בטח שידעת... ^_^
G Goggle Girl New member 14/10/06 #23 זה אומר שכל תיאוריה שאני מעלה כל רעיון לסצינה, אתי אומרת לי "נגעו בזה כבר וזה כל מה שאני אגיד ^^" ובדרך כלל זה יתלווה להאשמה שאני אכן ההולואו של קובו טיטה. זה מה שזה אומר. רוצה לדעת איך הסדרה נגמרת גם? D: גם לזה יש לי תיאוריות שנשמעות הגיוניות מדי.
זה אומר שכל תיאוריה שאני מעלה כל רעיון לסצינה, אתי אומרת לי "נגעו בזה כבר וזה כל מה שאני אגיד ^^" ובדרך כלל זה יתלווה להאשמה שאני אכן ההולואו של קובו טיטה. זה מה שזה אומר. רוצה לדעת איך הסדרה נגמרת גם? D: גם לזה יש לי תיאוריות שנשמעות הגיוניות מדי.
M Mrs Osuwari New member 14/10/06 #27 תיאוריות הגיוניות לאיך שהסדרה נגמרת ? את זה הייתי רוצה לשמוע ^_^
G Goggle Girl New member 16/10/06 #34 אז אני טוענת שצ'יזורו מתחתנת עם רנגיקו. אז מה? זו סיבה לזלזל בי?!
ל לבנדר א New member 14/10/06 #24 היטסו בטח ../images/Emo58.gif פילרים יהרוג באונטו אחד ויעלה שוב לדרגת קפטן.
G Goggle Girl New member 14/10/06 #25 נחיה וניראה אבל באמת אנשים אתם צריכים לצאת מהמקובעות של המנגה o_o
M MrsGreen New member 14/10/06 #30 השיר סיום מזכיר לי את השיר האחרון ששלחנו לאורוזיון.. הוא מזכיר שירי אורוזיונים בכלליות.. P: