חדשות קרי לשבוע הראשון של אפריל

symptoms

New member
זה לא פיראטי ../images/Emo7.gif

וכן, אני יודעת שהסירו, העלתי אותו שוב והסירו שוב, אני כבר אראה, אולי אני אעלה את זה לאתר ישראלי או משהו, נראה. או שאני אמצא וידאו אחר. נכון לעכשיו אני ברוגז עם יוטיוב... רעות

West Doll

New member
יופי רעות...לא יכלת לחכות עד שאני אראה?|הא|

עכשיו אני מחייבת אותך להעלות את זה שוב!

LeAnnDylan

Well-known member
יא מפרת זכויות יוצרים סדרתית שכמותך../images/Emo69.gif

LeAnnDylan

Well-known member
טנקס רעות../images/Emo69.gif

אני חייבת להודות שהפעםהפצצת בוידאוים עדין לא ראיתי את כולם גם כי אני עייפה וגם כי דרורית היצורה הזאת הסיחה את דעתי עם קליפ של להקת מנגו ><" ועכשיו אני צריכה לשטוף את העיניים והאוזניים באוקונומיקה מהזוועות. אבל את ההכי חשוב שמעתי;; השאר יחכו לבוקר, אם לא יחליטו להעיף לך גם אותם
וכם אני יודעת שלא את העלת אותם אבל יוטוב עומו|הא| תודה

LeAnnDylan

Well-known member
וואי מה שפם../images/Emo12.gif

התכוונתי לכתוב טנקס רעות
מה יש לי

symptoms

New member
אגב חן,

תשימי לב לדוגמאות של קרי עם קוקיות, במיוחד בשבילך
רעות

West Doll

New member
רעות יא חצופה |הא|

את בכלל צריכה לשים תמונה...אני שמתי |הא|

West Doll

New member
וואי בכל חור מדברים על הפרידה מצ'ייס

כתבות וכאלה... אבל רק כאן בארץ בדיליי
בשבת קראתי את המגזין הזה Go והבייב השבועי שלהם היה צ'ייס והתחילו לחפור על זה שהבנות לא יתחילו לבנות עליו כי הוא "חזק בזוגיות עם בוגרת אמריקן איידול, קארי[
] אנדרווד". סתם היה בא לי לשתף

West Doll

New member
חח הם נפרדו בSMS../images/Emo6.gif

איזה מצחיק זה
תמיד רציתי לעשות את זה
בינתיים יצא לי רק בטלפון אבל זה לא נקרא
קיצר, קרי אמרה בראיון שעשו איתה באיידול שהיא וצ'ייס נפרדו דרך הודעת SMS: “We broke up over text, so it’s like ‘peace out.’ It was completely mutual, we’re both fine.” פיס אאוט
היא אמרה גם שהיא לא דיברה איתו “in a while, but I mean, I don’t dislike him. So it’s no big deal.” והיא הוסיפה שכל הקטע הזה של זוגיות לעין הציבור “difficult … because people always make a lot bigger deal of things than they actually are.”

למעלה