חידון ד"ר פיל הגדול

../images/Emo41.gif חידון ד"ר פיל הגדול ../images/Emo41.gif

מידי שבוע בכל יום חמישי תקבלו חידה שתהיה קשורה לתוכניות השבוע, לד"ר פיל עצמו ולמשפחה שלו ובכלל לתוכניות מפורסמות שהיו לו בעבר. יש לכם את כל הסופשבוע לפתור כל פעם את החידה, ומי שיפתור את הכי הרבה חידות בכל חודש יקבל פרס שווה
אז... שנתחיל
איך קוראים לאישתו של ד"ר פיל ומה תפקידה בתוכנית של ד"ר פיל

פרס? ועוד פרס שווה? *מתעוררת לחיים*

הנה תשובתי: לאשתו של ד"ר פיל קוראים רובין (רובין מק'גרו בשמה המלא). ותפקידה בתוכנית הוא לתת עצות לשיפור החיים מהפן החיצוני, משמע, עצות לשמירה על היופי החיצוני וגם סטיילינג. בתוכניות שבהן רובין משתתפת, לרוב היא מלמדת כיצד לשמור על עור בריא ועל גוף בריא (ד"ר פיל הוא זה שדואג לראש בריא :) כיצד להפחית/למזער נזקים שגרמנו לגוף, פשוט כיצד להיראות טוב, להיות בריא ולהרגיש טוב. היו תוכניות שבהן היא השתתפה ועשתה סטיילינג, עיצבה חדרים, נתנה עצות לגבי אביזרים ואפילו אירגנה מסיבות בעיצובה (כמו לדוגמה מסיבת הכריסמס שהיא עשתה לילדי החיילים שמשרתים בעירק).

חחחח

רק אל תגידי לי שהפרס הוא ארוחה במק'דונלדס, בעצם נראה לי מק'דונלדס יקר מדי.. נלך על בורגראנץ' (אני אוותר על הבשר)
נראה לי שבסופו של דבר הפרס יהיה פרסום בעמוד הראשי של הפורום

תגלי! *מכוונת אקדח לראשה של מלאכי*

להפך, אולי זה פרס ששווה להשקיע מאמץ עבורו, ככה תמשכי יותר משתתפים. למרות שיש לי הרגשה שאפילו בזוקה המנצח לא יקבל

אה הא!

אז צקדתי, זה בטח משהו שקשור לפורום. ומה זאת אומרת פרס לא צריך להיות מוחשי? לא אומרים דברים כאלה לאנשים חומרניים!

טוב נו...אז אני אשתוק../images/Emo3.gif

מזל שאת לא החבר שלי- כשהוא רוצה להשתיק אותי, הוא מנשק אותי

שהחבר שלי חכם../images/Emo70.gif

מצא דרך נהדרת להשתיק אותי כשמדברת שטויות (וזה קורה בד"כ כשעייפה, כך שקורה כמעט כל יום
)

brum

New member
רובין ותפקידה להראות חשובה

אני לא חושבת שיש לה ממש תפקיד חוץ מלרוץ אחריו בסוף התוכנית, היא באמת מנסה להראות את נקודת החשיבה שלה ומנסה לתת תשובות של פסיכולוג (יתכן שהן נכתבו לה מראש) - לדעתי היא יותר לרייטינג מאשר לתוכנית

Y. Welis

New member
הוא אמר שהוא זה שרץ אחריה...

אולי היא רייטינג, אבל תראו לי עוד מנחה טלוויזיה שאשתו מלווה אותו כך. *זה* שיתוף.

brum

New member
כן, ממש

הרי רואים שהיא משתרכת מאחור מנסה להדביק את קצב ההליכה שלו, כל הכבוד על הזוגיות הזו אבל לדעתי מיותר לגמרי

היא דווקא לא רצה אחריו

באחת מהתוכניות של ד"ר פיל שבהן הוא עונה לשאלות הצופים, הוא ענה על שאלה שעליה קיבל המון מכתבים - שאלו אותו למה רובין המסכנה עם הרגליים הקצרות שלה (חח) תמיד צריכה לרוץ אחריו? ורובין אמרה שהיא זאת שהולכת מהר מכיוון שהיא לא אוהבת שמצלמים אותה (וכן, אני יודעת שהיא מצטלמת לתוכניות של בעלה כל הזמן). האמת, אם תשימו לב תראו שבאמת רובין היא זאת שהולכת לפניו ומושכת אותו.

למעלה