חדשות סופ"ש?

אני חייל!

אני כבר חייל שבועיים.. שואף להיות גולנצ'יק אמיתי
יום שלישי טירונות.

ואם כבר.. אז קבלו קטע..

למי שלא יודע, גולני היא לא בדיוק חטיבה שמלאה באנשים ששומעים רוק (
). ביום שהתגייסתי, דפקו לנו מלא זריקות בבקו"ם, ובאחת מהזריקות הרופא שם ראה את הקעקוע שלי (תמונה). הוא שאל אותי מה זה, והסברתי לו שזה סמלים של לד זפלין. רופא: מי אלה לד זפלין? אני: אתה רציני? רופא: ברצינות. אני: אחת הלהקות רוק הכי גדולות בכול הזמנים. הרופא פונה לרופאה שלידנו ושואל אותה אם היא מכירה את זפלין, היא עונה שאין לה מושג. אני מסתובב לכל האנשים שהיו בחדר (בערך 30), ושואל: מישהו כאן מכיר את לד זפלין? וכולם מסתכלים עליי כאילו נפלתי מהירח. אני הייתי בשוק באותו הרגע. באמת הייתי בטוח שנפלתי מהירח. פתאום צץ איזה ג'ובניקון מאחוריי ואומר לי: אחי, היית צריך ללכת לנח"ל! (אגב, חברים שלי הכינו לי סטיקר כזה
) אבל אל תדאגו! אני אעשה סדנת-חינוך בגולני! :)

Anuerysm

New member
קרה לי משהו דומה (הרבה יותר גרוע)

היה מין איחוד משפחתי של הצד של אבא שלי אחרי שלא ראיתי אותם הרבה זמן אז שאלתי את אחותי "את יודעת מי ארבעת חברי הביטלס?" והיא אמרה "אממ.. לא לא ממש" ואז ניגשתי לאשתו של אבא שלי ושאלתי אותה "את בטוח יודעת מי אלה חברי הביטלס" והיא אמרה "אני יודעת שהם להקה" ואז התחלתי לצרוח בבית האם מישהו יכול להגיד את חברי הביטלס ואז סבא שלי הגיח והתחיל כזה "ג'ון לנון.. פול מקרטני.. רינגו סטאר.. אממ.." ואני כזה במתח מחכה שהוא יגיד (כמו בסרטים כזה) ואז ככה הוא חושב קצת ואומר "האריסון" ואז אני קופץ משמחה ומחבק אותו כי בכל זאת יש מישהו שפוי בבית

JumpInTheFire

New member
חחחחחחחח, שניכם הצחקתם אותי ../images/Emo6.gif

אני לא בטוחה שאצלי בבית מישהו ידע את זה...
אבל אני מתחילה לחנך את אחי הקטן ^^ הוא לפעמים שואל אותי על הדיסקים ואז אני מסבירה לו קצת אני מקווה שייצא ממנו משהו בסוף

למעלה