ח
ד
ש
י
ם

nutty boy

New member
שלום לכולם.

לי קוראים אדם. אני מקשיב לרין דיי הרבה בזמן האחרון אבל היום קניתי את הדיסק שלהם דוקי (Dookie) (עמדתי לקנות את "אמיריקן אידיוט" אבל עדיף לי לקנות דיסק בחמישים שקל מאשר 84 לא?) ואני חושב שהם להקה שולטת ביותר.

MoWz

New member
שלום אני חדשה

אני חדשה בפורום...אני שומעת קצת.הכול בזכות חברה שלי..קורל שאגב היא פה בפורום..טייגר משו... אבל גרין דיי הם לא בטופ שלי..(אתם לא תהרגו אותי נכון?,כי אני מפחדת) אנסטסיה(אם אתם מכירים..)אותה אני הכי מעריצה.. אבל לגרין דיי יש שירים יפיםםםםםםםם אז יש לי שאלה..יש איזה אפשהו שאני יכולה להוריד הופעות שלהם?..

green gril

New member
היי אני חדשה

יווו אני ממש אוהבת את גרין דיי הם הלהקה הכי מדהימה שאני מכירה אני כל הזמן מדברת עליהם שחברה שלי כבר רוצה להרביץ לי

healing drug

New member
היי ברוכה הבאה לך!! ../images/Emo24.gif

אני שחר בת 14, שתיהיה לך השתלבות מהירה ונעימה
!!!!!

sk8er girl 26

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תהני חמודה. אני יוליה בת 13 מאשדוד ואת? תהני

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifיופי חשבתי שאני היחידה

שחברות שלה מתעצבנות אלייה כי אני מדברת כל הזמן על גרין דיי... חחח.... ברוכה הבאה, אני רוני, תהני בפורום..

MoWz

New member
שם מהמם!..

אני מור בת 13 מאלפי מנשה(ליד כפר סבא)

ברוכה הבאה חומד:)

גם אני אוהבת מאוד את אנסטסיה, לפי דעתי היא בין המוכשרות! למיטב דעתי את יכולה להוריד הופעות שלהם מכל תוכנת שיתוף, יש המון... איזה שירים של גרין דיי שמעת? יש להם המונהמון יפים:) תהני!

MoWz

New member
באמת?..

יש וואו אני עשיו מתה עליך!!..(על מה שאמרת על אנסטסיה) וכן אני עשיו מורידה משו תודה!.. ובקשר לשירים נכון השירים שלהם ממש יפים..

ADCMAN

New member
זמרת לא רעה בכלל

הרבה יותר טובה מבריטני ושות'

®NuLy®

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גל
ולדעתי אנסטסיה היא באמת זמרת טובה ומאוד מאוד מוכשרת!! בכל מיקרה השץךבות נעימה

healing drug

New member
היי ברוכה הבאה לפורומיני! חחח

אני שחר, ואפילו לא שמעתי שיר אחד של אנסטסיה (?) אבל שמעתי עליה אז תמליצי לי על כמה שירים שאני ישמע... אז השתלבות מהירה ונעימה!!!

למעלה