חדשות קרי לשבוע הרביעי של ינואר

West Doll

New member
הוא BHC עדיין בטופ../images/Emo47.gif

ויופי לAAG שצובר תאוצה
ואחלה תמונה
|סקס|

symptoms

New member
../images/Emo57.gifמצעדי וידאו../images/Emo57.gif

so small נשאר במקום הראשון במצעד של GAC, יורד למקום 4 (מ-3) במצעד של CMT.
אייס
רעות

symptoms

New member
../images/Emo106.gifגראמי../images/Emo106.gif

שתי חדשות בנוגע לגראמי:
כל שנה הגראמי מוציא אוסף עם שירים שמועמדים בטקס, וקרי חלק מהאוסף הזה, עם before he cheats כמובן
. הרשימה המלאה:
1. Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around (Interlude) 2. Amy Winehouse - Rehab 3. Beyonc? - Irreplaceable 4. Foo Fighters - The Pretender 5. Maroon 5 - Makes Me Wonder 6. Feist - 1234 7. Bon Jovi - (You Want To) Make A Memory 8. Paul Mccartney - Dance Tonight 9. Christina Aguilera - Candyman 10. Nelly Furtado - Say It Right 11. Kanye West Featuring T-Pain - Good Life 12. Herbie Hancock - River Featuring Corinne Bailey Rae 13. Vince Gill (Guest Vocalist: Sheryl Crow) - What You Give Away 14. Carrie Underwood - Before He Cheats 15. Plain White T's - Hey There Delilah 16. Corinne Bailey Rae - Like A Star 17. Green Day - Working Class Hero 18. Daughtry - It's Not Over​
הדבר השני בנוגע לגראמי הוא שאושר שקרי תופיע שם, משמח מאוד
. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
יששם רק איזה 3 שירים נורמלים

אבל חן בטח תאהב אותו כי זה דיסק פקאצה כזה

West Doll

New member
שירים מעפנים.../images/Emo122.gif

יווו, מעניין עם מה היא תופיע
בטח עם AAG...

symptoms

New member
../images/Emo47.gifאמריקן איידול../images/Emo47.gif

אזהרה
יתכן שחלק מהאנשים יחשיבו את זה
, זה לקוח מתוך תוכנית האודישנים של שלישי בערב, זו ששודרה בסטאר ביום רביעי ותשודר ביום שישי בערוץ שלוש, מי שלא מעוניין לדעת כלום, שפשוט לא ימשיך לקרוא, לדעתי זה לא קריטי, זה לא מראה אף אחד שעבר או משהו, אבל אני לא רוצה להרוס למי שזה חשוב לו. אגב, כן, התמונה היא לא מהקליפ של before he cheats. נראה לי מספיק: כאן אנשים שניסו לשיר את before he cheats באודישנים, משעשע משהו, בעיקר ההיא עם הפרשנות משלה למילים של השיר
. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo12.gif

דווקא את הפרק השלישי ראיתי, את הרביעי ל ולא זכור לי שמישהי שרה ביפור הי צ'יטס
יכוליות שפיספסתי? |חושב| אה הוספת וידאו |פתאוםרואה| עכשיו אני אראה, אוליב אמת פיספסתי |חושב|

symptoms

New member
צודקת, התבלבלתי בתאריכים, תיקון לספוילר

זה מהפרק ששודר ביום רביעי בערב, חמישי בסטאר וישודר ביום שבת בערוץ 3. וזהו
רעות

חחחח ואו..באתי לראות ב-12

טוב שנזכרתי,היה ממש ממש מצחיק,ובאתי בדיוק לפני שעשו את ה"מחרוזת" הזאת לביפור הי צ'יטס,בושה לקרי
והם צודקים! דרום קרוליינה באמת גרועים,הצפון יותר טובים
אני צוחקת. ולונדון היתה טובהה! היה לה עיניים מדהימות והשרשרת שלה היתה מגן דויד

LeAnnDylan

Well-known member
כן חבל שהיא לא עלתה לטופ 24

וכן אני אספיילר פה כמה שבא לי
אני עצבנית

West Doll

New member
מעפנים../images/Emo6.gif

איך הם לא מכירים את השיר הזה
והזאתי שהתחילה בכלל לחרבש מילים הרגה אותי, פגרת

symptoms

New member
../images/Emo203.gifפרסי CMT ONLINE../images/Emo203.gif

אחד מטקסי פרסים הפחות משמעותיים של השנה, אבל עדיין, קרי מועמדת בשלוש קטגוריות:
No. 1 Streamed Live Performance Bon Jovi, "(You Want To) Make a Memory" from Unplugged Reba McEntire and Kelly Clarkson, "Because of You" from CMT Crossroads Kid Rock, "My Name Is Bocephus" from CMT Giants Carrie Underwood, "Before He Cheats" from 2007 CMT Music Awards No. 1 Streamed Music Video Kellie Pickler, "Red High Heels" Sugarland, "Stay" Taylor Swift, "Teardrops on My Guitar" Carrie Underwood, "Before He Cheats"" Carrie Underwood, "So Small" No. 1 Digitally Active Female Artist Faith Hill Reba McEntire Kellie Pickler Taylor Swift Carrie Underwood
שיהיה בהצלחה, רעות

LeAnnDylan

Well-known member
מגניב

רעות אני תוהה בעד מי את, קרי או אהובת ליבך?

למעלה