יצא בליץ' 110 D:

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif בהחלט פרק סביר :]

משעשע אותי שהפרקים האחרונים של הפילרים היו באנימציה יותר טובה XD מצד שני, אני מניח שהקבוצה הזאת כבר זמן רב לא ציירה בליץ', ובאמת לקראת סוף הפרק הציור השתפר בהרבה <: הקולות של שינג'י ואבא של אישידה היו מתאימים בהחלט <: ובהחלט היה מרענן לראות את הקטעים האלה <: [שכחתי חלק ממה שקרה שם O:] והיה רירין, קלאוד ונובה 3> כפרעליהם 3> הסוף היה קורע מצחוק XD שכחנו לספר לך, בגלל הבעיות בסול סוסייטי.

Fay Wood

New member
זה חזררר#$@(#$ ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

המוזיקה, המדובבים, הכל. 3> שינג'י - מומושירו. מטריד. י.י; אבל נתרגל~ המדובבת של רירין זו המדובבת של אנזו ;_; אני לא אוהבת אותה. וטוב שהקליפ-סיום לא ספיילר את כל הסדרה. או משו כזה. x__x; אבל באמת הספקתי לשכוח את מה שהלך שם XD כמו ששינג'י הולך על האוויר. ואת היצור עם האפרו. ואת זה שאישידה מתפשט. X_x וממתי הצבע שיער של אבא של אישידה לבן? ס_ס; הציור היה די עקום למען האמת~ אבל נו, שורדים. (התגעגעתיייייי. 33>)

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אני דיי בטוחה שהוא לא ריחף

אני חושבת שזה סתם היה קטע קצר במנגה ובאנימה האריכו אותו ככה שזה נראה כאילו הוא מרחף. אני תמיד חשבתי שהוא קפץ מאיפשהו. אבל עם הראש פונה למטה?... XD; אז יכול להיות שטעיתי.

S.Riddle

New member
אבא של אישידה בלונדיני. :(

אני מוחה בשם כל הבלונדיניות המוצלחות בעולם. אנו עוד נשיג את נקמתינו! ;;

Hinamori

New member
רק אני תמיד חשבתי שהוא לבן?

בכלמקרה... הסיבה היחידה שאני זוכרת את הקטע עם אישידה היא... XD

Goggle Girl

New member
אני לא מבינה, הרי הראו אותו כבר

בפלאשבק של אישידה מהפרקים הראשונים איתו, והשיער שלו היה לבן '.' אז על מה כל הטררם?

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

פרק מאמם 3> בליץ', חזרת אליי ;__; 333333333> שייייייייינג'ייייי 3> הקטע עם המסכה. 33333> יקח לי זמן להתרגל למדובב שלו. אבל הוא בסדר, אני מניחה XD רירין חמודה XD וטוב שהשיר סיום לא מספיילר את כל הסדרה @_@;;

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

שינג'י מלך היקום. D: רירין בסדר. היא מדובבת מישהי אחרת שאני ממש אוהבת אז לפחות זה. >> זה מטריד אותי כי קיוויתי להפרדה מוחלטת מהפילרים, אבל אני מניחה שיש גבול למה שאפשר לקבל. לא נורא, לפחות עודמעט יש היורי. ^__^

Goggle Girl

New member
שמעי, הפרדה מוחלטת היה פשוט

מטומטם. עם כל הכבוד לקו הזמן של המנגה לאנימה יש קו זמן משלה, והפילרים קיימים בקו הזמן הזה. העלילה התחילה, נמשכה, נגמרה, וחזרנו לעלילת המנגה, אבל בהתחשב בכך שדמויות נשארו אי אפשר להביא להפרדה מוחלטת. לפחות הם עשו את זה מספיק בסטייל לשמור אותם בלי להתערב בצורה אקטיבית בשום דבר אחר

S.Riddle

New member
אני ממש לא מסכימה.

יש התעלמות טוטאלית, ויש לעשות את מה שהם עשו- להשאיר את לילין והשאר הייתה מבחינתי טעות עצומה ואקטיבית עד מאוד, כי זה ממש לא "בסטייל" מבחינתי- בסטייל זה התייחסויות אלה ואחרות למה שקרה בארק של הבאונטים כל עוד זה במקום ומשרת את העלילה- להשאיר אותם לא משרת את העלילה בשום צורה, ורק משאיר אותנו בתחושה כאילו הפילרים הם יותר משמעותיים ממה שהם באמת. אני מצטערת, אבל לא משנה כמה הפילרים היו טובים או לא (ואת דעתי בנושא כבר הבעתי), פילרים הם פילרים, וברגע שהם מתערבים בקו העלילה האמיתי- לדעתי זה כשלון, וכרגע בליץ' תצטרך להוכיח את עצמה מאוד כדי לצאת מהנקודה הזאת, שהם בהחלט הגיעו אליה. קובו טיטה כתב את מה שכתב בסדר הכרונולוגי הספציפי הזה מתוך מטרה ברורה, ולא מספיק שהפילרים כבר הרסו לפחות שתי נקודות משמעותיות להחריד בעלילת בליץ' המקורית, הם ממשיכים לנזול לתוכה בצורה איומה עוד יותר. אז לא, אני לא מבקשת הפרדה מוחלטת, אבל אני כן רוצה איזשהו דף חדש בשביל הדמויות, בעיקר אישידה שכרגע אין לי מושג איך למשל הם מתכננים להוציא אותו ממה שנהיה ממנו לפילרים אל הדמות שקובו טיטה הפך אותו במנגה. מעבר לזאת, ההשארה של לילין והשאר לא רק שמיותרת אלא באופן משמעותי ביותר עלולה לשנות פרטים משמעותיים להחריד בהמשך העלילה, ואם זה יקרה אני מאמינה שהאנימה של בליץ' סופית תהפוך להיות נארוטו, וחבל.

