קיבינימט מה הרסת יאללה לא יכולת להתאפק
נ נימרודל New member 19/4/05 #21 אח! הלבטים! הכאב! המלודרמה! אני מניחה שרשימה 2. אני מכירה שם יותר שירים. והם פשוט יפים. אבל גם ברשימה 1 יש שירים יפים. ויש את נימרודל!!!! (*^^$##$%#@!!!!!) טוב. 2. 2 וזהו. נו 2!!! (מי אתם שתשפטו אותי!)
אח! הלבטים! הכאב! המלודרמה! אני מניחה שרשימה 2. אני מכירה שם יותר שירים. והם פשוט יפים. אבל גם ברשימה 1 יש שירים יפים. ויש את נימרודל!!!! (*^^$##$%#@!!!!!) טוב. 2. 2 וזהו. נו 2!!! (מי אתם שתשפטו אותי!)
צ ציףציף1000 New member 19/4/05 #22 לאחר מירוץ צמוד, והארכת זמן... רשימה 1 עוברת לשלב הגמר, עם 8 קולות, מול 7 קולות לרשימה 2. אגב, לטעמי שתי הרשימות טובות, למרות בחירות תמוהות, פה ושם. אבל הקול שלי לא נחשב.
לאחר מירוץ צמוד, והארכת זמן... רשימה 1 עוברת לשלב הגמר, עם 8 קולות, מול 7 קולות לרשימה 2. אגב, לטעמי שתי הרשימות טובות, למרות בחירות תמוהות, פה ושם. אבל הקול שלי לא נחשב.
צ ציףציף1000 New member 19/4/05 #26 אבל טעיתי בחשבון מקודם משום ש-avki כתב בכותרת "רשימה 2" אבל בכלל התכוון לרשימה 1 (זה כתוב בבפנוכו של ההודעה שלו). מצד שלישי, יכול להיות ששוב ספרתי לא נכון. תספרו אתם.
אבל טעיתי בחשבון מקודם משום ש-avki כתב בכותרת "רשימה 2" אבל בכלל התכוון לרשימה 1 (זה כתוב בבפנוכו של ההודעה שלו). מצד שלישי, יכול להיות ששוב ספרתי לא נכון. תספרו אתם.
T thezanani New member 19/4/05 #23 כמו בגלגל החיים,כמו בשופינג כמו בלימודים וכמו ביחסי האישות שיבואו עלי במהרה- דעתי לא נחשבת. בכל מקרה-1.
כמו בגלגל החיים,כמו בשופינג כמו בלימודים וכמו ביחסי האישות שיבואו עלי במהרה- דעתי לא נחשבת. בכל מקרה-1.