חידון ד"ר פיל הגדול

brum

New member
היא מושכת אותו ??? מתי ?

כאחת שרואה את התוכניות באופן קבוע לא זכור לי אפילו פעם אחת שראו שרובין נמצאת לפני פיל - כל התשובות האלו הן סתם בשביל להעביר נושא - היא שם בשביל הרייטינג והיא יודעת את זה (ברור שפיל יודע את זה?) ואם היא לא אוהבת להצטלם איך זה שלפעמים היא איתו על הבמה או שהיא מייעצת לאורחים ? give me a break היא אוהבת שמצלמים אותה בדיוק כמו בעלה אבל היא אף פעם לא תלך לפניו

אם תשימי לב

תראי שלפעמים רובין באמת הולכת לפניו ואפילו מושכת אותו. בנוגע לתירוץ שלה, אני מסכימה איתך. הרי ד"ר עושה פרוטקציות לכל המשפחה שלו! בכל פעם שהוא יכול הוא דוחף את רובין לאייטם או שהוא דוחף את הבן שלו ג'יי לאייטם או את הבן השני ג'ורדן ובכל הזדמנות הוא מקדם את הספרים של ג'יי! כבר נמאס לשמוע איך הוא דוחף את הספרים שלו בכל רגע, שלא לדבר על הספרים של ד"ר פיל עצמו. אפילו את המשפחה המורחבת הוא דחף לאולפן. האחיין השמן שלו התארח שם, האחיות שלו, הגיסים שלו. רק באמריקה...

brum

New member
ראיתי אותו מהשנה הראשונה

לא ראיתי שהיא מושכת אותו באף אחת מהתוכניות

מושכת ועוד איך מושכת

פשוט בפעם הבאה תשימי לב.. לפעמים היא ממש רצה ומושכת אותו.

מי רצה? פי ג'יי?

ועוד עם עקבים? לא יודעת.. לא זכור לי.. היא בקושי הולכת אז שתרוץ? הרי היא לא יכולה אפילו ללכת ישר, היא מתנדנדת מצד לצד. פי ג'יי יפהפיה, אם היא תוריד במשקל אז היא בכלל תהיה מדהימה.

התבלבלת בובה ../images/Emo6.gif

היא לא דיברת על "מתחילות מחדש" אלא על "דר פיל"... חחח בדקתי שוב למעלה אם אני בפורום הנכון בגללכן

חחחחחח

אפילו לא שמתי לב שהתלבלתי, רק עכשיו מה שהיא אמרה מתחיל להיות הגיוני חח צריך להפסיק עם הדיבורים האלה על "מתחילות מחדש" זה מתחיל לשגע אותי :)

גם את המנהלת ../images/Emo3.gif

ואם ד"ר פיל היה נכנס לפורום והיה יודע לקרוא עברית- אחח... הוא ממש היה נעלב!!!- כמה דיבורים על "מתחילות מחדש" וזה בכלל הפורום שלו

למעלה