חדש!קורס ללימוד שפת הסימנים!

צלף

New member
היה שידור הצלחתי להכנס רק לצט ולא

לראות את לי דן, ובלוגים אחרים הצלחתי לראות...

0ne Man

New member
בפעם הבאה, מקווה שיהיה בסדר ../images/Emo13.gif

אני מתנצל על התקלה.

קפהש

New member
הבלוג עם לי היה מוצלח מאוד

התרשמתי שרוב המשתתפים בבלוג עם לי היו שומעים. הם שאלו כל מיני שאלות על חרשים ולי הסבירה יפה. בהתחלה היא הסבירה מילים בסיסיות, ובהמשך יותר ענתה על השאלות של הגולשים. חלון הצ'ט נתקע מדי פעם אבל לא נורא. יש לי שני נושאים לשיפור: 1. כדאי להסביר כאן בפורום בפירוט מהי הדרך הטובה ביותר להכנס לבלוג עם לי. מצאתי שלוש דרכים: אחת, דרך הבאנר שהופיע בראש העמוד של הפורום כאשר ההבלוג התחיל. שתיים, דרך הקישור הקבוע בשם Blog TV בטאגליין של הפורום. שלוש, דרך Chat TV הראשי בתפוז, בחירה בבלוג כלשהו ובחירה בחדר עם לי מתוך רשימת החדרים. לצערי, לא הצלחתי לצפות בצ'ט ובלי בו זמנית, והפעלתי שני חלונות נפרדים לשתי הפונקציות. מכאן שאולי לא הפעלתי את הבלוג בדרך הטובה ביותר. 2. כפי שמשתמע מהסעיף הקודם, לא היה ב- Blog TV (העמוד הראשי של Blog TVבתפוז) קישור בולט לבלוג עם לי. לכן, לדעתי, הנוכחות בבלוג היתה דלה יחסית. אני ממליצה לשים הפנייה בולטת לבלוג המיוחד עם לי, ולעשות תרגולים לחבר'ה בכניסה לבלוג, לקראת הבלוג בשבוע הבא... אגב, אני לא קפהש. אני רק זוגתו, ושנינו שולחים לכולם ברכת לילה טוב, והרבה נשיקות ללי (אם נדע לאהוב, אז הבוקר ייעור
- זה רמז)

הגר לי

New member
דקדוק בשפת הסימנים ../images/Emo35.gif

יש דקדוק בשפת הסימנים? בתודה מראש..

Chuck U Farly

New member
יש דקדוק

את המילה הכי חשובה אפשר לסמן ראשון. במקום סימני שאלה וחיווי יש הבעות פנים. יש סימונים ספציפיים היכולים להביע משפט שלם (סימון יחיד מביע משפט, ולפעמים אפילו הבעת פנים בלבד). סדר המילים בשפת הסימנים בדרך כלל אינו משנה, ואין שימוש במילות יחס. פעם השתמשו במילות יחס והדבר סירבל את השפה, לכן השמיטו אותם.

הגר לי

New member
דקדוק בשפת הסימנים ../images/Emo35.gif

יש דקדוק בשפת הסימנים? בתודה מראש..

U m a

New member
איפה כולם כותבים את השאלות?

בלו טייגר הזה כל הזמן מקבל תשובות. ואנחנו לא. איפה הוא כתב???

Chuck U Farly

New member
יש ניקוד בשפת הסימנים אך אינו נוח

וכמעט לא משתמשים בו. האיות נעשה ביד אחת והניקוד נעשה ביד השניה קרוב למרפק של היד הראשונה.

U m a

New member
שאלה

רק עכשיו זה עובד די חלק. האם יש אפשרות שהיא תחזור על המילים הבסיסיות שהיא הראתה בהתחלה? בכלל- מילים בסיסיות יותר...

הגר לי

New member
שאלה

איך אומרים את המילה יתום בשפת הסימנים? במה שונה התחביר/דקדוק מהשפה העברית המדוברת? תודה על התשובה לשאלתי הקודמת.

למעלה