ידיעות,תמונות ושאלות

redsnowhite

New member
ריאהנה לא יוצאת עם ג'וש הארטנט!!../images/Emo28.gif

הזמרת המפורסמת, ריאהנה מוסרת בראיון שהיא לא יוצאת עם ג'וש הארטנט ושההודאה שנמסרה לעיתונים היא מזוייפת לחלוטין! הפעם זה אמין כי היא אומרת את זה בסרטון, הנה
http://www.youtube.com/watch?v=QMqiCINXZIo בנות, מאושרת?

redsnowhite

New member
עוד כמה ידיעות מהיום..../images/Emo28.gif

ריאן פיליפה ממשיך לדבר על עצמו ועל הגירושים מריס והפעם מספר שלאחר הגירושים הוא הרגיש ממש רע, הוא היה במצב פיזי ונפשי גרוע
והוא היה מוכן להרוג את עצמו
בנוסף הוא אומר "הייתי מתעורר בלילה, בוכה ומקיא". עוד הוא אומר על בכי בסרטים ועבודות "עכשיו זה פאקינג קל! כשהייתי צעיר יותר, לא היה לי על מה לבכות ממש, אבל מאז שיש לי ילדים אני מרגיש שהעבודה שלי טובה יותר כי החיים שלי מלאים יותר ומסובכים יותר והתנסתי בכ"כ הרבה עליות ומורדות"
ה-DVD של ההופעה של כריסטינה אגילרה שוב יאחר ביציאה, ה-DVD הקודם שלה יצא שנה לאחר סיום סיבוב ההופעות. ה-DVD היה אמור לצאת החודש הזה(נובמבר 2007) אבל יציאתו נדחתה לינואר 2008.
אמו של קנייה ווסט נפטרה כתוצאה מסיבוכים של ניתוח קוסמטי בגיל 58 בליל שבת האחרון. דונדה ווסט ז"ל הייתה הפועלת הראשית באגודה לחינוך שהקימה עם בנה, וגם כתבה ספר "לגדל את קנייה: שיעורי חיים מאמא של כוכב היפ הופ". תמונה של השניים בצד
השם של הבן אליזבת' וטים האסלבאק נבחר ושמו בארה"ב הוא טיילור
מזל טוב

redsnowhite

New member
רנה על שער המגזין הארפר באזר../images/Emo63.gif

“I’m very proud of myself that I’ve not been to Betty Ford yet,” Renee says of her rehab-free life. “Never say never!” רנה זלווגר בשער מ-ה-מ-ם של דצמבר 2007
רנה אומרת על עצמה "אני מאוד גאה בעצמי שלא הפכתי להיות בטי פורד עדיין!" רנה אומרת על חיי הגמילה החופשית שלה "אף פעם אל תגיד אף פעם!" שואדה בטי פורד? מה גמילה?

וואווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif ../images/Emo216.gif

היא מדהימה
אני כ"כ אוהבת אותה ואת הלוק שלה

m i c k e y 15

New member
וואי../images/Emo99.gif היא כ"כ דומה לג'סיקה עכשיו

היא מהממת!! הכל בזכות הניתוחאף הזה XDD

למעלה