D darklighter New member 14/4/05 #6 ברוכה הבעה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif השתלבות נעימה יש לך חתימה מצחיקה
® ®NuLy® New member 14/4/05 #9 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני גל עוד חודש בת 15!! ובאמת החתימה שלך ממש מצחיקה!!! התשלבות נעימה
R RuNoOsH New member 14/4/05 #10 ../images/Emo42.gifברוכה הבאה, אני רוני, וגם אני מטורפת על בילי, וכמובן גם על גרין דיי... זה בילי בתמונה?! זה לא דומה לו.. לפחות השער לא...
../images/Emo42.gifברוכה הבאה, אני רוני, וגם אני מטורפת על בילי, וכמובן גם על גרין דיי... זה בילי בתמונה?! זה לא דומה לו.. לפחות השער לא...
R RuNoOsH New member 14/4/05 #11 ../images/Emo42.gifוואלה, זה בילי... רק עכשיו שמתי לב... (הקעקועים הסגירו אותו... )
® ®NuLy® New member 15/4/05 #25 ../images/Emo2.gif לינקין?! בעע?! לאאאאאאאאאא לינקין הלהקה הכי טובה בעולם ביחד עם גרין דיי {כי אני לא יכולה להחליט את מי אני אוהבת יותר}
../images/Emo2.gif לינקין?! בעע?! לאאאאאאאאאא לינקין הלהקה הכי טובה בעולם ביחד עם גרין דיי {כי אני לא יכולה להחליט את מי אני אוהבת יותר}
Y yoseflotz New member 15/4/05 #34 אני מתערב שאת הכרת את גרין דיי ולינקין לראשונה מהאתר 100fm. או בקיצור פקאצות-מיוסיק. כע ולינקין הם ממוסחרים האני.
אני מתערב שאת הכרת את גרין דיי ולינקין לראשונה מהאתר 100fm. או בקיצור פקאצות-מיוסיק. כע ולינקין הם ממוסחרים האני.
® ®NuLy® New member 15/4/05 #60 גם לינקין לא!!! לינקין לא היו ממוסחרים עד שהם עשו את המאש הדפוק הזה עם ג'יי זי!!!
B BlueBeIl New member 15/4/05 #64 אוי, נו באמת... את יודעת שהם ממסוחרים... ואם את לא יודעת אז את תביני את זה יום אחד.
® ®NuLy® New member 15/4/05 #40 ../images/Emo46.gif לא!! לא הכרתי את לינקין וגרין דיי מ100fm!!! אז מה אם לינקין ממוסחרים!!! {למרות שאני לא חשבתי ככה על שהיה המאש עם ג'יי זי} יש להם אחלה מוזיקה!!
../images/Emo46.gif לא!! לא הכרתי את לינקין וגרין דיי מ100fm!!! אז מה אם לינקין ממוסחרים!!! {למרות שאני לא חשבתי ככה על שהיה המאש עם ג'יי זי} יש להם אחלה מוזיקה!!