חדשות סופ"ש?

Shemesh161

New member
../images/Emo41.gifחדשות סופ"ש?../images/Emo41.gif

חוויות, סיפורים ושאר שטויות אחרי שהרבה זמן לא היה את השרשור הזה. תתפרעו
.

JumpInTheFire

New member
שמתי לב ../images/Emo46.gif אבל אני מתכוונת

מה יש למישהו בן 16 (במידה ומה שכתוב בכרטיס אישי שלו נכון) לעשות באמריקה לתקופה? הוא חי שם וחזר או שההורים שלו היו במשלחת או כל מיני סיבות כאלה...

Anuerysm

New member
אמא היתה במשלחת באוניברסיטה

אז באתי איתה כדי לראות את דה הו, אבל גם לא חשבתי שאני אסתפק בזה

M e n s R e a

New member
אה, כן, ראיתי השבוע את Behind the music

של גאנז נ רוזס. גורם לך להבין איזו להקה גדולה זו הייתה, וכמה היא יכולה הייתה להיות גדולה עוד הרבה יותר. המון כשרון היה שם, אלמלא הפרימדוניות של אקסל הם היו יכולים למשוך עד היום לדעתי, ולהוציא עוד כמה אלבומים מדהימים.

JumpInTheFire

New member
חזרתי מאילת

והנה השלל לדזפ: HOUSES OF THE HOLY PHYSICAL GRAFFITI ה DVD הכפול Megadeth- Peace Sells... But Who's Buying Irom Maiden- Powerslave Aerosmith- Get A Grip Jimi Hendrix- Axis: Bold as Love הייתי שם מרביעי עד אתמול (בלילה).. חוץ מזה לא היה שום דבר מיוחד אין על לשמוע את since באוזניות ואת בועד שרעבי מהרקע של האוטו! בקטע החזק כבר לא שמעתי את הרעש מבחוץ והווליום היה על הכי גבוה.. הצרחה של רוברט בסוף שיתקה אותי

JumpInTheFire

New member
חופשי...

הקטע המעצבן (!!!!!) שבפעם הראשונה שהייתי שם התלבטתי אם לקנות את הדיוידי הופעה של טומי או לא.. התלבטתי וזה ובסוף לא קניתי, גם ככה חשבתי לחזור לשם עוד פעם בפעם השניה שחזרתי לא היה לי כ"כ הרבה כסף... ואז כשהגעתי נזכרתי שיש לשניר יום הולדת (יום שלישי, אגב) אז קניתי לו משהו ואז היה חסר לי 10 שקל בארנק לטומי אז התפשרתי על הנדריקס ואז בדרך חזרה כשהוצאתי בטריות מהתא הקטן של התיק פתאום גיליתי 10 שקל נחבאים :SS (והייתי עם התיק הזה כשהייתי בחנות!!!!) חוץ מהחפירה הזו, יש שם אחלה של מחירים! ממש זול שם..

Anuerysm

New member
התפשרת על הנדריקס? שתדעי שטומי זה הסרט

הגרוע ביותר ביקום, לא שווה שיט

JumpInTheFire

New member
ואני עוד חשבתי שאולי זה לטובה

שלא קניתי... מסתבר שלא
בקטנה, בהזדמנות אחרת אקנה

למעלה