חידון לסוף שבוע

Gilliana

New member
אז אתם רוצים תשובות?

או שנחכה עוד כמה ימים שמא מישהו בכ"ז ירצה לפתור? עינת? מישהו?

אני מבטיחה

שביום שני בערב אני אפתור.. כרגע אני לא רוצה לנסות לזכור שום דבר אחר חוץ מהחומר למבחן..

הנה אני מנסה

1. מה שם המגזין בו פרסם Pusher את שירותיו? נראה לי רונין אמריקאים או משהו כזה. 2. באיזה סמינר היו מאלדר וסקאלי אמורים ב-Detour? נראה לי שיר כבר ענתה, סמינר לתקשורת אישית או חרטא אחר 3. מה היה שמה של האחות שטיפלה בסקאלי בפרק "נשימה אחת"? אוואנס. 4. באיזה פרק אמר סקינר למעשן "This is where you pucker up and kiss my ass"? מהדק נייר. אחת הסצינות המצויינות שיש. 5. באיזה פרק אמר המעשן לסקינר "Wars have broken out over far less, Mr. Skinner. Far, far less"? טונגוסקה יכול להיות?? 6. מה היה המשפט הראשון של המעשן בסדרה? חחח בטומס נראה לי... אחרי שהוא בכלל לא היה צריך להיות בסדרה. הוא אמר לסקינר משהו שהוא מאמין למאלדר.. 7. מה היה שם הספר שהמעשן כתב בפרק "הרהוריו של מעשן הסיגריות"? אממ הגזמת. ראיתי אותו רק פעמיים כשאת הפעם הראשונה הדחקתי... 8. מהו שמו הפרטי של באיירס? ג'ון פיצ'גרלד כמו שאמרו כבר לפניי 9. מה שמו של הסנטור שתמך במאלדר ושאותו ראינו בפרק Little green man? מנטסון או מתסון או שם אמריקקי אחר. שם פרטי סנטור לא?:) 10. שם של איזה ארגון היה מוטבע על כובעו של מקס פניג ומה פירוש ראשי התיבות? NICAP לא זוכרת ממש מה הפירוש אות לאות אבל משהו על חקירות של ופעות על טבעיות ... איזה קבוצה של מוזרים בכל או]ן:)

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חייבת להגיב לפני הכל קודם ל-"קבוצת מוזרים" - אז לא, NICAP זו לא קבוצת מוזרים אלא הרשות הלאומית לחקירת תיפעות אוויריות.
ולתשובותיך: 1.
2. קרוב מאד - סמינר צוות יצירתי של ה-FBI (נחשיב את זה כחצי תשובה) 3.
4.
5.
6.
המשפט היה of course I do לאחר שסקינר שאל אותו אם הוא מאמין למאלדר ולסקאלי 7. לא ענית - שם הספר הוא Take a chance 8.
9.
ריצ'ארד מת'סון, חצי תשובה.
10. אכן NICAP - National Investigative Committee of Aerial Phenomena סה"כ - 8 מתוך 10 וזה אומר: חבר'ה, תתחילו ללמוד מעינת!

רשות לאומית לחקירת תופעות אוויריות

או לא רשות לאומית לחקירת תופעות אוויריות עדיין יכול להיות שהם קבוצה של מוזרים....

למעלה