HEE. *חיוך קורן* ../images/Emo58.gif
שינג'יייייייייייייייייייייייייי הייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 333333333333333333333333333333333333> *SPAZZSPAZZ* סוף סוף אהוב לבי שינג'י שלי הוא הגיע הוא HEEHEEHEEHEE! *מפזזת ערומה ברחבי העיר* אהם! שיחת הטלפון המקדימה לצפייתי בפרק: טופו: בלה בלה בלה האנה קימי squee! קטיה: ...את יודעת שיצא בליץ' 110 מתורגם, נכון? טופו: ....................DJFAJKFJKDHFJANFLKSDNFLKSNAFKL *FLAIL* *הכנס צווחה בטון גבוה כמעט מכדי שאוזן אדם תוכל לשמוע אותו כראוי*
הו מיי גאד שינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'י!!!!!!!!!!!!!!111 קטיה: ...לכי תמותי. *הולכת להדביק סיילוטייפ על עור התוף שלה* אז, סוף סוף נגמר הסבל של הפילרים האיומים והנוראיים האלה ובליץ' ואני פתחנו דף חדש.
לראות שוב את האנימה עוקבת אחרי המנגה פשוט עשה לי את היום, אין. (זה ומה שהיה בפרק 4 של האנה קימי, אבל זה מחוץ לנקודה) הבעיה המרכזית שלי היא הקושי להתרגל למדובב של שינג'י, שכבר שיכנעתי את עצמי שיהיה אקירה אישידה- הוא נורא מתאים והכל, וקטיה אמרה לי שמרוב שקדחתי לה עם זה בראש גם היא כבר ציפתה לשמוע את שינג'י עושה "soko wa dame!" בקול האוקאי המוכר והאהוב של אקירה אישידה.... ולשמוע את המדובב של מומושירו מחשיש עושה את שינג'י בהחלט לא היה משהו שציפיתי לו. x_x אני עדיין מנסה להתרגל, אבל אני יודעת מראש שהבנאדם מדובב אדיר, אז יהיה טוב. D: בסך הכל כרגע העניין נראה בסדר- התגעגעתי כלכך לflailing של קייגו ולתפיסות-החזה הרנדומליות של צ'יזורו (וכמובן לבעיטות העוקבות של טאטסוקי לאחר מכן~), ובעיקר לקו עלילה _מעניין_, לא כמו מה שהיה עד עכשיו. ממש מעצבן אותי שהשאירו את לילין, קלאוד (הו גאד פלאשבקים לFF7 איק. *flail*) ונובה כי הם לא תורמים כלום לעלילה, ואם בגללם ישתנו דברים בהמשך העלילה מישהו הולך למות. בכל מקרה, אני יכולה להבטיח לכל מי שלא קרא את המנגה המשך אנימה מעניינת ומדהימה (בהנחה כמובן שהם ילכו אחרי המנגה, שעדיין רצה אז אעע) ובכלל לא כמו מה שהיה עד עכשיו. ו, המ. ריוקן ואישין! *מצייצת ומקפצת* ^_________^ OTPYAY! עכשיו רק חסר יוּמִי ויהיה מושלם.
(פרק הבא..? 3
(המדובב של אולקוויאולה זה דאייסקה נמיקאווה [צ'ווטארו מחשיש, פיי מטסובאסה] omgomg. |פאנגירל|)