טיולים – שאלת סקר

וונדי1

New member
../images/Emo41.gifטיולים – שאלת סקר../images/Emo41.gif

טיולים – שאלת סקר כבר כמעט 4 חודשים… מאז שרומי נולדה שלא יצאנו לטיול "אמיתי". עכשיו כשמזג האוויר אביבי (בדרך כלל
), אנחנו מחפשים רעיונות לטיולים שמתאימים להורים עם תינוקת בעגלה… יש לכם רעיונות? אשמח לדעת אם ישנם מקומות שאפשר ללון בהם עם תינוקת קטנה…

מתרגשת

New member
מצטרפת לשאלה של וונדי גם אנחנו

רוצים לטייל ולא יודעים לאן לקחת את סתיו

חגית99

New member
אפשר להגיע לנסוע לחוף בקיסריה -

עתיקות. לנסוע לגבעת הרקפות (ליד מנשה) אפילו שכבר אין רקפות הכל פורח שם. יש סלול מקסים וקל בנחל דליה (קצר) וניתן ללכת עם מנשא או עגלת שטח. זכרון ובכלל כל האזור מדהים עכשיו - נחל התנינים. כמובן דלייה ויערות מנשה. זה מה שעולה לי כרגע בראש. חגית.

עמית@

New member
אנחנו חרשנו את הארץ מגיל אפס-

וגם נסענו איתה לחו"ל וגםשם הלכנו המון בים וביבשה ובהרים ובעמקים- הכל עם התינוכיס שזוכה לתואר "הדבר הכי שימושי שקיבלנו ללידה" (חוץ מהתינוקת
) בארץ יש מלא מקומות נהדרים- שמורת פולג- קרוב וירוק האזור סביב טבעון ובית לחם הגלילית- גוש שגב הגולן ירוק ומלא מים
עכשיו עונה משגעת לטיולים- ובמנשא הגורים רואים הכל וצמודיםפ אליכם כך שהם מרגישים בטוחים לחוות הכל.. (אבל כאלה שכבר הולכים/כבדים זה קצת יותר בעייתי- אז יש מנשאי גב..) בקיצור- אנחנו לא עצרנו בעד תשוקת הטיולים שלנו בגלל הגורה- להפך..

ב ה י ר

New member
אנחנו יצאנו לטייל בפעם הראשונה

לפניי שבוע באיזור לטרון יצאנו עם עוד זוג חברים והתינוקת שלהם בת חודשיים והיה סיוט! אני לא יודעת למה? אולי כי זאת הפעם הראשונה שיצאנו לטייל עם תינוקות או שעוד לא הפנמנו את העובדה שאנחנו הורים
לקחנו את הגיפ של אבא שלי ונסענו כולנו ביחד ואז עצרנו כמה פעמים בדרך פעם שלי בכתה ופעם שלה עד שהגענו לאיזה יער לאכול ארוחת בוקר ואז הקטנה שלה חטפה קריזה ולא הפסיקה לבכות כבר חשבנו לחזור איך שעלינו על הרכב היא הפסיקה אז המשכנו לכיוון ירושלים ובדרך בעלי והחבר החליטו להיכנס בשביל עפר למרות שאמרנו להם שלא מתאים ואז...איזה סרט עברנו נסיעה של שעה וחצי סיוטית בדרך עפר עם קפיצות שלא יכולנו לצאת ממנה לא היתה אפשרות להיסתובב עם הרכב וכל פעם חשבנו שהגענו לסוף...מיותר לציין שכל הדרך הקטנה שלה בכתה וגם שלי לא היתה רגועה מה גם שכל כך פחדנו מהקפיצות בגיפ והחזקנו לקטנה את הראש בסל קל באיזה שהוא שלב גם ירדנו מהגיפ כי פחדנו מהדרך העקלקלה... בקיצור אני אמרתי שיותר אני לא יוצאת עם הילדה לטייל (רק לקניונים).

שמופית

New member
עם עגלה....

אני חושבת שאפשר לטייל בזכרון (במדרחוב
), אפשר בפארקים וגנים למיניהם, אפשר בטיילת בת"א (יש גם בנתניה ובהרצליה טיילות נחמדות). במקומות שבהם אין מדרכות סלולות, אפשר לטייל עם המנשא (לג'ס יש תמונה מקסימה עם מיקה במנשא בטיול בים המלח
)

מתרגשת

New member
../images/Emo3.gif קניונים... היינו../images/Emo11.gif מיצינו

רוצים החוצה.... היינו שבוע שעבר בחג בלטרון (כן גם אנחנו) היה נחמד אבל לא עשינו כלום... האם אפשר ללכת איתם ברגל
איך
מה להלביש במקרים כאלה
איפה הבנות שכבר נסעו לטיולים
הלווווווו

