יצא בליץ' 110 D:

Pandora4411

New member
כן,

אבל מה אם מישהו עוד לא הגיע לפרק הזה לא במנגה ולא באנימה?
נו, better safe then sorry? ^^

Goggle Girl

New member
אז זה ספוילר לאנימה

ספוילר למנגה הוא אזהרה רחבה מדי במקרה כזה, כי הוא לא פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר. הוא מדבר גם על דברים שלווא דווקא מספיילרים למי שצפה בכל ה_אנימה_. לכן עדיף כשמדובר במשהו שכוסה באנימה לסמן את זה בתור ספויילר לאנימה כי ככה (אלא אם כן מדובר בפילרים) אז מי שקרא את המנגה יודע - זה בסדר לקרוא, וגם מי שרואה את האנימה יודע מה יחסו בקשר לזה. עדיף להיות זהיר ממצטער, אבל פאראנויה זה לא דבר בריא '-' (למרות שזה לא אומר ש_לא_ רודפים אחריך)

Tiger Eye16

New member
|ספויילר| 110 ^___^

היה פרק חמוד דווקא... ציפיתי ליותר.. אבל נו מילא ^^ (הולכת לקרוא עוד פעם את המנגה) אהבתי את איך שהראו את שינג'י מרחף באויר ואת החיוך שלו חחחח בהחלט נתנו לנו מדובב טוב! וטאסטקי.. טאטסקי.. חחח פה זה כבר ספויילר למנגה אז אני אשמור את זה לעצמי =) ואבא של אישידה עם שיער לבן???? WTF????????????? היה מתאים לו יותר שיער שחור.. זה סתם ניראה מוזר.. >__> אני כל כך מחכה כבר ל11 ^___^ יאיי!!!!!!!!!

S.Riddle

New member
HEE. *חיוך קורן* ../images/Emo58.gif

שינג'יייייייייייייייייייייייייי הייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 333333333333333333333333333333333333> *SPAZZSPAZZ* סוף סוף אהוב לבי שינג'י שלי הוא הגיע הוא HEEHEEHEEHEE! *מפזזת ערומה ברחבי העיר* אהם! שיחת הטלפון המקדימה לצפייתי בפרק: טופו: בלה בלה בלה האנה קימי squee! קטיה: ...את יודעת שיצא בליץ' 110 מתורגם, נכון? טופו: ....................DJFAJKFJKDHFJANFLKSDNFLKSNAFKL *FLAIL* *הכנס צווחה בטון גבוה כמעט מכדי שאוזן אדם תוכל לשמוע אותו כראוי* הו מיי גאד שינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'י!!!!!!!!!!!!!!111 קטיה: ...לכי תמותי. *הולכת להדביק סיילוטייפ על עור התוף שלה* אז, סוף סוף נגמר הסבל של הפילרים האיומים והנוראיים האלה ובליץ' ואני פתחנו דף חדש.
לראות שוב את האנימה עוקבת אחרי המנגה פשוט עשה לי את היום, אין. (זה ומה שהיה בפרק 4 של האנה קימי, אבל זה מחוץ לנקודה) הבעיה המרכזית שלי היא הקושי להתרגל למדובב של שינג'י, שכבר שיכנעתי את עצמי שיהיה אקירה אישידה- הוא נורא מתאים והכל, וקטיה אמרה לי שמרוב שקדחתי לה עם זה בראש גם היא כבר ציפתה לשמוע את שינג'י עושה "soko wa dame!" בקול האוקאי המוכר והאהוב של אקירה אישידה.... ולשמוע את המדובב של מומושירו מחשיש עושה את שינג'י בהחלט לא היה משהו שציפיתי לו. x_x אני עדיין מנסה להתרגל, אבל אני יודעת מראש שהבנאדם מדובב אדיר, אז יהיה טוב. D: בסך הכל כרגע העניין נראה בסדר- התגעגעתי כלכך לflailing של קייגו ולתפיסות-החזה הרנדומליות של צ'יזורו (וכמובן לבעיטות העוקבות של טאטסוקי לאחר מכן~), ובעיקר לקו עלילה _מעניין_, לא כמו מה שהיה עד עכשיו. ממש מעצבן אותי שהשאירו את לילין, קלאוד (הו גאד פלאשבקים לFF7 איק. *flail*) ונובה כי הם לא תורמים כלום לעלילה, ואם בגללם ישתנו דברים בהמשך העלילה מישהו הולך למות. בכל מקרה, אני יכולה להבטיח לכל מי שלא קרא את המנגה המשך אנימה מעניינת ומדהימה (בהנחה כמובן שהם ילכו אחרי המנגה, שעדיין רצה אז אעע) ובכלל לא כמו מה שהיה עד עכשיו. ו, המ. ריוקן ואישין! *מצייצת ומקפצת* ^_________^ OTPYAY! עכשיו רק חסר יוּמִי ויהיה מושלם.
(פרק הבא..? 3:) (המדובב של אולקוויאולה זה דאייסקה נמיקאווה [צ'ווטארו מחשיש, פיי מטסובאסה] omgomg. |פאנגירל|)

