מדויק למדי
מ מאיה מבולבלת New member 6/7/03 #25 אכן שאלה מכשילה אבל כשקראתי את התשובה קלטתי איזה נעל אני זה כל כך קל!
M Miss CB New member 6/7/03 #32 זהו ש... זה לא עד כדי כך מכשיל: הייתה גם שאלה על אובלדי אובלדה. המילה מולי בעצם הופיעה בשאלון... בכל מקרה, הצלחתם בסופו של דבר
זהו ש... זה לא עד כדי כך מכשיל: הייתה גם שאלה על אובלדי אובלדה. המילה מולי בעצם הופיעה בשאלון... בכל מקרה, הצלחתם בסופו של דבר
S seafox New member 6/7/03 #26 אממ..אני אענה בלי לראות את התשובות. ויש חלק שאני יודע וחלק שלא...אוף. 2.היא לא נותנת את הכסף שלה? 3.i wanna hold ur hand 6.girl i like ur face 7.jhon &yoko mother marry comes to me
אממ..אני אענה בלי לראות את התשובות. ויש חלק שאני יודע וחלק שלא...אוף. 2.היא לא נותנת את הכסף שלה? 3.i wanna hold ur hand 6.girl i like ur face 7.jhon &yoko mother marry comes to me
M Miss CB New member 6/7/03 #33 ככה: נכון! רק השאלה (התשובה) האחרונה, הכוונה הייתה לזה שהיא לוחשת מילי חוכמה, אבל חפיף: הנקודה היא שהבנת לאיזה שיר זה מתייחס
ככה: נכון! רק השאלה (התשובה) האחרונה, הכוונה הייתה לזה שהיא לוחשת מילי חוכמה, אבל חפיף: הנקודה היא שהבנת לאיזה שיר זה מתייחס
T tin ker bell New member 6/7/03 #29 8... ../images/Emo20.gif HE SHOOTS COCA COLA come together MISS CB כל הכבוד!.. ותודה על החידון
T tin ker bell New member 6/7/03 #30 9... living is easy with eyes close STRAWBERRY FILED FOREVER אני אוהבת את השיר הזהה
M Miss CB New member 6/7/03 #31 ../images/Emo18.gifשאלה 1 פתוחה!!!../images/Emo18.gif יאללה, מי עונה עליה?
M Miss CB New member 7/7/03 #42 כמו ../images/Emo47.gif!! אכן, My baby said she's driving on the one after 9 0 9...