חדשות הסופ"ש מפי פורום לדזפ?

AeroTom

New member
כמו שנועם אמר, ההופעות בגרמניה...

היה ענק. במיוד ההופעה השניה שהם פתחו אותה בהפתעה גמורה עם Train Kept a Rollin (השיר אגב הראשון אי פעם שזפלין ביצעו יחד בחזרה הראשונה שלהם, ועשו אותו המון בסיבוב ההופעות הראשון והאחרון שלהם). אירוסמית' מבצעים את השיר הזה המון בקביעות ובאופן מדהים, אבל זו גם הייתה הפעם הראשונה בסיבוב הזה שהם עשו אותו, וגם הם פתחו איתו הופעה שזה משהו מאוד מיוחד שהם עשו אותו פעם אחרונה רק באפריל 1999. בנוסף לזה בכל 3 ההופעות הם ביצעו גם שיר שאני אישית מאוד מאוד אוהב (S.O.S Too Bad מהאלבום Get Your Wings). אני יצאתי עם השלל הבא מגרמניה: Aerosmith Anthology שזה אוסף די נדיר שיצא רק במערב גרמניה ב-1988. תוספת נחמדה לאוסף. The Black Crowes - Amorica Digipack. עוד תוספת נחמדה לאוסף עם הגרסה הזו של האלבום. The Derek Trucks Band - Songlines The Traveling Wilburys Box Set שיצא השבוע, עם 2 האלבומים+בונוסים+DVD. ה-Deluxe Edition של Who's Next ה-Legacy Edition של Sweetheart Of The Rodeo של ה-Byrds הגרסת תקליט של Having A Rave-Up של ה-Yardbirds Box שווה של 3 אלבומים של ג'ף בק (Wired, Beck's Guitar Shop, Blow By Blow, שאת האחרון יש לי גם בתקליט כבר) Undead של Ten Years After וגם המפרט של ג'ו פרי בכבודו ובעצמו שתפסתי אחרי ההופעה השניה...

Anuerysm

New member
וואי שווה

אני הולך להופעה של טן יירז אפטר בעוד חודש כנראה, נקווה שיהיה סבבה אפילו שאלווין כבר לא שם והם חותמים בסוף הופעה, אז אני הולך להביא שלל רב

M e n s R e a

New member
גידי, סוף סוף מישהו מתחרה איתך

בהופעות. סתם. תכל'ס, אתה ממוקם בקליפורניה, אי אפשר להתחרות עם זה.

Anuerysm

New member
המבקרים טוענים

שהגיטריסט החדש, הוא כמובן לא איזה אפס שיודע לנגן, לא חסרים גיטריסטים ביקום הזה שמנגנים מגיל 9 איזה 8 שעות ביום ובסוף לא עושים עם זה כלום, הבן אדם הזה גם שר אבל אלווין לי הוא לא, אין מה לעשות, אין אף אחד שיכול להגיע לרמה של הבן אדם וגם חסר לו מעט מהבלוז

למעלה