אני יודעת נראה לי והפעם לא מתוך המאמרים... מישהו יודע?
J Just Adi New member 17/7/03 #33 אני יודעת נראה לי ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif והפעם לא מתוך המאמרים... מישהו יודע?
M MiStEr G u I t A r New member 17/7/03 #34 מישהו יודע../images/Emo35.gif עדי../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif
J Just Adi New member 17/7/03 #36 אוקיי... וזה מתוך ידע אישי.. ../images/Emo80.gif נראה לי מקום שבו הקרינו סרטי "קאלט" עם מעריצים וכו'... יעני "מופע האימים של רוקי" ודומיו... אם אני טועה נבדוק במאמרים
אוקיי... וזה מתוך ידע אישי.. ../images/Emo80.gif נראה לי מקום שבו הקרינו סרטי "קאלט" עם מעריצים וכו'... יעני "מופע האימים של רוקי" ודומיו... אם אני טועה נבדוק במאמרים
M MiStEr G u I t A r New member 17/7/03 #45 חידה הבאה : ../images/Emo168.gif מי עשה את השיווק לדיסק "יחסים פתוחים"?
M MiStEr G u I t A r New member 17/7/03 #47 יאלה., לילה טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif ואתם מוזמנים להשאר ולכתוב ה-ר-ב-ה אל תלכו בגלל שאני הוללך לאב יו אוללל!!! לילה טוב
יאלה., לילה טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif ואתם מוזמנים להשאר ולכתוב ה-ר-ב-ה אל תלכו בגלל שאני הוללך לאב יו אוללל!!! לילה טוב