ברוך הבא תתחדש! דוקי מצויין!
R RuNoOsH New member 3/5/05 #39 ../images/Emo42.gifאמ.. קקי, חרא... בהטחלה גרין דיי חשבו לקרוא לדיסק "ליקוויד דוקי" אבל החליטו שזה דוחה מדי... מזל שהם לא עשו את זה, זה באמת דוחה.
../images/Emo42.gifאמ.. קקי, חרא... בהטחלה גרין דיי חשבו לקרוא לדיסק "ליקוויד דוקי" אבל החליטו שזה דוחה מדי... מזל שהם לא עשו את זה, זה באמת דוחה.
B BlueBeIl New member 4/5/05 #43 ../images/Emo41.gifח../images/Emo41.gifד../images/Emo41.gifש../images/Emo41.gifי../images/Emo41.gifם../images/Emo41.gif welcome אין לי גיטרה לשבועיים הקרובים
../images/Emo41.gifח../images/Emo41.gifד../images/Emo41.gifש../images/Emo41.gifי../images/Emo41.gifם../images/Emo41.gif welcome אין לי גיטרה לשבועיים הקרובים
B BlueBeIl New member 5/5/05 #47 הרצועה הבתזונה התנתקה אז היא נפלה.... לא קרה משהו רציני, רק איזה פינה קצת נשברה וציפוי נסדק במקום אחד... אז עכשיו מסדרים לי את זה. נכון גיטרה יפה?
הרצועה הבתזונה התנתקה אז היא נפלה.... לא קרה משהו רציני, רק איזה פינה קצת נשברה וציפוי נסדק במקום אחד... אז עכשיו מסדרים לי את זה. נכון גיטרה יפה?
M m00n light New member 5/5/05 #49 מסכנה... כיף לך שיש לך חשמלית [לרוב פה יש נכון?] אני יכולה לנגן על חשמלית רק בשיעורים כי ההורים שלי מסכימים לקנות חשמלית רק אם אני אשלם חלק..ואין לי גרוש
מסכנה... כיף לך שיש לך חשמלית [לרוב פה יש נכון?] אני יכולה לנגן על חשמלית רק בשיעורים כי ההורים שלי מסכימים לקנות חשמלית רק אם אני אשלם חלק..ואין לי גרוש
B BlueBeIl New member 5/5/05 #50 אני החלפתי חדר בתמורה לזה.. היה לי חדר גדול ומגניב ועכשיו יש לי חדר קטן ומגעיל אבל יש פה גיטרה חשמלית אז זה שווה את זה... כרגע אין בו גיטרה חשמלית, אבל לא נורא
אני החלפתי חדר בתמורה לזה.. היה לי חדר גדול ומגניב ועכשיו יש לי חדר קטן ומגעיל אבל יש פה גיטרה חשמלית אז זה שווה את זה... כרגע אין בו גיטרה חשמלית, אבל לא נורא
N nutty boy New member 6/5/05 #58 גם אני רוצה! ../images/Emo10.gif אני צריך ללמוד להסתפק בקלאסית המגעילה שלי (מגעילה לעומת חשמלי ואקוסטית, יפה לעומת שאר קלאסיות ששמעתי.) חשמלית רולז. אני כנראה אקנה חשמלית בסוף החופש הגדול, או בעוד חודש-חודשיים.
גם אני רוצה! ../images/Emo10.gif אני צריך ללמוד להסתפק בקלאסית המגעילה שלי (מגעילה לעומת חשמלי ואקוסטית, יפה לעומת שאר קלאסיות ששמעתי.) חשמלית רולז. אני כנראה אקנה חשמלית בסוף החופש הגדול, או בעוד חודש-חודשיים.