מזל טוב רק אושר
ב ברור שזה אני New member 2/1/08 #16 מזל טוב קושקושית ! ../images/Emo65.gif המון המון בריאות והצלחה , ימים שמחים אינספור , וכמובן אהבה , כי זה כל שאת צריכה , כך אמרו הביטלס (וגם אני , אבל מי מקשיב לי ?!) ..
מזל טוב קושקושית ! ../images/Emo65.gif המון המון בריאות והצלחה , ימים שמחים אינספור , וכמובן אהבה , כי זה כל שאת צריכה , כך אמרו הביטלס (וגם אני , אבל מי מקשיב לי ?!) ..
ש שוקו היחיד New member 2/1/08 #25 ../images/Emo65.gif מזל טוב קושקוש ../images/Emo65.gif הצלחה,אושר אהבה והמון המון בריאות
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 3/1/08 #27 מזל טוב קושקושונת../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif מאחלת לך מכל ה את מה שאני מאחלת לעצמי.. וזה המון!!!!! יומהולדת שמח!
מזל טוב קושקושונת../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif מאחלת לך מכל ה את מה שאני מאחלת לעצמי.. וזה המון!!!!! יומהולדת שמח!
ק קושקושית מתולתלת New member 3/1/08 #34 מאחלת לשניינו שהכל יתגשם בע"ה. [רק כי אני בטוחה שזה המון דברים טובים]
G gilad269 New member 3/1/08 #29 גברת קש מזל טוב ליום הולדתך כולם כבר איחלו,ואמרו הכל. אז כל הברכות שבעולם. הצלחה בכל התחומים. שתהיה לך שנה נפלאה. שכל מה שתרצי-יתגשם.אמן!בע"ה
גברת קש מזל טוב ליום הולדתך כולם כבר איחלו,ואמרו הכל. אז כל הברכות שבעולם. הצלחה בכל התחומים. שתהיה לך שנה נפלאה. שכל מה שתרצי-יתגשם.אמן!בע"ה
T TzutZ New member 3/1/08 #30 ../images/Emo65.gifקושקושינה../images/Emo65.gif מזל טוב מותק מאחלת לך המווווווון בריאות הצלחה, אהבה ושמחה יום הולדת שמח
../images/Emo65.gifקושקושינה../images/Emo65.gif מזל טוב מותק מאחלת לך המווווווון בריאות הצלחה, אהבה ושמחה יום הולדת שמח
ס ס22ית New member 3/1/08 #39 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif שהשנים הבאות תהיינה בריאות יותר מוצלחות יותר מאושרות יותר ומלאות חום, חיוכים ואהבה... יומולדת שמח!
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif שהשנים הבאות תהיינה בריאות יותר מוצלחות יותר מאושרות יותר ומלאות חום, חיוכים ואהבה... יומולדת שמח!