לא משנה ביררתי יא אני פגישת פורום שניה-זה יהיה כ"כ מרגש. בואו נקבע סימני זיהוי?
Z zoe5 New member 19/12/05 #14 לא משנה ביררתי יא אני פגישת פורום שניה-זה יהיה כ"כ מרגש. בואו נקבע סימני זיהוי?
S Skicker New member 19/12/05 #16 ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif אני עוד לא בטוח אני רוצה לבוא אבל אין לי עם מי לבוא ואים לי איך לחזור... אני מנסה לסדר עם חבר משהו נראה מה יצא מזה...
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif אני עוד לא בטוח אני רוצה לבוא אבל אין לי עם מי לבוא ואים לי איך לחזור... אני מנסה לסדר עם חבר משהו נראה מה יצא מזה...
A AvtipuS New member 20/12/05 #17 ../images/Emo45.gif אממממ, כנראה שאני אחכה לבוקר לרכבת לכיוון חיפה.
פ פרקשון New member 20/12/05 #18 ../images/Emo45.gif יש לי יומולדת בדיוק שאני לא אבוא? סתם לא בטוח אני אבא אבל סיכוי גבוה
E Extraordinary Girl 8 New member 21/12/05 #33 לאלא למדתי לקח מפעמים קודמות בכל מקרה, אני אדחוף אותך בלי קשר
M MALKAT HA PLAKAT New member 20/12/05 #30 מופיעה באותו יום לא אגיע ... יהיה כיף אחרי אבל. מי שמעוניין לקפוץ באותו יום ל"טאו", הרצל1, בכיף! אנרגיה חולנית נופיע שם .
מופיעה באותו יום לא אגיע ... יהיה כיף אחרי אבל. מי שמעוניין לקפוץ באותו יום ל"טאו", הרצל1, בכיף! אנרגיה חולנית נופיע שם .
G Guitar Girl1 New member 21/12/05 #38 שאלה.. יהיו כרטיסים למי שיקנה באותו יום בקופה? יעני לא יגמרו או משהו..?
ס ס ט י י ק New member 23/12/05 #40 כן.קונים רק במקום. וזהו אנשים. אני לא באה. השגתי כסף וכל השטויות של עם מי לבוא. אבל קרה משהו שבגללו לא אוכל להגיע. מצטערת.
כן.קונים רק במקום. וזהו אנשים. אני לא באה. השגתי כסף וכל השטויות של עם מי לבוא. אבל קרה משהו שבגללו לא אוכל להגיע. מצטערת.