ראיתי את סרט! היה מאוד יפה!! והסאונדטראק היה מ-ע-ו-ל-ה!!
כ כריסטינה אגילרה2645 New member 5/4/09 #3 יוא אני הייתי על סף ללכת לזה היום.. אבל לא הספקתי.. קיצר מחר בע"ה אני אלך..
T the whole shebang New member 5/4/09 #5 איזה כיף לכן עם מי שאני רוצה ללכת רוצה סרט אחר, אוף זה כזה מרגיז
נ נועה סKליר New member 5/4/09 #6 תחפשי מישהוא מהפורום.. אני למשל, נכנסתי לפורום של האחים ג'ונאס כדי למצוא מישהו ללכת איתו לסרט.. אבל אם את רוצה לעשות את זה את צריכה להיות בטוחה שזה לא מסוכן או משהוא..
תחפשי מישהוא מהפורום.. אני למשל, נכנסתי לפורום של האחים ג'ונאס כדי למצוא מישהו ללכת איתו לסרט.. אבל אם את רוצה לעשות את זה את צריכה להיות בטוחה שזה לא מסוכן או משהוא..
T the whole shebang New member 6/4/09 #17 מישהו קרוב לירושלים והסביבה? חחח רעיון טוב../images/Emo13.gif
כ כריסטינה אגילרה2645 New member 5/4/09 #7 ../images/Emo207.gif מיילי בשער המגזין Life ככה זה הולך להראות..
א אריאלוש13 New member 5/4/09 #10 רגע אז אנלא מבינה... הסרט כבר יצא לקולנוע? כי באתר יס פלאנט רשום שהוא יצא ביום חמישי..!!
כ כריסטינה אגילרה2645 New member 5/4/09 #11 הוא כבר בקולנוע.. יכול להיות שבמקומות מסוימים עדיין לא... אבל לפי מה שהבנתי בבתי הקולנוע של רב חן הוא יצא..
הוא כבר בקולנוע.. יכול להיות שבמקומות מסוימים עדיין לא... אבל לפי מה שהבנתי בבתי הקולנוע של רב חן הוא יצא..
מ מור נסיכת הפופ New member 9/4/09 #19 ../images/Emo41.gifחוויות מהסרט../images/Emo41.gif ראיתם את הסרט,דקלמתם את כל השירים בע"פ בזמן ששאר הקולנוע הסתכל עליכם כעל מוזרים ואולי אפילו הלכתם לראות אותו שוב..( ) עכשיו אנחנו רוצים לשמוע - איך היה לכם בכיתם? צחקתם? התרגשתם? שרשרו את כל החוויות שלכם מהסרט לכאן..
../images/Emo41.gifחוויות מהסרט../images/Emo41.gif ראיתם את הסרט,דקלמתם את כל השירים בע"פ בזמן ששאר הקולנוע הסתכל עליכם כעל מוזרים ואולי אפילו הלכתם לראות אותו שוב..( ) עכשיו אנחנו רוצים לשמוע - איך היה לכם בכיתם? צחקתם? התרגשתם? שרשרו את כל החוויות שלכם מהסרט לכאן..