חיי לילה

pachanga.

New member
אל תיקח את זה אישית.....

בקשר להדגשה בכחול או לא.... זה לא כזה גרוע
תגיד, יש לך סיכוי לשיא כאן לשרשור יותר מעשרים פלוס

בשבילך אני אשתדל....

השיא שלי שם הוא 130... אם את תעזרי לי...אז למה לא? ביי.. *איטלקי23S פותח הודעה חדשה*

pachanga

New member
לא ממש ביג דיל....

... להגיע לשיא כזה... נשמע קל מידי, ועוד איתך

pachanga

New member
למה שם משתמש כזה../images/Emo35.gif

מחקתי חומד, מה שתגיד
אגב מה אתה אומר על הפגישה שהיתה לי אתמול
*פאצ´נגה די נלהבת על מה שהיה אתמול*

אז ככה...

טוב מאוד שלא הלכת עם זה עד הסוף בפעם הראשונה.... שיהיה לך למה לצפות...בפעם הבאה.... ככה תהיי יותר חמה...אלא אם כן לא התאפקת ו.... רק הקטע של המושב האחורי...זה לא הכי נוח...(אני אוהב מרווח בשביל הגיוון מקווה בשבילך שהפעם הבאה תהייה הרבה יותר סוערת מהפעם הראשונה.. ואם את רואה שהוא לא עושה כלום....אל תפגעי.....פשוט תזמי.. הוא כנראה טיפוס מהסוג שלי...גם אני ככה.. אני אוהב שבחורות יוזמות..חחחחח פעם אמרו עליי שאני סנוב אפילו... בקיצור....תספרי איך היה.. שתהייה לך שבת שלום בינתיים.. תעשי חיים...כי אף אחד אחר לא יעשה בשבילך.. ביי.. *איטלקיSקס סקס ורק סקס..*

pachanga.

New member
אגב .....

אמרו לי שאיטלקים די קרירים במיטה... שהייתי באיטליה ראיתי את הטיפוסים האלה... אולי בדיסקוטקים הם חרמנים כי שמעתי שהם צובטים בתחת... (לי מזל לא קרה את זה)

חחחחחחח חמודה...

אני לא יודע מה עם האיטלקים באיטליה... אבל אני יודע שהספרדים חמים(כי אני כזה)... *איטלקיSפרדי חריף אבל מתוק*

אם כבר את גם....

ספרדיה? גם יודעת? או גם חמה....
? ביי.. *איטלקי23S לא יעזוב את פצ´אנגה במנוחה*

pachanga

New member
חמה מאוד!!!!!!! ../images/Emo13.gif

יש אנשים שיעידו על כך ... על סיפוריי כאן בפורום... אני גם חצי מרוקאית אל תשכח

מסיפורים וחול....

אין מה "לאכול"..... בפורום הכל טוב ויפה.. קל להתחבאות מאחורי המסך.... השאלה מה קורה במציאות... ואגב...מה החצי השני? ביי.. *איטלקי23S משתדל לא לעצבן את פצ´אנגה אחרי שגילה שהיא חצי מרוקאית*

pachanga

New member
החצי השני זה....

אמרתי לך כבר.... מה קרה לך חומד
סנילי עשיתי אותך? מאז שאתה בפורום הזה

פצ´אנגה החמדמדה...

עברתי על כל השירשור ולא ראיתי שהזכרת מה החצי השני שלך..... ואני סנילי??? אולי תעברי גם את? אולי פיספסתי משו??? ביי.. *איטלקי23S סנילי?? לההההה*

ספרדייה???????

קודם כל שלום..... מצטער על ההעדרות... בעייה קטנה במחשב... הכל טופל סודר פורמט והותקן מחדש... עכשיו אני פה עם עודף מרץ.... אז איפה היינו? ספרדייה?? אז את חצי ספרדייה וחצי מרוקאית??? בדיוק כמוני..!!!! שילוב מנצח... עכשיו השאלה היא מי מאיתנו יותר חם... ולאיזה חום אנחנו בדיוק מתכוונים... יש חום של מרוקאים(עצבים) ויש חום של ספרדים("חום") אני פה מחכה לתשובה... ביי.. *איטלקי23S בקמבק*

למעלה