דנקשן
T ThroughTheMonsoon New member 23/7/07 #78 הי אני חדש הי אני חדש ואני מעריץ של טוקיו הוטל . קוראים לי איב, בן 15 מת"א.
K KillerPilze New member 23/7/07 #81 מנהל הפורום צריך לעשות שרשור לעצמו כי הוא די חדש כאן X__X אאופ ידן פאל - ich bin היידי, בת 15 מהמרכז, עולה לי"א מעריצת ט"ה מאז אוגוסט 2005 (זה כי הייתי בחופשת מולדת כשהם התחילו להתפרסם בגרמניה והכול) lg Heidi
מנהל הפורום צריך לעשות שרשור לעצמו כי הוא די חדש כאן X__X אאופ ידן פאל - ich bin היידי, בת 15 מהמרכז, עולה לי"א מעריצת ט"ה מאז אוגוסט 2005 (זה כי הייתי בחופשת מולדת כשהם התחילו להתפרסם בגרמניה והכול) lg Heidi
B BillsBitch New member 24/7/07 #83 חדשהD= הייי אז אני אילנה(איל) וכמו שאתם רואים אני חולה על ביל אז מקווה להנות פה3>
W WakeTheDead New member 24/7/07 #84 חדשה D: אני טל עוד מעט 14 מהמרכז D= ביל וגיאורג3> מקווה להשתלב [:
P PerfectSP New member 24/7/07 #92 יו!פתאום אני קולטת בפורומים-טוקיו הוטל!!../images/Emo190.gif איזה מאאאאגניב!!!!!!!!!! [הייתי פה ושם בקומונה ] אני יסמין אגב וזה המאומץ שלי-
יו!פתאום אני קולטת בפורומים-טוקיו הוטל!!../images/Emo190.gif איזה מאאאאגניב!!!!!!!!!! [הייתי פה ושם בקומונה ] אני יסמין אגב וזה המאומץ שלי-