חצי הגמר, משחק 1

../images/Emo41.gif חצי הגמר, משחק 1 ../images/Emo41.gif

רשימה מס' 1 1. beatles- yesterday 2. eric clapton- layla 3. jimi hendrix- purple haze 4. led zeppelin- stairway to heaven 5. pink floyd- comfortably numb 6. rolling stones- angie 7. deep purple- smoke on the water 8. Queen - Bohemian Rhapsody 9. metallica - nothing else matters 10.marmalade- reflactions of my life David bowie- space oddity. 11 שיר פשוט יפה, הכי אהוב עלי של בואי. אם אני לא טועה בואי תוקף את אלה ששולחים אנשים לחלל. בקיצור, שיר מרגש מאוד, אותי לפחות. 12. camel- nimrodel אחחח...איזה שיר, 10 דקות של מוזיקה צבעונית ומהפנטת, פשוט יצירת מופת. 13. king crimson- i talk to the wind שיר קריר כזה, אבל אני מאוד אוהב אותו. פשוט השירה והחליל מהפנטים כל כך בשיר. 14. the who- behind blue eyes אחלה שיר המי, אני אמנם בקושי מכיר שירים שלהם (בעצם נראה לי אני מכיר רק 2), אבל זה פשוט שיר יפה. 15. pink floyd- shine on you crazy diamond בגלל שברשימה הקודמת לא רשמתי, החלטתי שזה פשוט פשע לא לרשום את השיר האגדי הזה. 16. jose feliciano- Samba Pa Ti פשוט שיר שגורם לבכות ויש בו את אחד הסולואים היפים בגיטרה. 17. Jimi Hendrix- little wing לא יודע אם השיר הזה שלו במקור אבל אני מת על הביצוע הזה עם החשמלית. 18. Three Dog Night- old fashioned love song אחלה שיר, אני מאוד אוהב אותו. 19. George Harrison- Isn´t it a pity איזה שיר יפה..אחח...isn´t it a pity? isn´t it a shame? now we breake each others hearts..פשוט פנינה של ג´ורג´ האריסון. 20. coldplay- The scientist שיר מצויין של להקה מצויינת. מול רשימה מס' 2 1. Jefferson Airplane- white rabbit. פסיכדלי. 2. אחרית הימים- פתחי לי את הדלת. מופתי. 3. Love- A house is not a motel. דוקר. 4. Genesis- supper´s ready. קסום. 5. מאיר אריאל- בס בבלון. נוגע. 6. The Beatles- Eleanor Rigby. נפלא. 7. Metallica- One. עוצמתי. 8. Pink Floyd- Echoes. אלוהי. 9. Syd Barrett- Octopus. מעיף. 10. Jethro Tull- Aqualung. חריף. 11. רוקפור- חור בלבנה. חזק. 12. Yes- And you and i. תמים. 13. Pink Floyd- Atom heart mother. גאוני. 14. Alice in chains- Brother. רגיש. 15. נושאי המגבעת- הבא בתור הוא סוס. מפולפל. 16. רמי פורטיס- אינקובטור. משוגע. 17. Pink Floyd- Jugband blues. כאוב. 18. The Who- My generation. סיקסטיזי. 19. המכשפות- קוצים של פחד. מלאנכולי. 20.Velvet Underground- Venus in furs. קטיפתי. ההצבעה תסתיים מחר ב-12 בצהריים. הצביעו והשפיעו!!

afon

New member
רשימה 1

הרשימה השניה לא הלהיבה אותי, והראשנה קלעה עם יותר שירים לטעמי.

shiranita38

New member
רשימה 1!