זואי11

New member
אנחנו כבר לפני חודש הלכנו לראות

את פריחת האירוסים בגן הלאומי חוף השרון, אין דרך סלולה אבל צעדנו ברגל במסלול משפחות עם עגלת האיוונפלו שהיא כמו רכב 4*4 לתינוקות. תהלי הייתה בת חודש וחצי וקשה להגיד שהיא התרשמה במיוחד מהאירוסים, אבל אנחנו נהנינו והיא נראתה מרוצה. במדרחוב בזכרון פחות נהנינו (אולי זה קשור לעובדה שהיו רוחות חזקות באותו יום)

mikihc

New member
אנחנו עכשיו חזרנו מטיול של יומיים

עם אילון (בן 4 חודשים) ועם חברים שיש להם ילד בן שנה. המסלול היה כזה: יצאנו ב- 9:30 בבוקר - נסענו לזכרון, טיילנו שם במדרחוב, נכנסו לחנויות ואכלנו ארוחת בוקר. היה משגע. לאחר מכן נסענו לראש פינה לצימר. הצימר לא היה משהו אבל הוא היה ממוקם ברחוב מקסים ולאחר שהתארגנו בצימר יצאנו לטיול קצר ברחוב עם העגלות ונתנו לילדים לנוח. לאחר מכן נסענו לחוות בת יער. הגענו לשם לארוחת ערב מוקדמת ב- 18:30. הם מחייבים לשים את העגלות בצד כך שצריך להביא גם את הסלקל מהאוטו כדי שלילד יהיה איפה לשבת. המקום מאוד רועש וצפוף, כך שאם הילדים לא אוהבים רעש זה לא המקום בשבילם. אילון בהתחלה הסתכל בהתלהבות ואח"כ פשוט נרדם בסלקל. למחרת ארוחת בוקר וטיול קצר ברחובות ראש פינה, לאחר מכן שינה לילדים בצימר. בערך ב- 12:00 נסענו למפל התנור (חצי שעה מראש פינה) יש שם מסלול ממש קל שאפשר לעבור עם עגלות - ממש עד למפל. אורך המסלול הוא כ- 15 דקות לכל כיוון, אבל אם עוצרים בדרך להסתכל על העצים העלים והמים - זה מתארך. צהריים אכלנו בדגי דפנה - בקיבוץ דפנה, ויצאנו הביתה בערך ב16:00. הגענו ב18:45 הביתה. המסלול כולל לפחות 3 שעות נסיעה ברכב ביום (אנחנו פצלנו את זה לשעה וחצי כל פעם) - כך שהוא לא מתאים לילדים שלא אוהבים לשבת בסלקל הרבה זמן. ביי, מיקי

בלי הגבלה!

אפשר לנסוע לאיפה שבא! אנחנו נסענו עם אופק בסוכות (היא הייתה בת 4 או 5 חודשים) לטיול קמפינג ברמת הגולן- טבלנו איתה בירדן, עשינו מדורה בלילה, ישנו באוהל וגם תחת כיפת השמיים- אבל הבאנו מנשא ולא עגלה. כמעט בכל מלון/ אכסניה יש אפשרות למיטת תינוק, ואפשר גם למצוא הרבה מסלולי טיול שמתאימים לטיולונים- כמו עתיקות ציפורי, בית שאן, נחל סער, כוכב הצפון, פארק קנדה, שמורת נחל דן ואפילו מצדה! שבוע שעבר נסענו עם אופק לרמת הגולן וטיילנו במפל סער, מפלי דליות- אפשר גם להגיע להר האושר (אחד המקומות הכי יפים בארץ!). ועוד דבר מדליק שעשינו- 2 לילות במאהל בדואי בנגב. אפשר הכל- רק צריך לקחת את הזמן... טיול שלוקח באופן רגיל שעתיים- עם תינוק לוקח לפחות 3 שעות.

dafdaf

New member
היי היידי, שאלה לגבי הקמפינג...

איך עושים את זה עם תינוק? איפה התינוק ישן? על הרצפה? על מזרן, אנחנו מאוד רוצים לצאת לטיול קמפינג אבל אין לי מושג איך אני עושה זאת...

