חיי לילה

pachanga

New member
../images/Emo41.gif חיי לילה ../images/Emo41.gif

טוב, אני רואה שהרבה לא מבינים מה זה החדר הזה פורום "חיי לילה" אז אסביר לכם! כאן מספרים על חיי הלילה שכל אחד מאיתנו, אם מישהו רוצה לחלוק איתנו חוויות וגם לציין כל מיני מקומות בילוי שהוא היה ורוצה להמליץ עליהם . ועכשיו שאלה לכל המשתתפים בפורום : ************************************ **** מה היתם לוקחים לאי בודד עמכם
**** אני רוצה תשובות מקוריות לשמוע
פאצ´נגה

fantom

New member
אני אחזור על הדברים ../images/Emo47.gif

לאי בודד הייתי לוקח את.............................פ צ נ ג ה {וגם מחשב אישי למקרה שפצנגה תירדם}

pachanga.

New member
אתה מתוק../images/Emo13.gif

קח נשיקה
וחיבוק
אגב מה עם החבר שלך

fantom

New member
לאט לאט ../images/Emo47.gif

תודה על החיבוק והנשיקה ובקשר לחבר עוד לא שוחחתי איתו אל תשכחי זאת שיחה טראנס אטלנטית ולא יוצא לי כל יום לדבר איתו אבל בהזדמנות הראשונה הכל בשבילך

תאמיני לי....

שכשזה מרוח על הגוף... ומתלקק אח"כ ממנו... זה לא מזכיר רשימת קניות... ביי.. *איטלקי23S יודע מה הוא אומר*

pachanga

New member
אההההה אוקיי../images/Emo8.gif

פאצ´נגה כבר לא מתווכחת....

אם זה ככה אז סימן..

שאת אכן עודעת במה מדובר.... נכון? ביי.. *איטלקי23S מתחיל להכיר את פצ´אנגה*

pachanga.

New member
כן כן בטח שאני יודעת../images/Emo13.gif

וגם נפתחו לה העיניים שראתה את ההודעה הזו
פאצ´נגה שאוהבת שובבים כמו האיטלקי

שובב???

אני.???????? מה פתאום?? אני תמים.... צנוע.... עניו... נחבא אל הכלים.... ביי.. *איטלקי23S משחק אותה יעני תמים*

pachanga

New member
ידעתי גם אם לא היית כותב...

יעני עושה את עצמך תמים?? רואים את זה מקלומטרים

אה זה בגלל....

שאני גבוה... 1.88 בגלל זה רואים אותי מרחוק...
ביי.. *איטלקי23S עם פרט מזהה*

pachanga

New member
וואו גבוה הבחור....

כן כן אני מתארת לעצמי האיטלקים הגבוהים האלה... פאצ´נגה מהרהרת בליבה מחשבות על האיטלקים

אם לאמר את האמת....

ואני אוהב רק את האמת... אני ספרדי.... אבל אמרו לי שיש לוק איטלקי אז.. ביי.. *איטלקי23S מעדיף להיות כנה עם כולם*

pachanga

New member
אחלה...

אין כמו את האמת להגיד.... פאצ´נגה לא אוהבת שקרנים
פאצ´נגה
חיי לילה

רגע אז....

אני עדיין מתקבל? אפילו שאני לא איטלקי? ביי.. *איטלקי23S מקווה שכן...*

יווווווווו....

בגלל שגיליתי שאני לא איטלקי אז את כבר לא מגיבה לי בכחול??. נפגעתי.... סתאאאאאאאםםםם... טוב אז מי מכניס אותי פה לעינינים? מה קורה פה? מי נגד מי? ותגידי יש מצב לשירשור כמו שלי מ-20+? חחחחחח 130 תגובות...הייתי בהלם... בייי.. *איטלקי23S מקווה להשתלב*

למעלה