חדשים

a Warming Sign

New member
תודה בכלאופן../images/Emo9.gif

גם אני חיפשתי ולא מצאתי. אם בכל זאת למישהו יש את הקטע אני אשמח לקבל

Koki Girl1

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif

בלאקאדר בבי בי סי פריים בימי שישי בשמונה עד תישע
?? איזה מגניב! אני חייבת לזכור את זה

Elizabell

New member
אז ראית אתמול? היה ממש קורע../images/Emo6.gif

בימי שישי בשעה 20:00 - 21:00 שני פרקים ברצף - בלאקאדר - עם יו לורי ורואן אטקינסון. אסור לפספס. זה ממש קורע. אתמול היה פרק שבו יו לורי התחפש לאישה. והמפקד התאהב בו והציע לו להתחתן איתו ויו לורי הסכים.....חחחחחחחח
וההמשך הו הו חחחח קורע.... משמשחק את המפדק זה סטפן פריי - השחקן שהוא חברו שותפו של יו לורי כשהיה צעיר יותר....בשנות ה80. יום טוב אליזבל

Evi Virus

New member
היי :]

אני חדשה, אוהבת האוס מאוד! גאונות לשמה
אוהבת מאוד מוזיקה ושינה
נעים להכיר

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ווהו.../images/Emo141.gif

יחסית לחדשה את כבר פעילה ביותר! ברוכה הבאה
אני תמר, בת 17 מאבן יהודה (באיזור השרון) אני אוהבת שאנשים מספרים הרבה על עצמם, ככה אפשר למצוא מהר מכנה משותף אני מסכימה איתך לגבי רוב השחקנים (יש לי חולשה מיוחדת לג'וני דפ) ומסכימה לגמרי לגבי ניקול קידמן! הראשונה שאני מוצאת עם הדעה שלי...כולם אומרים לי שאני מגזימה
קיצור ספרי קצת על עצמך (גיל, איזור) השתלבות נעימה!

Elizabell

New member
היי תמר../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אני בת 16 מהמרכז. ואני מאוד מתעניינת בכל משקשור לסרטים/טלוויזיה ושחקנים. אני מודעת להרבה שחקנים מוכשרים שאינם מוכרים במיוחד בקרב הנוער כמו: ווינסנט פרייס 1911-1993 , קנת' בראנה, אלן ריקמן, מלקולם מקדואל....הם מאוד טובים. כן וניקול קידמן היא מעולה! עוד לא ראיתי שחקנית יותר טובה ממנה. וכמובן שיש טובות כמו ווינוה ריידר, מג ראיין, סוזן סרנדון, אנג'ליקה יוסטון, מיה פארו ועוד ועוד. אבל אף אחת לא ריגשה אותי כמו ניקול. שלחתי לך מסר פרטי. אשמח אם תעני לי שם. יום טוב אליזבל

למעלה