יום רביעי

Red Shani

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

גיוס קל ומקווה שתהני כמה שאת יכולה ממנו
בזמן האחרון אני בקושי רואה טלוויזיה.. רק האי וחברים
פעם הייתי ממש מכורה לטלוויזיה! הייתי רואה הכל פשוט
אבל בעיקרון הסדרות הכי אהובות עליי הן- 24
(חייבת למצוא זמן לראות את הסרט!><), חברים, ושנות ה-70

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתודה בננות../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני עפתי! להתראות
[כבר מתגעגעת יא פורום מדהים שקסי שכמותכן!
]

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif גיוס נעים../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

הישרדות
שנות ה70
פרויקט מסלול
אלה הכי הכי אהובות עליי, ברור שיש עוד... היום הראו לנו את התעודות הערכה של היום הורים, להלן הציונים: מתמטיקה 4יח"ל- 60 XD היסטוריה ואזרחות- 70 היסטוריה ואזרחות 70 תקשורת וחברה- 100 תקשורת וקולנוע- 90 מדעי המידע- 98 ערבית- 96 ספורט- 85
כל השאר זה סתם ציונים של המבחנים עצמם...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיק, גיוס קל ונעים!../images/Emo195.gif../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה, ותעשי את התפקיד שלך על הצד הטוב ביותר
אם תהיי בבסיס קרוב אולי אפילו תחזרי יומיותDD:
שאלה יומית
יש מישהו שבחיים השטחיים שלנו לא מכור לטלוויזיה?
כרגע כל הסדרות השוות הסתיימו אז אני אוהבת את גיא פינס, חדשות הבידור ><", שבוע סוף, האי^^" וכל מה שיש בהיטס ו-MTV2. ככה שזה מסתכם בעיקר במוזיקה ולא ממש בצפייה בתוכניות.

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifגיוס קל מיקי!

שלא יהיה לך קשה מידי בטירונות! חחחח שאלה יומית סדרות? נממנמנמנננ... האוס,[נגמר..:S] בוסטון ליגל|סגידה| הפרקליטים |סגידה| נמנמנמ כמעט מלאכים האי.. |מסמיק|

blackroses

New member
../images/Emo59.gif יום רביעי + חמישי - איזה דכאון... ../images/Emo4.gif

אני לא מאמינה, היום הזה רק נהיה יותר מבאס
. אתמול בערב [יום רביעי] הייתי בהתנדבות מ-18:00 עד 20:00 וזה היה פשוט מתייייייייש
. יש אחרי ההתנדבות היה לי בייביסיטר וכשהגעתי [הבייביסיטר התחיל בשבע וחצי ואחותי החליפה אותי עד שמונה] הילד פשוט שכב מתחת לשולחן וצרח שהוא רוצה את אימא
, לקחה לי איזה רבע שעה להרגיע אותו. טוב, אז הבוקר התעוררתי והרגשתי לא כל כך טוב [הייתה לי סחרחורת וכאב גרון], והייתי ממש חלשה ועייפה בגלל הבייביסיטר אבל בכל זאת נסעתי לאולפנא כי היה לי היום מבחן מטומטם שבכלל לא למדתי אליו אבל הוא הלך לי די טוב D:. אז, הלכתי לי כרגיל לתחנת האוטובוס [אני יוצאת בשבע וחמישה כל בוקר ובשבע ושבע דק' אני כבר בתחנה] והאוטובוס פשוט לא הגיע, כשהוא סוף סוף הגיע בשמונה!#@$%$^&*) הוא פשוט דילג על התחנה שלי@!#@$%^&*&)
. אז חזרתי הביתה ואחרי חצי שעה חזרתי שוב לתחנה, אז חיכיתי וחיכיתי ואז הגיע מישהו שהיה המדריך של אח שלי והתחלנו לדבר והכול, וזה היה ממש מצחיק כי לא הסתכלנו בכלל אחד על השניה [כי הוא כזה דוס
] והוא היה ממש ממש נחמד. ואז הגעתי לבית ספר ואמא שלי הודיעה לי שהיא רשמה אותי להסעות
. ועשיתי את המבחן תוך פחות מרבע שעה [כי הוא היה מבחן אמריקאי]. וזהו. בקשר לשאלה, לא אין סדרה שאני מכורה אליה. יומושלם

sweet shir

New member
אוי, והשאלה... D:

כרגע אין לי ממש מה לראות בטלויזיה, כי אין לי כוח להוריד וכל מה שאני רואה עדיין לא הגיע לארץ, אבל כעיקרון~ אחים ואחיות, גוסיפ גירל, ורוניקה מארס, הכי גאים שיש, פרוייקט מסלול, חברים!!, שנות ה-70, האוס וזהו נראהלי. <: אה וסקינס עצרתי מלפני שנה בערך בפרק 206 (כולל) ולא המשכתי... לא יודעת למה, אפילו יש לי את הפרקים על המחשבXD

m o r 1 0 2

New member
מיקמוקי,גיוס קל../images/Emo195.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

שיהיה המון בהצלחהD: אוהבת אותך
אני רואה בעיקר טלנובלות: -כמעט מלאכים -פטיטוXD סדרות -שנות ה-70
-חברים
(בפעם האלףXD) -קייל XY -גיבורים -טופ מודל הבאה כאילו הכל כבר ראיתי,אבל לפעמים רואה פרקים חוזריםXD

Bleed for Me

New member
גיוס קל!

סופסוף זה קורה אהה? שמעי יש סיכוי טוב לאהלים אז קחי את זה בחשבון (אבל בנינו, אני אישית נהנתי יותר באהל מאשר בחדר, זה יותר מגניב
) בכל מקרה אם יש לך שאלות אני פה ואל תשכחי לכתוב לנו איפה את עושה טירונות ומה קורה! תהני
ולגביי השאלה: ת'אמת שרוב מה שאני רואה אני מורידה כדי להיות בקצב של ארה"ב חחח
.. כמו מגרש ביתי,הירוז,אבודים,נמלטים וכל סוגי ה"איידול" שיש בעולם חחחח

למעלה