חלוקת פרסי הNME.. תוצאות

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifחלוקת פרסי הNME.. תוצאות../images/Emo41.gif

+ הערות שלי... Best British Band: MUSE א-מ-ג... הם אף פעם לא זוכים בפרס להקה ותמיד דווקא אהבתי אותם בגלל זה.. הם חמודים בתור האנדרדוגס שתמיד לוקחים רק פרס על לייב
טוב נו, אני שמחה בכל מקרה חח Best International Band: MY CHEMICAL ROMANCE זה היה שקוףףףף חח Best Solo Artist: JAMIE T לא אוהבת
Best New Band: KLAXONS יאייייייייייייייי Best Live Band: KASABIAN א-מ-ג!! מיוז לא לקחו את זה?! Best Album: ARCTIC MONKEYS (Whatever People Say I Am, That's What I'm Not) לא מתה עליהם, עדיין Best Track: THE VIEW (Wasted Little DJs) יאייייייייי Best Video: THE KILLERS (Bones)
טימיייייייייייייי (ברטון) Best Music DVD: ARCTIC MONKEYS (Scummy Man)
Best Live Event: CARLING WEEEKEND (Reading And Leeds Festivals)
לא הייתי אבל שמעתי Best TV Show: THE MIGHTY BOOSH קראתי על זה כבר מיליון פעמים ועדיין לא הבנתי מה יש בזה?! Best Radio Show: ZANE LOWE (Radio 1) חיח זיין Best Film: PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST היו סרטים הרבבבבבה יותר טובים השנה. Sexiest Woman: KATE MOSS הצבעתי לה, היא יפה Sexiest Man: MATT BELLAMY פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *נחנקת* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העכברוש ניצח את ג'רארד וואי ועוד כמה חחחחחחחח Worst Band: PANIC! AT THE DISCO כל תגובות נאצה יש להפנות לNME, לא אלי. Worst Album: ROBBIE WILLIAMS (Rudebox)
דפנטלי. Worst Dressed - LILY ALLEN חה-חה-חה. לא אוהבת אותה. Best Dressed - FARRIS ROTTER לא יודעת מי זה/זאת. Villain Of The Year - GEORGE W BUSH יאייייייייייי Hero Of The Year - GERARD WAY מישהו מוכן להסביר לי מה hero בו? כנראה שראיתי יותר מדי Heroes אז אני מחפשת גיבורים אמיתיים... Best Venue - CARLING BRIXTON ACADEMY לא הייתי שם
Best Website - YOUTUBE היה טוב, גם שגוגלה קנו

CitizenErased

New member
וכמובן ש...

יש סופ"ש של חלוקת פרסי הNME בMTV2 אז תצפו להרבה על המועמדים והזוכים של הטקס

מ ר ו

New member
שאלה!

את יודעת אם הטקס עצמו ישודר בMTV2??? ואם כן אז מתי בערך?? תודה! (חדשה פה, אבל מתה על הערוץ הזה, הMTV היחיד שעדיין משרד מוסיקה טובה לדעתי... וגם מאוד אוהבת את התוכנית של זיין לואו, איך גונזו לו זכה שוב תוכנית השנה???)

CitizenErased

New member
לצערי לא...

הוא משודר רק בערוצים השונים ששייכים לערוץ 4 הבריטי. נאלץ להסתפק בספיישל חח וברוכה הבאה

sapir lee

New member
חבל שאי אפשר לראות את הטקס

נראה נחמד...חח, לא ידעתי שיש שם את כל הקטגוריות האלה כמו: הכי סקסי, להקה גרועה...מגניב ואני מסכימה עם האלבום הגרוע, בהחלט מגיע לרובי וויליאמס הדוחה הזה, בעע, ראיתם את הקליפ החדש שלו שהוא מחופש לאישה?? איכסס ובקטגוריה של הגבר הסקסי,חח, אז את מי מאט ניצח עוד חוץ מג'רארד? (סתם מסקרנות...) וכמובן שמגיע לMCR פרס! הם הכי טובים
ובטח ג'רארד נבחר כHERO בגלל כל הקטע של MCR עם ה"להציל חיים של אנשים"...ובגלל שהוא כל הזמן אומר שהלקה הצילה לו את החיים פעמיים, אז הוא כאילו סמל לאחד שהיה בתחתית ועכשיו הוא בפסגה...ולכן הוא סמל לאחרים

M a a y a n K

New member
ייאיייייי!!

אחלה זכיות
אז טים ברטון כן ביים את "BONES"? שמעתי על זה לא מזמן ומשום מה לא האמנתי... שאלה: גם לכם נמאס מהפרסומות הבלתי פוסקות על כך שגונזו חוזר היום? לא נראה לי שיש מישהו שפספס את זה...

chronophobia

New member
DDDD: ../images/Emo101.gif

Worst Band: PANIC! AT THE DISCO Best Film: PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST Best Radio Show: ZANE LOWE Best Solo Artist: JAMIE T Best New Band: KLAXONS אני
NME

orw93

New member
../images/Emo205.gif

גמלי יש הערות להכל
[כמעט] Best Solo Artist: JAMIE T יאיייייייי כפרעליו
Best New Band: KLAXONS יש יותר טובים מהם. the view למשל Best Track: THE VIEW (Wasted Little DJs) same jeanse יותר יפה Sexiest Man: MATT BELLAMY אופ! רציתי פיט דוהרטיXD Worst Band: PANIC! AT THE DISCO ימח שמם של NME. ושם אימם ושם סבתם
איזה מזל שאני גם ככה לא אוהבת אותם (את NME, כן?) הם כל כך דורשים@#$@ Worst Dressed - LILY ALLENהיא מתלבשת כמו פלוריסיינטה כזאתXD Villain Of The Year - GEORGE W BUSHמה שVillain לא יהיה זה בטוח לא ג'ורג' בוש
Hero Of The Year - GERARD WAY גם את זה רציתי פיט דוהרטי. זה פשוט הרבה יותר מצחיק ככהXD וזהו
NME טיפשים. מאוד. מאוד.

new art riot

New member
villain זה אדם רשע

אני הסכמתי איתם בעיקר בקטגוריות הלא כ"כ מחמיאות

טוב..המעניינים:../images/Emo223.gif

Best British Band: MUSE
Best International Band: MY CHEMICAL ROMANCE אין לי מושג מי עוד היו בקטגוריה אבל יפה להם Best Solo Artist: JAMIE T הוא חמוד.. Best New Band: KLAXONS יפה להם Best Live Band: KASABIAN *רצה לחפש הופעות שלהם* Best Album: ARCTIC MONKEYS (Whatever People Say I Am, That's What I'm Not) מגיע להם! Best Track: THE VIEW (Wasted Little DJs) שיר יפה.. אבל חרוש Best Video: THE KILLERS (Bones) אחד השירים שאני שונאת שלהם Best Radio Show: ZANE LOWE (Radio 1) =] התוכנית שלו היום הייתה מעולה Sexiest Man: MATT BELLAMY אולי כשהיה צעיר... Worst Band: PANIC! AT THE DISCO
וזה עוד אחרי שמראים כל יום את IWS Worst Album: ROBBIE WILLIAMS (Rudebox) נבהלתי כשראיתי את השם שלו.. ואז קלטתי את הקטגורייה חחחחחח Worst Dressed - LILY ALLEN אחרי שראיתי אותה לובשת שמלה ונעלי ספוקט אני יכולה להבין Best Website - YOUTUBE מסכימה.. רק איזה אתרים כבר היו בקטגורייה הזאת?!

למעלה