וכן, אני יודעת שהסירו, העלתי אותו שוב והסירו שוב, אני כבר אראה, אולי אני אעלה את זה לאתר ישראלי או משהו, נראה. או שאני אמצא וידאו אחר. נכון לעכשיו אני ברוגז עם יוטיוב... רעות
אני חייבת להודות שהפעםהפצצת בוידאוים עדין לא ראיתי את כולם גם כי אני עייפה וגם כי דרורית היצורה הזאת הסיחה את דעתי עם קליפ של להקת מנגו ><" ועכשיו אני צריכה לשטוף את העיניים והאוזניים באוקונומיקה מהזוועות. אבל את ההכי חשוב שמעתי;; השאר יחכו לבוקר, אם לא יחליטו להעיף לך גם אותם
וכם אני יודעת שלא את העלת אותם אבל יוטוב עומו|הא| תודה
בשבת קראתי את המגזין הזה Go והבייב השבועי שלהם היה צ'ייס והתחילו לחפור על זה שהבנות לא יתחילו לבנות עליו כי הוא "חזק בזוגיות עם בוגרת אמריקן איידול, קארי[
קיצר, קרי אמרה בראיון שעשו איתה באיידול שהיא וצ'ייס נפרדו דרך הודעת SMS: “We broke up over text, so it’s like ‘peace out.’ It was completely mutual, we’re both fine.” פיס אאוט
היא אמרה גם שהיא לא דיברה איתו “in a while, but I mean, I don’t dislike him. So it’s no big deal.” והיא הוסיפה שכל הקטע הזה של זוגיות לעין הציבור “difficult … because people always make a lot bigger deal of things than they actually are.”