טיולים – שאלת סקר

גאיה100

New member
תודה../images/Emo140.gif

הבדים של התינוכיס מרשימים יותר אבל אם אין הבדל ממשי אז נלך על המינסארי, ממילא יש רק עוד יומיים לטיסה ולא נספיק להזמין ת'שני. תודה

וונדי1

New member
../images/Emo51.gif על התשובות, נתתם לי אחלה

רעיונות. ביום שבת הזה אנחנו לא נשארים בבית!!!

אורלי99

New member
מגיל חודש התחלנו לטייל

ברחבי הארץ (והעולם). מה שטוב אצל תינוקות בני חודשים ספורים, שהם ישנים כמעט בכל מקום ובכל מצב.

א תי

New member
טיולים...

איפה לא טיילנו! אנחנו החלטנו להמשיך לחיות ולבלות גם אחרי שנדב נולד. הוא היה בן 7 ימים כשבילינו בקניון לחפש בגדים לברית, בן שבועיים כשהלכנו למסעדה, בן חודש לים המלח והצפון, בן חודשיים לצרפת... בקיצור המשכנו לבלות בכל מקום. אבל יש הגבלות מסויימות שחייבים לקחת בחשבון. חזרנו עכשיו מטיול של שבוע בריוורה (בצרפת), ונראה שנדב די סבל. חייבים לקחת את הזמן, לקחת בחשבון שבמקומות חדשים ועם פעילות מסביב קשה להם להירדם, ואז מהר מאוד הם עייפים ועצבניים. בקשר לסתם טיול עם עגלה, לא נראה לי שצפוייה לך בעיה. רק אל תשכחו להצטייד בכובע, מים, וקרם הגנה (אני לא יודעת אם אפשר מגיל 4 חודשים, אבל לפחות קרם לחות רגילה לתינוק). תהנו!

עדי 4

New member
אנחנו מטיילים המון

והיות וטל הצטרפה למשפחה שכללה 3 אחים גדולים היא יצאה לטיול בגיל שבוע. בסוכות יצאנו לטיול ,אמנם ליום אחד אבל היא היתה איתנו. טל עשתה מסלולים של מיטיבי לכת, גלשה בחבלים, ירדה בסולמות, עשתה מסלולי מיים ברמת הגולן. היא יושבת לה בתוך המנשא ואבא שלה סוחב אותה בשמחה.

עדי 4

New member
ועוד אחת

ככה טל נראתה בתחילת הטיול וגם בסופו. מצא את ההבדלים

עדי 4

New member
ואחת מפסח השנה

בנגב,על הכתפיים של אבא. תראו איזה מסלול עשיתי

T noki

New member
הכי כדאי במנשא - זה פחות מגביל

ועוד רעיונות לטיולים - בצפון: 1. נחל דן - יש מסלול מותאם לנכים, אז גם מותאם לעגלות, וכמובן למנשא. מוצל ונחמד, לא ארוך ואפשר לחתוך אם יש משבר... 2. ליד טבעון - נחל שופט (בקיבוץ הזורע). מסלול חביב עם נחל נחמד, מתאים לנכים/עגלות ברובו ולמנשא בכולו. קצר ונחמד. 3. נחל התנור - ליד מטולה. מתאים למנשא, הרבה מים ומפלים יפים. 4. בצפון - טיילת נחמדה לאורך הירדן בשם "טיילת עמי" - נמצאת בין קיבוץ כפר בלום ושדה נחמיה, מעוצבת בצורה נחמדה, אפשר עם עגלות. מתאים לטיול אחה"צ קליל. אפשר לסיים בקיבוץ שדה נחמיה - יש שם מסעדה תאילנדית ומעין פרק זוחלים ושאר חיות (מתאים לילדים גדולים)

למעלה