חלוקת פרסי הNME.. תוצאות

CitizenErased

New member
27 זה צעיר ../images/Emo3.gif

וכשהוא היה בן 19-20 הוא היה נראה כמו דחליל
רזה מדי חח

נו די לרדת עליו../images/Emo223.gif

כשיצא לי לראות אותו בBLISS וMM התחלתי להסתכל עליו אחרת.. הוא היה כזה חמוד כשהוא היה צעיר [גם עכשיו הוא ככה אבל נראה יותר זקן מ27] יש את ההופעה של אינבינסיבל שהתחילו להראות בMTV2 [לא הבנתי אם זה אמור להיות הקליפ או שזה רק כי הוא יוצא כסינגל] והוא גם נראה טוב שם אבל בלי קשר הבנאדם מדהים..

M a a y a n K

New member
אני ממש אוהבת את ההופעה הזו..:))

אני חושבת שזו ההופעה שנתנה לו את התואר של הסקסי
(שימו לב איך המאוורר מעיף לו את השיער בצורה סקסית..חחח...
)

CitizenErased

New member
טוב נו ../images/Emo3.gif

תשמעי אני אוהבת את מאט, אבל אני רגילה שיורדים עלי על זה שאני אוהבת אותו אז ככה זה
וההופעה זה הופעה ישנה שחורשים עליה בM2 ועכשיו הם סתם שמים את זה כי אין להם עדיין קליפ להראות, נקווה שיהיה בימים הקרובים

lestatgirl

New member
MIGHTY BOOSH שליטע! ../images/Emo47.gif

אני לא מאמינה שנואל הלך לפיט ד. ואמר לו שהוא מעריץ ושהוא אוהב אותו... וכ"כ הגיע להם עונה חדשה בסתיו יאיי1! וגם פאריס רוטר יצא מלך האמת..אפילו שבגלל הראיון שלו עם זיין אני לא אוכל יותר אורז והכי הכי חשוב זה שקרלוס ופיט דיברוו והצטלמו ביחד וקרלוס אמר שהוא ישמח לעבוד איתו שוב..יאיי! ואוי ואבוי זיין לואו אומר לסיימון מהקלאקסונס איזה פנים יפות יש לו בעיברית!! זה היה כזה ענק כל הקטע של הבקסטייג' שם והראיון עם דפט, שקרלוס עושה לדידז שיתן לו לדבר ואז זיין מסיים תראיון ודידז עושה לו:"רואה מה קורה שאתה מדבר?, הוא מסיים את זה..." (ובתכלס לדידז יש קול ממש יפה שהוא מדבר, וגם מבינים אוץתו בניגוד למישהו אחר... (עזבו אני טיפה בDPT פייבר אחרי שחלמתי שהם מופיעים עם דדווד בטקס פרסי אנאמאי ופיט מנגן במקום אנתוני והם עם עוד גיטרסיט (שהיה רון ג'רמי..) ופיט וגם דידז היו על הקלידים, זה היה מטריד בהחלט בייחוד שאין קלידים בדדווד..) אני אשתוק עכשיו... נ.ב. רק אני או שההופעה של הוויו הייתה מפתיעה, ציפית שהם ישברו איזה חצי במה..אבל זה היה נורא נורא יפה שלא לדבר על ההופעה של ג'ארוויס\בת'

LIly845

Well-known member
**יש לך קישור או משהו לקטע

שזיין(אוי זה לא נשמע טוב בעברית) אומר לסיימון שיש לו פנים יפות?!

LIly845

Well-known member
ראיתי את זה בטלביזיה אבל לא שמעתי.

אוף ואין את זה בטיוב

למעלה