אני ממש לא מסכימה.
יש התעלמות טוטאלית, ויש לעשות את מה שהם עשו- להשאיר את לילין והשאר הייתה מבחינתי טעות עצומה ואקטיבית עד מאוד, כי זה ממש לא "בסטייל" מבחינתי- בסטייל זה התייחסויות אלה ואחרות למה שקרה בארק של הבאונטים כל עוד זה במקום ומשרת את העלילה- להשאיר אותם לא משרת את העלילה בשום צורה, ורק משאיר אותנו בתחושה כאילו הפילרים הם יותר משמעותיים ממה שהם באמת. אני מצטערת, אבל לא משנה כמה הפילרים היו טובים או לא (ואת דעתי בנושא כבר הבעתי), פילרים הם פילרים, וברגע שהם מתערבים בקו העלילה האמיתי- לדעתי זה כשלון, וכרגע בליץ' תצטרך להוכיח את עצמה מאוד כדי לצאת מהנקודה הזאת, שהם בהחלט הגיעו אליה. קובו טיטה כתב את מה שכתב בסדר הכרונולוגי הספציפי הזה מתוך מטרה ברורה, ולא מספיק שהפילרים כבר הרסו לפחות שתי נקודות משמעותיות להחריד בעלילת בליץ' המקורית, הם ממשיכים לנזול לתוכה בצורה איומה עוד יותר. אז לא, אני לא מבקשת הפרדה מוחלטת, אבל אני כן רוצה איזשהו דף חדש בשביל הדמויות, בעיקר אישידה שכרגע אין לי מושג איך למשל הם מתכננים להוציא אותו ממה שנהיה ממנו לפילרים אל הדמות שקובו טיטה הפך אותו במנגה. מעבר לזאת, ההשארה של לילין והשאר לא רק שמיותרת אלא באופן משמעותי ביותר עלולה לשנות פרטים משמעותיים להחריד בהמשך העלילה, ואם זה יקרה אני מאמינה שהאנימה של בליץ' סופית תהפוך להיות נארוטו, וחבל.