיר מיינסטרים של זמרת מיינסטרים בא בהפתעה.

JumpInTheFire

New member
לא יותר מדי השבוע....

קניתי את וויש יו וור היר של פינק פלויד ועוד אחד של מגהדת'
סיימתי עם היסטוריה להשנה ובעיקר ישבתי בחוסר מעש בבית...

.......

בגלל שזה סוף שנת לימודים, והשנה אני מסיימת את החטיבה עושים לנו טקס סיום, משמע - כל השבוע לא לומדים אלא עושים חזרות! כל יום הייתי מגיעה לבית ספר ב-8 וחצי וב-11 כבר הייתי בבית.. כ"כ כייייף!! אחרי הבי"ס הייתי הולכת לים (והשתזפתי מלא.. נה נה בננה
) ביום רביעי-חמישי התחלתי כבר ללמוד לקראת המבחן קיץ במתמט' היום בערב הלכתי עם אמא ל"שבוע הספר" בחולון והתחדשתי לי בכמה ספרים.. אין ספק - שבוע מהנה. מחר הטקס סיום, אחלו לי בהצלחה בתפקידי

SaintJohn

New member
שבוע מטורף בגרמניה

3 הופעות של אירוסמית' בשבוע בלתי נשכח. חוויות מפורטות אפשר לקרוא בפורום אירוסמית'. בין ההופעות קניתי שם את הדיסקים הבאים: Ten Years After - Live at the Fillmore East Creedence Clearwater Revival - Bayou Country Aerosmith - Classics Live! Complete Aerosmith - Get a Grip Limited Edition Jimmy Page & Robert Plant Unledded - No Quarter חבל שנגמר

M e n s R e a

New member
כיף לכם

מקווה שמתישהו אני גם אטוס לאנשהו בשביל הופעות של להקות שאני אוהב

אה אוקיי

ההורים נסעו לים המלח לכל השבוע, היה לי בית ריק כל השבוע כתוצאה מכך. צפיתי בהמון סרטים בעיקר, הכנתי הרבה אוכל לי ולאחותי........ סיימתי רשמית את הלימודים להשנה.....אני אצטרך לראות שוב את המכללה(מזבלה) הזאת שוב רק בספטמבר באו אליי אנשים מירושלים ומתל אביב....... זהו להשבוע נדבקתי לשיר Blind Bleeding The Blind של Carcass ושמעתי המון Regurgitate (ואני מתכוון לזה...המון!)

אה גם הייתי בתל מונד (טל ../images/Emo123.gif)

וראיתי את צפון רעננה בשקיעה, היה נחמד... והייתי בהופעה של סי היימן (אין לי מושג איך שכחתי לציין את שני אלה מקודם)

למעלה