חוויות מהסרט

הייתי בסרט.../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אני חייבת להודות שהוא היה אפילו יותר יפה משחשבתי. רואים שושקעה בו המון מחשבה ומעבר לעלילה המפתיעה הלוקיישנים מדהימים ביופים. נהניתי נהניתי נהניתי. ממליצה לכולכם לרוץ לקולנוע!

sapirze

New member
יום שני אניה הולכת לראות סוף סוף

סוף סוףףףףף ביום שני אני נוסעת עם חברות ליס פלאנט לראות P: יאיייי =] שמחה שאהבתם את הסרט :) הוא בטוח יפה אם כולם אהבו =]

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהוא מדהים../images/Emo99.gif

יותר מכל מה שציפיתי

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהיה פשוט מדהים../images/Emo7.gif

(חזרתי סופסוף, המחשב חזר מתיקון) - סחבתי את חברה שלי לסרט אתמול. כל הסרט אני מתפללת שהוא לא יגמר! איך נהנתיייי! במיוחד שחיכיתי שהסרט כבר יגיע לארץ, וכבר ידעתי את כל השירים כולל הריקוד, אז זה היה כל כך כיף. הסרט התחיל כמו ציפיתי שיתחיל - האנה ה"סנובית" וכל זה, וככל שעבר הזמן נהנתי יותר, צחקתי יותר ולא הורדתי את העיניים מהמסך לרגע
הכי התרגשתי כשהיא ישבה על המדרגות ובכתה. חברה שלי התחילה לבכות
זה היה כל כך מרגש, ולא קיצ'י! (כמו שחשבתי שיהיה) הסרט נגמר טוב ועכשיו אני רוצה ללכת שוב מרוב שנהנתי. אאעהאהא היה שולט

ראיתי אותו!!

סופסוף בשבת הלכתי!! כל החברות שלי לא היו בעיר אז לקחתי את אמא שלי XDDD היה כלכך יפה! אחד הסרטים הטובים שיצאו!! צחקתי בכיתי הייתי בהלם מהסוף! סרט טוב! ואחרי החופש אני הולכת לראות את הסרט הזה שוב עם חברה!

sapirze

New member
ראיתי!! ../images/Emo13.gif

ובא לי לראות שוב! ייווווו התאהבתי בסרט
כל כך יפה, קצת מפתיע, צפוי...ואפילו טיפה מרגש! אחלה אחלה אחלה אחלה סרט! עלילה ממש טובה, הדמויות טובות! רק חבל שטיילור סויפט הופיעה לחצי דקה...השירים מעולים!!...בקיצ-קץ! סרט יפה ושווה כל אגורה לדעתי =]

ראיתי!!!!!!!!!

וזה היה פשוט מדהים
ממש התרגשתי מהסיפור והכל למרות שזה היה ממש צפוי הסוף... והיה לי ממש כיף לשמוע את מיילי בפול ווליום, ולשיר את השירים שאני כבר מכירה ו'להתלהב' מאלה שלא הכרתי... והכל היה מרגש, מדהים, מצחיק, מעניין, מעולה והיה לי הכי כיף לראות אותו בעולם

למעלה