אעע הארנב- אם בא לך. הציטוט? כע.
F funkygirll New member 30/4/05 #27 אני רותם,כמעט סיימתי את העבודה,כנסו רציתי לדעת כמה אלבומים הוציאה הלקה ובאיזה שנים? ומה אני יכולה לרשום בסיכום של המאמר?
אני רותם,כמעט סיימתי את העבודה,כנסו רציתי לדעת כמה אלבומים הוציאה הלקה ובאיזה שנים? ומה אני יכולה לרשום בסיכום של המאמר?
S sk8er girl 26 New member 30/4/05 #29 כנסי למאמרים כתוב שם הכל... נעזרתי בהם כשהייתה לי לכתוב עבודה.
S sk8er girl 26 New member 30/4/05 #30 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה כנסי למאמרים כתוב שם הכל... נעזרתי בהם כשהייתה לי לכתוב עבודה.
F funkygirll New member 30/4/05 #31 תודה.חיפשתי במאמרים ... ויש שם רק 2 מאמרים ולא רשום שם כמה אלבומים הוציאה הלהקה ובאיזה שנים.
W whatascene New member 30/4/05 #32 www.greendayauthority.com יש שם בערך כל פיסת מידע שאי פעם תרצי (או לא) לדעת על גרין דיי.. והאתר כולו באנגלית, כמובן.
www.greendayauthority.com יש שם בערך כל פיסת מידע שאי פעם תרצי (או לא) לדעת על גרין דיי.. והאתר כולו באנגלית, כמובן.
R RuNoOsH New member 30/4/05 #4 ../images/Emo42.gifהיי ספיר ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה, אני רוני, בת 14, תהני בפורום!...
H healing drug New member 30/4/05 #7 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif_../images/Emo140.gif אני שחר בת 14, השתלבות נעימה...