למרות שבשתי הרשימות יש להקות ושירים שאני אוהבת ברשימה 1 יש יותר... פעמיים פינק פלויד, לד זפלין, ג'ימי הנדריקס, ביטלס, קלפטון, דיפ פרפל וקינג קרימזון הכריעו אותי...

aviah

New member
רשימה 2 - בגלל הגדלת הראש

ברשימה 1 יש שירים צפויים; את the wall אני בכלל לא אוהב. ברשימה 2 יש שירים שגרמו לי להרים גבה, לחשוב קצת ולהבין.

deePink

New member
מספר 1

בגלל שאני מכירה יותר שירים ואוהבת את רובם... רק 6 אנשים?! בכלל כל הבחירות של הרשימות אף פעם לא הייתה מלאה במצביעים... מקווה שלפחות בגמר יהיו יותר...

GingerBread Man

New member
רשימה 1

אני פשוט אוהב עכמעט את כל השירים שם ויש שם את אנג'י מדבר אל הרוח וכנף קטנה, מה צריך יותר?

avki

New member
רשימה 2

ההתלבטות הכי קשה מכל הרשימות עד כה. מצד אחד, רשימה 1 יותר ממוסחרת וידועה מרשימה 2. מצד שני, בסופו של דבר השירים שם זה פחות או יותר השירים הכי טובים של אותה הלהקה. מצד אחד, הקטעים הענקים ברשימה 2 פותחים על רשימה אחד (Echoes, Supper's Ready, Antom Heart Mother, One, Venus In Furs), אבל בסופו של דבר הם לא על השלמות התהומית האלוהית של רשימה 1 (STH, SOYCD, NEM, Angie,Space Odity, Bohemian Rhaphsodey). בסופו של דבר מה שלקח היה העדיפות של מצבור קטעים מושלמים ברשימה 1 מול אי שלמות ואי איזון ברשימה 2, למרות שהיו בה קטעים חזקים לא פחות משל רשימה 1.

avki

New member
אה ועוד דבר אחד

Bohemian Rhaphsodey לוקח על הכל חוץ משלושת הקטעים של פפ, וזה גם בספק רב.

sharonikov

New member
רשימה 2

ורק בגלל סיד
והשיר הנפלא הזה ... שמקפיץ אותך אחורה וקדימה הלוך וחזור, עם תמנון במקום רכבת הרים, עם דימויים תלושים , שמתחברים בצורה כזו שרק מוח "למוד ניסיון", וכ"כ חופשי מכל מסגרת יכול להפיק, אוי סיד.. איך עשו לך את זה, עזבו אותך מאחור. and she said that a big band is far better than you ואתה בחרת להשאר עם אחותה... טוב עשית שפרשת, כנראה בעולמנו (אם בזמנך , קל וחומר שהיום) אין מקום לגאונות, כי היא תגרור אחריה דיכוי שיביא עימו את ההבנה, שאין מקום לגאונות, ונשארה רק מרירות ובכיה. סגרתי את מחברת השירים והפסקתי לקרוא, כי שמעתי אותך שר דרך הקדרות, האפלה, אך סלח לי, לא יצאתי את חדרי, כי ידעתי שאתה מזמן כבר לא שם , מזמן. מתגעגע , מתגעגע. ובכלל ברשימה השניה ישנם יותר קטעים פסיכודלים: ז'אנר , אם ניתן לקרוא לו כך , שאני יותר מחבב
לגבי שאר הרשימה ... כמעט מכל אומן שם הייתי לוקח שירים אחרים לגמרי... |||||||מי שמצביע משפיע.. אבל מה איתי?!|||||||

תיקו...

כ"א מהרשימות זכתה ב-6 קולות. אני מאריכה, לכן, את מועד סיום ההצבעה ל-8 בערב, ע"מ שאלו שלא הצביעו עדיין, יתנו את קולותיהם ויכריעו במשחק. נסו לשכנע את הקולות הצפים, מדוע לבחור ברשימה המועדפת עליכם.

Shakty

New member
רשימה 2

ושוב מפאת שנאת המן (למרות שאנחנו אחרי פורים) זו הרשימה הפחות באנאלית מבין השניים.

רשימה 1

כי היא יותר מלודית, יותר קרובה, יותר נוגעת. מכירה את כל השירים, מתחברת לרובם. לא אוהבת את 2.

למעלה