22 שנים אם אני יודעת לחשב
D dragonit12 New member 28/12/06 #125 וואיי איך אני אוהבבתת../images/Emo99.gif חמישי בגלגלצ כמעטט סופשבועעע וגם ביום ראשון.. מתחילים את השבוע עם גלגלצ מה עוד יש?! שכחתי..
וואיי איך אני אוהבבתת../images/Emo99.gif חמישי בגלגלצ כמעטט סופשבועעע וגם ביום ראשון.. מתחילים את השבוע עם גלגלצ מה עוד יש?! שכחתי..
L limors2 Active member 28/12/06 #129 מהמצעד הסיני../images/Emo6.gif עם הקדמה ממש מצחיקה במקוםה שלישי: אמינם ואייקון- סמאק דאת
D dragonit12 New member 28/12/06 #73 אין לא עוזר.. ניסיתי הכל.. פלפל מלח להרים ת'ראש לדגדג עם נוצה לא עוזר.. אוף!
R redgirl2 New member 28/12/06 #80 תבקשי שיגידו אפצ'י וזה יעבור! נו באמת..זה עובד!!..לפחות אצלי.. אומרים *אפצ'י!!!* ונעלמת תחושת הכמעט אפצ'י זה נשמע כ"כ מטומטם אבל זה עובד אצלי
תבקשי שיגידו אפצ'י וזה יעבור! נו באמת..זה עובד!!..לפחות אצלי.. אומרים *אפצ'י!!!* ונעלמת תחושת הכמעט אפצ'י זה נשמע כ"כ מטומטם אבל זה עובד אצלי
D dragonit12 New member 28/12/06 #85 חחח טוב אני אנסה.. רגע..לבקש מאחרים שיגוד לי אפצי?! ואז זה יעבור?! אז איללה תגידו אפציייי!ביחד וזה יעבור לי.. בביה"ס היה לי 10 אפציים ברצף זה כזה עיצבון..
חחח טוב אני אנסה.. רגע..לבקש מאחרים שיגוד לי אפצי?! ואז זה יעבור?! אז איללה תגידו אפציייי!ביחד וזה יעבור לי.. בביה"ס היה לי 10 אפציים ברצף זה כזה עיצבון..
D dragonit12 New member 28/12/06 #100 אוהו תודה לבנתיים אין לי אפציי וואיי תתודההה! לי תמיד יש 10 ברצף..זה לא כייף! זה כל שניה אפציי מתחילה מילה ת'אות הראשונה אפצי וכך הלאה..בעעע ואני לא מצליחה להגיד משפט בכלל... זה מעצבן.. פעם אחת נשמעתי כמו לא'דעת מה.. זה מצחיק
אוהו תודה לבנתיים אין לי אפציי וואיי תתודההה! לי תמיד יש 10 ברצף..זה לא כייף! זה כל שניה אפציי מתחילה מילה ת'אות הראשונה אפצי וכך הלאה..בעעע ואני לא מצליחה להגיד משפט בכלל... זה מעצבן.. פעם אחת נשמעתי כמו לא'דעת מה.. זה מצחיק
R redgirl2 New member 28/12/06 #103 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif העיקר שזה עבר!! ../images/Emo24.gif