יצא פרק 116

JeeChan

New member
ואו O_O פרק מעולה ../images/Emo58.gif

והאנימציה פשוט הייתה בשיאה. פרק ממש טוב, שבו אפשר לראות את עומק רגשותיה של אוריהימה כלפיי איצ'יגו. גרימג'ו = 3>, פשוט יצא ממש טוב. הקטע שהם מדברים על הכריך XD היה משעשע, וגם סוף סוף רוקיה גרה אצל איצ'יגו בידיעה של המשפחה על זה. אין הרבה מה להגיד על הפרק הזה, אבל פרק הבא מתחיל האקשן האמיתי, עם המון המון קרבות.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifאני שונא אותם =.=

למה?! למה לעצור בזמן שכל הכיף מתחיל? במה חטאתי? במה פשעתי? רק רציתי לראות קצת אקשן[חוץ מאוריהימהXרנגיקו, שהיה מטריד באותה צורה כמו במנגה ס.ס;] טוב נו >_>; נחכה ~עוד~ שבוע. נ.ב אחלה פרק וכאלה XD

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב ^^

היה פרק ממש ממש יפה.. נממ תהיתי איך הם יסדרו את הקטע עם רנג'י.. טוב נו >___> רנקיהימה!!! XD סתם נו.. עשו את זה ממש טוב וזה אפילו גרם לי להיתרגש >.< אני עדיין חושבת שבלונדיני מתאים יותר לגרימג'ו.. אבל נו טוב.. גם כחול מתאים לו ^^ אני כל כך מחכה לפרק הבא!!!!! (האמת אח שלי) לקרב מסויים מאוד *אהמ* XD.

Goggle Girl

New member
@_@ כיף ../images/Emo58.gif

לא לדאוג, אוריהימה, הפרק הזה הוכיח שאיצ'יגו אוהב בנות גדולות חזה ועבות ירכיים, אז יש לך עוד תקווה ;~; חוץ מזה שזה מוכיח שלאיצ'י התחילו סוף סוף לעבוד ההורמונים >_> אין פלא שאבא שלו שם את רוקיה בחדר אחר. מה שכן זה גם די מוכיח שמבחינת המשפחה שלו רוקיה היא לא החברה של איצ'יגו, כי אם בת משפחה @_@ אם הם יהיו ביחד זה יהיה מטריד מדי עכשיו. אוריהימה ;~;
את כל כך חמודה. באיזו עוד סדרת שונן יהיה כזה פרץ רגשות ווידויים? ראנגיקו חמודה. היא כמו האחות הגדולה והפרברטית משהו של אוריהימה XD חמודה כל כך... די אירוני שכל זה לחפות על הרגשות שלה לגין וזה ם,ם די, ההלם תרבות של שיניגאמים כשהם מגיעים לעולם הזה XD PRICELESS

S.Riddle

New member
גם אני חשבתי על ההקבלה ../images/Emo58.gif

בין ראנגיקו וגין לאוריהימה ואיצ'יגו. למרות שהרגשות של ראנגיקו לגין ממש, ממש מעורפלים. אני לא רוצה להסתכל על זה רק כ"היא מאוהבת בו" כי אני חושבת שזה משהו קצת אחר. היא אוהבת אותו, כן, במן דרך כזאת שהיא לא בדיוק התאהבות, אבל הרבה יותר מסתם אהבה חברית. זו אהבה הרבה יותר בוגרת, מחושבת, עמוקה כזאת, שברור לך שבמשך השנים היא עברה כל כך הרבה שינויים שהיא מאוד שונה כיום מאיך שהיא הייתה בעבר. אבל כשהיא יצאה מהמקלחת ואמרה מה שאמרה לאוריהימה לפני שהיא התחילה לדגדג את הילדה, היא לה כל כך הרבה רגש בקול שכל כך רציתי להכות את גין ולהשליך את הגופה שלו באיזו תעלה. >_> יש פה הקבלה חלקית, אני חושבת, כי האהבה של ראנגיקו לגין הרבה יותר בוגרת מאשר זו של אוריהימה לאיצ'יגו, והנסיבות גם כל כך שונות. כי בזמן שאיצ'יגו clueless לחלוטין לרגשות של אוריהימה כלפיו, אני חושבת שבמקום מסוים גין יודע-גם-יודע לגבי ראנגיקו, או לפחות בערך, והוא לגמרי ניצל את זה בדרכיו שלו (שאני לא בטוחה אם זה היה כדי לקדם את מטרותיו האישיות או כדי להגן על ראנגיקו, ואני יכולה רק לנחש) בזמן שאיצ'יגו פשוט באמת לא יודע. והקטע של איקאקו עם האוניגירי הוא רק ההתחלה. אם אהבת את זה, את הולכת למות על הפרקים הבאים 3;