Goggle Girl

New member
בין הפילרים של בליץ' ושל נארוטו

יש הבדל עצום ומוחלט, והיא מתחילה במספר הפרקים שלהם וכלה בכך שבעוד אנשים רבים וטובים ממני נשברו בתחילת דרכם בפילרים של נארוטו, הרבה יותר אנשים שרדו את כל הפילרים של בליץ' ואפילו נהנו מהם ברמות אלה ואחרות. את דעתי מעבר לכך אני לא יכולה להביע כיוון שאת המנגה אני לא קוראת, אבל לאור מה שכן הוצג בפילרים אני מרוצה וחושבת שרוב הדברים היו במקום אם לא ממש הכרחיים. תגובה יותר מעמיקה תבוא כשהאנימה תתקדם ואני ארשה לעצמי לקרוא את המנגה המקבילה

Goggle Girl

New member
*צופה שוב ב109* ../images/Emo58.gif

... מה? >> אהבתי אותו יותר. שינג'ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מדובב מעולה ומתאים שמו לו. @@ שמעתי על זה שמראים אותו הפוך אבל עכשיו אני כבר מבולבלת. הוא ניראה סתם פריק... או שפשוט זה נלקח מנארוטו. כמו ששמה נתלים על עצים, כאן נתלים... נקודה. ציפיתי לקצת יותר מהסצינה שהוא מראה את המסיכה אבל ניחא @@ היה מספיק טוב. איצ'י המסכן. יש לו כל כך הרבה טראומות ופתאום בה איזה נחנח חנון עם שיניים בולטות ואומר לו שהוא לא שייך לשום מקום ושהוא צריך לבוא איתו. איצ'י: אמא ז"ל אמרה לי לא ללכת לבד עם זרים שינג'י: ;[~ *אונס אותו* איצ'י: ... טוב אנחנו לא זרים עכשיו, אני מניח @@; שינג'י: ^0^~! אאאאה, התגעגעתי לקייגו. אני מפחדת לשאול כמה חשובה טאטסקי עומדת להיות שבשלב כזה מוקדם בסאגה הראו שהיא ראתה לא סתם את התג של איצ'יגו, אלא את איצ'יגו בתור שיניגאמי @@ מפחיד. מה שכן הרגשתי דה-ז'ה-וו מטורף. ואני לא הולכת לרדת על הפילרים, כי מה לעשות הם באו קודם באנימה ולכן הולם יותר שיראו את החזרה לבית הספר בצורה יותר קשורה למנגה והגיונית גם בהם. אני כן הולכת לרדת על זה שהם יכלו להיות קצת יותר מקוריים מאשר לשים את הסצינת חזרה כאילו כלום לא קרה, לגרום לכולנו לחשוב שאנחנו בפרק 64 שוב, ואז פשוט לדחוף את היראקו. עכשיו אני תוהה רק האם לקרוא את המנגה המקבילה עכשיו או לחכות שיצטברו כמה פרקי אנימה ואז לקרוא כרך ככה >>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif רררר, איזה פרק. ../images/Emo58.gif

ההתחלה הייתה חלשה מכל הבחינות - שום דבר מעניין לא קרה והאנימציה הייתה גרועה. אבל אז, בחצי השני של הפרק, האנימציה השתפרה פלאים וכל הדברים המעניינים התחילו לקרות. *___* קון כזה חמוד. המדובב של היראקו ממש, ממש טוב. אני לא מבינה מה הקטע עם זה שהוא הולך על האוויר, אבל. אני דיי בטוחה שבמנגה זה לא היה ככה. אני רוצה לבדוק אבל אני לא זוכרת באיזה פרק זה היה. אישידה היה מגניב נורא. חבל לי על טאטסקי. רירין מספיילרת בפריוויו, יופי רירין. XD והכי חשוב - בליץ'!!!!! התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Pandora4411

New member
../images/Emo58.gif למנגה

אאל"ט רואים את שינג'י שותה ועומד באוויר הפוך בסוף 183...

Goggle Girl

New member
זה כבר לא ספוילר למנגה XD

זה ספוילר עדיין כן, אבל הראו את זה כבר באנימה גם

למעלה