../images/Emo59.gif יום רביעי + חמישי - איזה דכאון... ../images/Emo4.gif
אני לא מאמינה, היום הזה רק נהיה יותר מבאס
. אתמול בערב [יום רביעי] הייתי בהתנדבות מ-18:00 עד 20:00 וזה היה פשוט מתייייייייש
. יש אחרי ההתנדבות היה לי בייביסיטר וכשהגעתי [הבייביסיטר התחיל בשבע וחצי ואחותי החליפה אותי עד שמונה] הילד פשוט שכב מתחת לשולחן וצרח שהוא רוצה את אימא
, לקחה לי איזה רבע שעה להרגיע אותו. טוב, אז הבוקר התעוררתי והרגשתי לא כל כך טוב [הייתה לי סחרחורת וכאב גרון], והייתי ממש חלשה ועייפה בגלל הבייביסיטר אבל בכל זאת נסעתי לאולפנא כי היה לי היום מבחן מטומטם שבכלל לא למדתי אליו אבל הוא הלך לי די טוב D:. אז, הלכתי לי כרגיל לתחנת האוטובוס [אני יוצאת בשבע וחמישה כל בוקר ובשבע ושבע דק' אני כבר בתחנה] והאוטובוס פשוט לא הגיע, כשהוא סוף סוף הגיע בשמונה!#@$%$^&*) הוא פשוט
דילג על התחנה שלי@!#@$%^&*&)
. אז חזרתי הביתה ואחרי חצי שעה חזרתי שוב לתחנה, אז חיכיתי וחיכיתי ואז הגיע מישהו שהיה המדריך של אח שלי והתחלנו לדבר והכול, וזה היה ממש מצחיק כי לא הסתכלנו בכלל אחד על השניה [כי הוא כזה דוס
] והוא היה ממש ממש נחמד. ואז הגעתי לבית ספר ואמא שלי הודיעה לי שהיא רשמה אותי להסעות
. ועשיתי את המבחן תוך פחות מרבע שעה [כי הוא היה מבחן אמריקאי]. וזהו. בקשר לשאלה, לא אין סדרה שאני מכורה אליה. יומושלם