טאטו מגיעות לארץ
|מיוחדת|

Mrs James

New member
מי אמר שהן דחו?

לא דחו כלום...זה התאריכים המקוריים... וההבדל הכספי זה לפי השורה שבה אתה רוצה כרטיסים

SacredShadow

New member
דחו לא?

כתוב שטאטו לא באות מחר לישראל.. אולי התאריכים של ההופעות אותו דבר- אני לא יודע.. ועכשיו שאלה מפגרת.... אני מזמין כרטיס ואיך אני מקבל אותו? אני קטן יחסית אז לא ממש הלכתי להופעות אבל טאטו באות אז אני חייב ללכת. שורה רביעית זה מזה קרוב.. מגניב.

Mrs James

New member
אוקי...

נראה לי פשוט לא הבנת נכון....הן היו אמורות לבוא היום...וזה לאהיה להופעות זה היה סתם לביקור של 24 שעות! ואת זה הן ביטלו! ההופעות זה התאריכים המקוריים שתמיד היו מתוכננים..... לא נראה לי שיש מקומות לשורות הראשונות אבל תנסה! אתה מזמין ואז אתה מגיע למקום עם ת.ז (לא חייבת שלך) ועם כרטיס האשראי שממנו הזמנת את הכרטיס ואתה מקבל את הכרטיס שלך במקום

SacredShadow

New member
תודה....

הבנתי עכשיו.. קראתי אבל שאנשים אומרים שזה תירוץ ואז הם בסוף בכלל לא יבואו כי הן מפחדות אבל הן באות בכל מקרה אז מה זה משנה??? חובה ללכת לשם עם כרטיס אשראי ולשלם דרך כרטיס אשראי?? כי כתוב על המודעה של ההופעה "מקבלים כרטיסי אשראי" אז זה אומר שהרגיל זה לשלם רגיל. סליחה שאני ככה מזיין את השכל אבל כבר נראה לי נגמרים הכרטיסים..

Mrs James

New member
להופעה ב-19 יש עוד 50 כרטיסים

ואין דרך אחרת לקבל את הכרטיסים שלך אלא אם כן אתה מגיע למקום קודם... כי אתה מתקשר מהטלפון או מזמין מהאינטרנט אז זה דרך כרטיס אשראי...ואם הוא לדוגמה של אמא שלך הכרטיס אתה צריך להגיע עם הת.ז של אמא שלך והכרטיס אשראי....אם לא יהיה לך את זה איתך אתה לא תקבל את הכרטיס

SacredShadow

New member
מההההההה

אז אני לא ילך אני לא רוצה לקחת אחריות על כרטיס אשראי.... מה זה אומר אלא אם כן אני מגיע למקום קודם? כמה שעות לפני ההופעה או שאני יכול מתי שאני רוצה? והם יכולים להבטיח לי כרטיס בטלפון שאני יבוא לשם לקחת?? אם ככה לא יהיה כרטיס בשבילי..
איך אני רוצה ללכת אבל!! ונגמרו הכרטיסים ל-18 ול-20?

Mrs James

New member
אמממ....

אתה יכול להגיע מתי שאתה רוצה לקופות....אבל זה די בעיה כי אתה לא תוכל לדעת אם הכרטיס מוכן וגם אם תבוא קודם תצטרך להביא את הכרטיס אשראי כי אחרת לא תקבל כרטיס....איכשהו אתה צריך להוכיח להם שאתה באמת קנית את הכרטיס הזה ואתה לא עובד עליהם....אין מה לעשות! ל-18 ו-20 אני לא יודעת....

SacredShadow

New member
תודה רבה לך ../images/Emo6.gif

נראה לי הייתי מזה קשה הבנה פה.... חח תודה שהסברת לי. הקופות זה בהיכל? את לא חייבת לענות אולי אני יתקשר מחר לבדוק. אני מעדיף לבוא לשם עם הכרטיס אשראי ולשלם מללכת עם זה לכל ההופעה. נראה לי אבל כולם בכיתה שלי דפוקים.. אף אחד לא מבין בכל זה... מה אני ילך לבד? טוב גם ככה אין הרבה מה לדבר בהופעה רק לשמוע את טאטו אז מה זה משנה? טוב תודה שהסברת שיהיה לך לילה טוב!!!!

TATUGIRL

New member
אני בהופעה ב-19

אני בהופעה ב-19 לחודש.. ואני בשורה 2.. ממש ממש קרוב:) והכרטיסים כבר אצלי:))))

buffgirl

New member
אין לי מושג איזה שער ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני. זה רע, נכון?

buffgirl

New member
../images/Emo41.gifטאטו מגיעות לארץ../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif|מיוחדת|

למעלה