פרק חביב ../images/Emo58.gif
אבל מתחיל להימאס לי מפרקי התרוצצויות. אוריהימה צ'אן נשארה מאחור 3> תכלס היא לא בדיוק בנויה לקרבות אז היא העדיפה להישאר מאחור מאשר לעכב את כולם. ואיצ'יגו קיבל את זה. הם מבינים אחד את השנייה כל כך טוב 3> קלוד XD איצ'יגו: כשהוא מתחיל לדבר הוא ממש לא סותם, הא? האינטראקציה בינו לבין רירין כל כך מתוקה 3> נובה: אני מרגיש אותם. צ'אדו: איפה? נובה: נעלם... אני מרגיש אותם. צ'אדו: איפה? נובה: נעלם... אני מרגיש אותם. צ'אדו: איפה? נובה: נעלם. ושוב צ'אדו ונובה גונבים את ההצגה. רק מתחיל להימאס לי גם מהגניחות הסכמה של צ'אדו כל פעם שאין משהו יותר טוב לתת למישהו להגיד. רנג'י המסכן צריך לסבול את קלוד XD נו טוב, אם מתישהו יהיה רנרוקי הוא יצטרך ללמוד להסתדר עם ארנבים אז עדיף להתחיל כבר מעכשיו
יא, מאבאשי משחק אותה. וסוי פונג ומאיורי רואים אקשן. תכלס נחמד כי אלה לא רק דמויות שלא קיבלו יותר מדי תשומת לב, גם לא ממש יקבלו ממה שהבנתי. קיוראקו 3> ולפני הספוילר - השיניגאמיז קאפ! XD פלוגה 11 = אהבה. גם כי פשוט ככה וגם כי הם שיפרי איצ'יהימה בתוך הסדרה. 3> הם, היטסוגאיה הורד מתפקידו בתור קפטן...
למנגה
האם זה ההסבר ללמה שלחו אותו אחר כך לעולם האמיתי בתוך הקבוצה שתחקור מה הולך עם אייזן?