טקס האוסקר 2007 - ה-ת-ו-צ-א-ו-ת!

Keitarou

New member
אוי...

התוצאות האלה יותר שוות מהתוצאות האמיתיות... ._. אני מכחיש את קיומן של התוצאות הקודמות ומכריז על התוצאות האלה בתור התוצאות האמתיות! ^_^ D= וככה פותרים בעיות!

nadav1232

New member
איו זכתה!!! ^____^

ואיך בואה לא זכתה?? =__= ם: לא משנה ^^' אגב, Janne Da Arc זה לא ג'יירוק? ^^"

innocence

New member
הם דווקא ממש ג'יירוק!

יש להם את כל האלמנטים של רוק פרוגרסיבי!

oracle

New member
אבל את מבינה שבדיוק

כמו שאת משוכנעת שז'אן דארק הם ג'יירוק, ככה אני משוכנעת שגאקט ג'יירוק? כנראה שכל העניין הוא שקטגוריזציה לז'אנרים במוזיקה יפנית היא הרבה יותר נזילה ונתונה לפרשנויות... יש אמנם אמנים מסויימים ששייכים באופן מובהק לז'אנר מסויים, אבל הם מעטים מאד, וגם להם יש יציאות ששייכות לגמרי לז'אנרים אחרים.. בקיצור, קשה מאד לצאת מזה, ועוד בחיים P= אני די וויתרתי על המלחמה האבודה הזו של לשכנע אחרים בהגדרות שלי על מי שייך לאיזה ז'אנר... ^_^

innocence

New member
גם אני חושבת שהוא ג'יירוק

למרות שיש לו פנייה לכיוון הג'ייפופי בחלק מהשירים, אבל זה כי הוא זמר מגוון. ז'אן דארק לעומת זאת ממש ממש לא פופ. אמנם ליאסו יש קול נורא שמח, אבל הם האחרונים שמגוונים אי פעם בסגנון שלהם.. אבל שיהיה:)

Ikis DragonFist

New member
זה נורא קל, דווקא.

פשוט קובעים הגדרות, עובדתיות, וחד-משמעיות, שמסתמכות על דבר נדיר כזה שנקרא "ידע". JANNE DA ARC הם להקת רוק. נקודה. כמובן שלכל אדם יש זכות להגיד אחרת ולהתווכח, אבל שיקח בחשבון שמדובר על עובדות, ובהיותו סותר אותן הוא מקבל תוית של *טועה*. וזהו.

oracle

New member
קודם כל, ברוך הבא~ ../images/Emo24.gif

חוץ מזה, אני מ-א-ד בעד ידע, ונראה לי שיש לי ממנו קצת, ועדיין, אני גם בעד ספקנות ורב משמעיות... כל הגדרה שהיא בעולם ניתנת לדיון מחודש ולשאלות. אין שום דבר קבוע, החלטי וחד משמעי, וזה כולל גם ז'אנרים במוזיקה יפנית. אפילו אם ז'אן דארק נחשבים ג'יירוק, זה לא מונע ממי שרוצה להגדיר אותם מחדש לפי ראות עיניו, ואם זה הופך אותו ל"טועה", אז הידד לטועים ולטעויות. אם לא הגמישות, הטעויות והספקות, העולם היה נשאר תקוע בתוך פרדיגמות מקובעות ומיובשות~ ^_^ וזהו. אממ.. אולי.. מממ.. כן? לא? מממממ... |ספק|

SShiRaS

New member
ווהו!

כמעט כל מי שהצבעתי לו זכה :X... ג'אן לראשות הממשלה ^_^ peace

alice123

New member
בהחלט מגיע להם!! ../images/Emo106.gif

Kimi ni Negai wo זה באמת שיר מעולה

Sezuke

New member
woooooowwww מזל"ט XD

כל הכבוד על ההשקעה סמדר!! you rock!

טוב לפחות לי

היה די קשה לבחור ביין מיאבי לגאקט נכון שהם כל כך שונים אבל אני אוהבת את שניהם מאוד^^ כמו שנאמר: גאקט שליטעעעעעעעע

למעלה