אז ככה

עקרונית אפשר להלין תינוק על מזרון רגיל- לידך (כמו לינה משותפת בטבע...) אבל כיוון שרצינו לצ'פר אותה, הבאנו מזרון מתנפח ונתנו לה לישון עליו- זה יצא מצויין כי היה לה רך ונעים (ואנחנו הרגשנו כל אבן במזרונים הרגילים....) והיא שקעה טיפה בתוכו- כך שזה מנע ממנה להתגלגל לאדמה. אין צורך במשהו מיוחד, כי המזרון מונח על האדמה/ רצפה, אז גם אם היא הייתה מתגלגלת ממנו- אין לאן ליפול.... היא אפילו נרדמה קצת על המזרון המתנפח כשעשינו טיול רטוב בפארק הירדן- הלכנו במים ו"הסענו" את המזרון לידינו- והיא נמנמה עליו בסבבה.

גאיה100

New member
אנחנו אוהבים לטייל

והרבה!!! עוד שהייתי בהריון יצא לנו להיתקל במשפחה שעשתה טיול אופניים. לאבא היתה מן עגלה מיוחדת שנקשרה מאחורי הזוג שלו ובפנים ישב לו התינוק שלהם.הסתכלנו, התלהבנו והבטחנו לעצמנו שלא משנה מה, תמיד נמצא גם אנחנו את הפתרון לכך ששירה תוכל לטייל איתנו. ואכן כך. אם מתאפשר ונוח אז משתמשים בעגלה. אם מטיילים יותר בטבע אז משתמשים במנשא. ברוב חדרי המלון והצימרים יש מיטות תינוק ואם לא אז יש מיטות מתקפלות שניתן לרכוש (למשל של גרקו). אנחנו אישית מעדיפים כבר ששירונת תישן איתנו אם אין לה מיטה משלה. מקלחת, בכיור או עם אחד מאיתנו באמבטיה. אוכל, מי שמניקה אין פשוט מכך. מי שלא, לאוונט יש את כל הציוד הדרוש להתארגנות בחוץ. התנסתי בשני המצבים. בקיצקוץ, אל תגבילו את עצמכם מבחינת מסלולים, צאו לטייל ותהנו
אגב, שירה בת חמישה חודשים ומטיילת כבר מגיל שבוע...

כמיסה

New member
מורידה את הכובע בפני המטיילים

אני די פחדנית ושומרת על עומרי בקופסה של האתרוג
אבל היינו בלטרון (מקום שמככב בשרשור) טילנו אכלו ברנץ' במשמר איילון והמשכנו לגן התנכי ביד לשמונה והיה ממש נחמד. אנחנו גם מעוניינים לנפוש בבית מלון אבל עדיין לא החלטנו היכן ומתי, יש הצעות

nush1

New member
מטיילים בלי בעיה

היינו בפסח בצפון וטיילנו עם זיו כשהיא קשורה במנשא על אבא שלה טיילנו בנחלים והיה נהדר, היא כל כך נהנתה והיה ממש מצחיק כל מי שבא מולנו היא חשבה שבאים אליה וצחקה
יש תמונות מקסימות מבטיחה לשים מחר!

אנחנו עשינו טיול עם מיקה לבתי מלון

כמובן... כשמיקה היתה בת 3 חוד' נסענו לאילת (בטיסה..) כשהיתה בת כ-6-6.5 חוד' היינו בים המלח ואז גם עשינו טיול רגלי למערת הקמח והאזור ואז הסתובבנו עם המנשא (אני דרך אגב לא מחליפה אותו בשום דבר!)

גאיה100

New member
ג'ס, או מי שיודעת../images/Emo2.gif

לגבי המנשא, לי יש אחד מצויין שקיבלתי מתנה בארץ ואין לי מושג אם זה תינוכיס או מינסארי (יש בכלל הבדל ביניהם???
). בכל אופן חברה שלי ביקשה שניקנה לה אחד כזה בארץ ויש לנו ביקור סבא-סבתא עוד כמה ימים. מה שיש לך זה כמו מה שמוכרים בשילב? ואם לא אז איפה קונים?

lovely2

New member
מה שיש לה זה תינוכיס.

מה שמוכרים בשילב זה המנסארי שטוענים שהוא האורגינל וכל היתר הם החיקויים שלו (יכולים להמשיך לטעון מבחינתי) לדעתי התינוכיס לא פחות איכותי למרות שלי היה את המנסארי דווקא החזרתי אותו כי שירי לא סבלה להיות בפנים.היא לא סובלת אף מנשא,אגב. מצורף קישור לאתר של תינוכיס.יש שם מס' טלפון להזמנות. ידוע לי שמוכרים בקידיס נתניה.

dafdaf

New member
אני דווקא חושבת שהמנסארי

יותר טוב מבחינת סוג הבד שלו - הוא יותר אלסטי ושומר על הצורה שלו גם אחרי שימוש ממושך...הבנתי שהתינוכיס מאבד מצורתו אחרי כמה זמן, תקנו אותי אם אני טועה...

למעלה