טאטו מגיעות לארץ
|מיוחדת|

SacredShadow

New member
תיכנסו לכאן כולם בבקשה!!!!!!!!!!!!!

היום חשבתי רציני שאולי אני ילך להופעה, כי אני אוהב את השירים שלהם.... אז מזל שאין הופעה מחר.. אני חייב להשיג כרטיס ולארגן אנשים!! אתם יודעים כמה עולים כרטיסים ואם בכלל נשארו???? ומה איתכם? איך אתם הולכים.. לאיזה שעה?? אההה ויש הבדל בכסף שצריך לשלם אם הולכים בצהריים ולא בערב? תודה למי שיענה....

Rnaked

New member
דחוף!מתי מגיעות טאטו? באיזה שעה?...

מי יודע מתי הן מגיעות ביום שלישי באיזה שעה?... משהו נוסע לנמל תעופה כדי לראות אותן?....או למלון?

dj nirvana

New member
שאלות לי אליכם.....

1. ההופעה ב-20 מתקיימת? 2. באמת לא חשבתי על זה, מה משמעות השם tatu?(ברוסית)

pablo y naty

New member
הי מישהו יודע באיזה שעה טאטו נוחתות

??? פליזזזזזזזזז תעזרו לייייייייי אני יודע שהם נוחתות מחר אבל אני לא יודע שעההה תודה רבה רבה רבה נשמותתתתת

pablo y naty

New member
אני בשורה ראשונה שער 9 כסא 41

שזה אומר המקום הכי טוב באולםםםםם איזה כייף לייי

Mrs James

New member
יש כרטיסים

להופעה ב-19 וההבדל בכסף זה תלוי במקום יש 149 נראה לי ו179 אם אני לא טועה

shelly egan

New member
משמעות השם היא:

'הבחורה הזו אוהבת את הבחורה הזו' (-מתוך ראש 1)

אני יודעת רק שיום שלישי הן ביאיר

+לפיד ובמלון שרתון מוריה לא יודעת מתי מגיעות תתקשרו לבן גוריון ויגידו לכן מתי הטיסה מרוסיה

SacredShadow

New member
רגע...

איפה זה עולה 149 ואיפה 180?? מקום כאילו שורה או עיר? הכול מסודר??

Rnaked

New member
הנה כמה פרטים על כרטיסים....

טלפון להזמנת כרטיסים:תל אביב-03-5279797, 03-5252060, 03-5102317, 03-5170170 חיפה: 04-8623080, 04-8665272, 04-8384777, 04-8662244 בקשר למחירים בצהריים....נראה לי שהופעות רק בערב.... ואני הולכת ב 19.06.03 ואשב בשורה 4.....ממש קרוב....

SacredShadow

New member
תודה רבה אנשים כנסו שוב....

אז כן יש כרטיסים ל-18 ול-20?? ולא הבנתי, אז אלה התאריכים החדשים אחרי שהם דחו? הרי הם דחו את זה. ויש בסוף העמוד נושא בלי תגובות עם תמונה שאומרת שיש ב-14:00 וב19:30.... אני מקווה שאני בכלל יוכל ללכת....

למעלה