קצת חדשות מהשבוע שעבר..../images/Emo65.gif
קירה נייטלי בת ה-22, מצלמת כיום סרט בלונדון, הסרט יקרא "הדוכסית" בו היא מככבת לצידו של
דומיניק קופר. באחד מין ימי הצילומים קירה הביאה את החבר שלה שישמור עליה בימים הקרים של לונדון, החבר הוא כמובן
רופרט פרינד.
ריאהנה מודה שהיא ו
ג'וש הארטנט יוצאים כחודש!
השניים נראו הרבה יחד ברחבי ניו יורק מתמזמזים. ריאהנה אמרה "אני אשקר לך אם אני אגיד לך שאנחנו לא יותר מידידים! אני ממש מתאהבת בו, הוא מקסים!", היא מתלהבת "הוא כ"כ חתיך והוא מתנהג אליי ממש יפה" (מזכיר לי את השיר של אבריל you make me so hot... you're so good to me baby
).
עוד זוג חדש בתעשייה הם
מת'יו פרי ומנדי מור (הוא-38, היא-27) לא קשור אה?!
בכל אופן, שני השחקנים נצפו יוצאים לדייט רומנטי יחד בברלי הילס
הם בנתיים לא אישרו כלום.
שאייה ליבאף (הכוכב של הסרט 'דיסטרביה' והכוכב של הסדרה 'טראנספורמרס' שם מככב לצידם של מייגן פוקס וג'וש דוהמל) נעצר בשעות המוקדמות של ה-4.11.07 (יום ראשון) מכיוון שהוא סרב לעזוב קונדומט (מקום לקניית קונדומים) בשיקאגו לפי CBS. השוטרת שעצרה את ליבאף סיפרה שאמרו לשאייה "מספר פעמים שהוא לא רצוי בחנות ושהוא חייב לצאת מכיוון שהוא הגיע לשם שתוי".
כאשר הוא סרב להתפנות מהמקום איש הביטחון עצר אותו וקרא למשטרה
. הם מוסרים שלאחר ששאייה נעצר (בסביבות 2:30 בלילה) הוא הפך למאוד אדיב ומנומס וכבר ב-7 בבוקר הוא שילם את אגרת החוב.
לאחר ש
ספנסר פראט (24) המציא של
לורן קונראד יש סקס טייפ, הוא מוצא את עצמו בצד השני עם קלטת טייפ משלו.. אמיתית! הקלטת עצמה, צולמה לפני שהוא הכיר את הארוסה שלו
היידי מונטאג'(21). העיתון "נשיונל אנקוואיירר" אומר שפראט קנה חלק של סרט שבו מתוארים הוא ומספר מחבריו באמצע סקס עם חבורת נשים ברזילאיות ורצה בערמומיות שהקלטת תשוחרר והוא יטען שזה "נגנב".
מה שאנשים עושים בשביל פרסום.. בכל אופן, תגובתו של ספנסר לעיתון US Weekly היא: "אני אף פעם לא הצטלמתי ואין שום קלטת סקס! נכון שביקרתי בברזיל לפני 3 שנים אבל זה היה לצורך צילום דוקומנטרי".
אליזבת' האסלבאק-אחת מהמגישות של the view(משהו כמו "הבנות" שיש בהוט) ילדה את בנה ביום שישי האחרון בבוקר באריזונה!
שם התינוק יאמר ביום שני(היום) ככל הנראה בתוכנית the view כשבה, יתקשרו אל האמא המאושרת!
טים האסלבאק, האבא והבעל המאושר, אמר:" אליזבת' ואני כ"כ מאושרים להודיע שבננו נולד ואנחנו מאושרים שהוא הגיע בבטחה! גם האם וגם הבן מאושרים ובריאים!" שיהיה במזל טוב