S.Riddle

New member
!!../images/Emo58.gif

רק עכשיו שמתי לב- בפריוויו לפרק הבא- "What messed up father and son!" "You're one to talk!" "Eh, what do you mean?" "...Secret." ... *מפרפרת* אישין. :XX

rukia chan

New member
אמ"ג בליץ'^&*$%^#$%*%^&) ../images/Emo58.gif

כלכך התגעגעתי ;_____; למען האמת זה קצת הפחיד אותי ס.ס אני לא אוהבת את הדבר הבלונדיני T____T פאק, הוא ממש ממש מפחיד. אבלאבל טאטסוקי עם תפקיד!!!!! אני ממש רוצה שלטאטסוקי יהיה יותר זמן מסך! אולי סוףסוף יהיה לה תפקיד קצת יותר חשוב, אם היא יכולה לראות אותם? אמן ;; אני רוצה שיהיה לה תפקיד. וממש התגעגעתי לבליץ' 3333>~~ כן, זו הייתה ביקורת מאוד מטומטמת. התנצלותי מראש, ייקח לי עוד פרק-שניים להתרגל.

S.Riddle

New member
לאאא, הדבר הבלונדיני. XDD ../images/Emo58.gif

אבל שינג'י באמת לא כזה מפחיד. למען האמת הוא מגניב בטירוף. כןכן. *מהנהנת נמרצות* ואני לא יודעת עדיין לאן המנגה לוקחת את זה, אבל הניחוש שלי הוא שטאטסוקי הולכת לדפוק מכות לכמה אנשים חשובים ממש בקרוב. DD: קובו טיטה די רמז על משהו, אבל שומדבר עדיין לא בטוח אז אני לא רוצה להעלות לנו את הציפיות לשווא. :X טאטסוקי =
.

Goggle Girl

New member
ניראה לי היא הדמות היחידה

שיש בפאנדום קונצנסוז בקשר לאהבה כלפיה XD לא פגשתי עוד מישהו אחד שלא לכל הפחות היה בסדר איתה, אם לא אהב אותה בפועל

S.Riddle

New member
באמת? o:

אני לא פגשתי אף אחד שבאמת שונא מישהו בבליץ', בכלל. אני מכירה מישהי שלא מתה על רוקיה, ומישהי אחרת שאוריהימה מעצבנת אותה, אבל חשבתי שכולם בדעה אחת (ונהדרת!) שכולם בבליץ' מגניבים. X: מצד שני טאטסוקי היא בהחלט דמות כזאת. היא היחידה פחות או יותר שיכולה להעמיד את איצ'יגו במקומו, היא חברה ממש טובה של 'הימה, וכולה רוצים שיהיה לה תפקיד יותר גדול. Go Tatsuki Go Go! ^_^

Goggle Girl

New member
זהו שכנראה לא פגשת מספיק

יאוי סלאטס של בליץ' x_x או לחילופין מספיק פאנגירלז זועמות של רוקיה. כמות השנאה שלהם כלפי אוריהימה מדהימה, ואני מפנה לתקרית בוויקיפדיה שבה הם התעקשו לשים את רוקיה לפני אוריהימה ברשימת דמויות שסודרה לפי הABC בגלל ש"רוקיה חשובה יותר" (משהו שאני ממש לא מאמינה בו ויותר משמחה להיכנס איתו לדיון אם תהיי מעוניינת, רק אומר כרגע שכן היא המניע העלילתי אבל היא אחת הדמויות הפסיביות ביותר שפגשתי בהן אם לא _ה_פסיבית ביותר, כמובן כל זה נאמר בגבולות מה שהוצג באנימה)

Hinamori

New member
!!!!! ספוילר ענק מעליי!!!!1../images/Emo58.gif

אני יודעת שסימנת אבל צריך לציין כשזה ספוילר כל כך גדול!

Goggle Girl

New member
תודה רבה שסימנת!!! ../images/Emo58.gif

אם לא הייתי יודעת את הפרט הזה ממקודם הייתי מתה!!!! כל הכבוד!!!!

Mr Rochester

New member
דייי, אתן אומווווו

כשכתבתי את הספויילר באמת רציתי לכתוב תגובה שכוללת ספויילרים.XD והספויילר הוא בנפרד ל"~!!", אבל אי אפשר לעשות שתי שורות בנושא תגובה, אז, דיייי, לכווווווווו ;;

למעלה