חידון לסוף שבוע

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif חידון לסוף שבוע

סוף השבוע הגיע, ועמו החידון - אז קדימה חבר'ה, להפשיל שרוולים ולעבודה!
1. מה שם המגזין בו פרסם Pusher את שירותיו? 2. באיזה סמינר היו מאלדר וסקאלי אמורים ב-Detour? 3. מה היה שמה של האחות שטיפלה בסקאלי בפרק "נשימה אחת"? 4. באיזה פרק אמר סקינר למעשן "This is where you pucker up and kiss my ass"? 5. באיזה פרק אמר המעשן לסקינר "Wars have broken out over far less, Mr. Skinner. Far, far less"? 6. מה היה המשפט הראשון של המעשן בסדרה? 7. מה היה שם הספר שהמעשן כתב בפרק "הרהוריו של מעשן הסיגריות"? 8. מהו שמו הפרטי של באיירס? 9. מה שמו של הסנטור שתמך במאלדר ושאותו ראינו בפרק Little green man? 10. שם של איזה ארגון היה מוטבע על כובעו של מקס פניג ומה פירוש ראשי התיבות? בהצלחה!

ווהו../images/Emo26.gif

1. מה שם המגזין בו פרסם Pusher את שירותיו? 2. באיזה סמינר היו מאלדר וסקאלי אמורים ב-Detour? 3. מה היה שמה של האחות שטיפלה בסקאלי בפרק "נשימה אחת"? 4. באיזה פרק אמר סקינר למעשן "This is where you pucker up and kiss my ass"? חח אני זוכרת את זה בעברית!! :"וזה הקטע שבו אתה משרבב את השפתיים ונושק לי בישבן"או שזה היה תחת, בלסינג וואי או פייפר קליפ
5. באיזה פרק אמר המעשן לסקינר "Wars have broken out over far less, Mr. Skinner. Far, far less"? 6. מה היה המשפט הראשון של המעשן בסדרה? 7. מה היה שם הספר שהמעשן כתב בפרק "הרהוריו של מעשן הסיגריות"?ספר?
ג'ק אדוונט'רס משהו? 8. מהו שמו הפרטי של באיירס? באיירס זה עם הזקן?ג'ון 9. מה שמו של הסנטור שתמך במאלדר ושאותו ראינו בפרק Little green man? ריצ'ארד? 10. שם של איזה ארגון היה מוטבע על כובעו של מקס פניג ומה פירוש ראשי התיבות? nufon?
בהצלחה! -תודה! חחח מה זה אני לא יודעת כלום

Gilliana

New member
2.5 תשובות נכונות

על 4 (אכן פייפר קליפ) ו-8 ענית נכון ו-9 - חצי תשובה, ריצ'רד זהו אכן שמו הפרטי. בעניין שאלה 10 - התכוונת מן הסתם ל-MUFON, אבל לא, זה היה ארגון אחר.

1Shir

New member
אוי, התכוונתי לפייפר קליפ, התבלבלתי! כנראה ש

המצב באמת קשה אם בזה אני מתבלבלת... MUFON זה הארגון ההוא של הנשים שנחטפו? מעונה 3 ?

Gilliana

New member
לא לא, זהו ארגון חקר עב"מים אמריקני

Mutual UFO network -ארגון ענק העוסק במחקר מדעי של תחום העב"מים. פרטים נוספים - כאן.

1Shir

New member
אז מתי הוא הוזכר בסדרה?

1. זה לא היה ב-EBE? 2. EBE לא היה הפרק עם מקס פניג?

Gilliana

New member
MUFON הוזכרה כמה פעמים בסדרה

אולי גם ב-EBE, לצערי אני לא זוכרת איזכורים מדוייקים אבל לא - הפרק עם מקס פניג היה Fallen angel.

1Shir

New member
מממ נראה לי שזה ארגון שמקס פניג היה שותף בו

כנראה דיברו על זה ב-Fallen angel איזה טובה עונה 1 מבחינת מיתולוגיה, נכון?!

1Shir

New member
נו אז זה כן היה קשור לנשים האלה, כמו שאמרתי

בטי הגופיאן או איך שלא קראו לה הן היו בארגון הזה

Gilliana

New member
כן, הן היו קשורות לארגון

אבל הן לא היו הארגון עצמו - זה לפחות מה שהבנתי שאמרת בהודעה הראשונה, אבל אולי לא הבנתי נכון. ושמה היה בטסי הגופיאן.

1Shir

New member
כן, זה מה שכתבתי, כי לא זכרתי בדיוק מה היה

זכרתי רק שהיה קשר אז יריתי באפלה... זאת סדרה מסובכת, יותר מדי דברים לזכור

1Shir

New member
אני חוששת שצריך להוריד את רמת השאלות

1. מה שם המגזין בו פרסם Pusher את שירותיו? לא זוכרת 2. באיזה סמינר היו מאלדר וסקאלי אמורים ב-Detour? סמינר לתקשורת פתוחה ושיתוף פעולה, משהו כזה? 3. מה היה שמה של האחות שטיפלה בסקאלי בפרק "נשימה אחת"? אולי האחות אוונס? 4. באיזה פרק אמר סקינר למעשן "This is where you pucker up and kiss my ass"? אולי דה בלסינג וואיי? 5. באיזה פרק אמר המעשן לסקינר "Wars have broken out over far less, Mr. Skinner. Far, far less"? זוכרת שהוא אמר לו ולא זוכרת מתי 6. מה היה המשפט הראשון של המעשן בסדרה? זה היה או בפיילוט או בטומס נראה לי, לא זוכרת מה הוא אמר 7. מה היה שם הספר שהמעשן כתב בפרק "הרהוריו של מעשן הסיגריות"? לא ראיתי את הפרק 8. מהו שמו הפרטי של באיירס? ג'ון? 9. מה שמו של הסנטור שתמך במאלדר ושאותו ראינו בפרק Little green man? לא זוכרת... 10. שם של איזה ארגון היה מוטבע על כובעו של מקס פניג ומה פירוש ראשי התיבות? משהו שקשור לעב"מים, טוב ממש קשה לזכור... שכחתי

Gilliana

New member
כנראה שאת צודקת ../images/Emo10.gif

השאלות כנראה קשות מדי, אולי להבא נעשה את החידון בסגנון מבחן אמריקני. בכל מקרה, על שאלה 8 ענית נכון.

למעלה