Goggle Girl

New member
איקאקו זה תמיד טוב ../images/Emo58.gif

לא משנה מה (והאם אני היחידה שנהנית מהדיונים ביננו, חלקית בגלל חילוקי הדיעות?
) זה ההבדל העיקרי לפי דעתי בין אוריהימה וראנגיקו. בהרצאה שהייתי לאחרונה לכבוד יום האהבה (זומג אשכרה משהו טוב יצא מהצבא) הגדירו בצורה כימית משהו את המשיכה בין אנשים - קודם יש את התשוקה - שגורמת לאנשים להתחבר. אחר כך המשיכה, שמחזיקה את הקשר הראשונה בין אנשים. ואז ההיקשרות, שגורמת לאנשים להגיד דברים כמו "אני רוצה לבלות את שארית חיי איתך" ולהתחתן. איצ'יגו, לצערי, רק עכשיו מתחיל לגלות את ההורמונים שלו (וגם את זה אני מאשימה על קון >.> כי כולנו יודעים לאן הידיים שלו הולכות באמת כשהוא בגוף של איצ'יגו, וזה לא בנות או לחילופין בנים אחרים), בעוד סול סוסאייטי הביאה את אוריהימה משלב התשוקה (דחף בלתי מוסבר בינתיים לתותים) לשלב ההיקשרות, והשלב הזה בדרך כלל הוא הפחות הגיוני כי מעורבים בו גם פן פיזי (כמו בתשוקה) אבל גם מנטאלי, שמדעית הוכח שבו האיזון הכימי במוח הוא כמו של אנשים עם מניה-דיפרסיה אם אני לא טועה בשם המחלה D: משהו מטורף אחר שגורם לאובססיה קשה, בכל אופן 3: ראנגיקו וגם גין, לעומתם, שניהם כבר הגיעו לשלבים האחרונים של המשיכה, אם לא כבר בהיקשרות. ראנגיקו חושבת על גין בצורה אוהבת, אבל בצורה של "אני רוצה להיות איתו" מאשר "*צווחה* גין-סאמה!!!!!!". גין מצידו מחזיר את זה, ורואים את זה היטב גם כשהוא לא מוכן לפגוע בה כשהוא נלחם בהיטסוגאיה, וגם לפני שהם נוטשים להואקו מונדו, כשהוא אומר שהלוואי שהיא הייתה מחזיקה עוד קצת - או כי אז היא הייתה באה איתו, או בצורה הרומנטית יותר משהו של "כל רגע איתך הוא שווה את הכל".

Goggle Girl

New member
אופס, פישול שלי

סול"ס הביאה את אוריהימה לשלב המשיכה, לא ההיקשרות X3

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifס.ס;

זו הייתה מחשבה מטרידה "וגם את זה אני מאשימה על קון >.> כי כולנו יודעים לאן הידיים שלו הולכות באמת כשהוא בגוף של איצ'יגו, וזה לא בנות או לחילופין בנים אחרים" אבל בכלמקרה...אין לי מה להגיד XD;; סתם רציתי להגיב על המשפט הזה ס.ס; הוא הטריד אותי :S הסטיות,הסטיות...

S.Riddle

New member
Atobe-dono, Atobe-dono!../images/Emo58.gif

כשגרימי עשה "Ah~h?" אני התפגרתי.
אטובה!גרימג'ו sdkfhaseklfhklasdhfasklhfklslaskfhsklaflkajks וגם- אוי, רנג'י. הוא אשכרה הלך כדי להשאיר את איצ'יגו ורוקיה לבד. תתחתן איתי. ;_; "This is the only place I can really sleep!" ........רוקיההההההההההההההה גחלחדחכלגדחכדגחכךקכןחדגלך
~גוססת מאושר~ ...ה...הימה.... אני אוהבת אותך. ;;__;; אל תקנאי ברוקיה, החזה שלך יותר גדול. ;;;; (כן, יש לי תפיסה של גבר שטחי, שקט.) זה מדהים כמה insight יש לבחורה הזאת. היא קולטת את האווירה שיש סביב איצ'יגו ורוקיה כשהם ביחד, ואוף, זה כל כך עצוב. שיגיע כבר הקטע עם אולקוויאולה, אני רוצה עוד קצת OTP ;__; ה.השיחה של רוקיה ויוזו. אל אלוהים, אני לא חושבת שאני יכולה להיות מאוהבת ברוקיה יותר ממה שאני כבר. ...............אישין והפוסטר של מסאקי OTP. *נחנקת* השיחה של הימה וראנגיקו. קודם כל. ראנגיקו נהייתה בערך משם אחת הדמויות האהובות עלי, ולא סתם. ואני כל כך שמחה שסוף סוף עשו את זה באנימה, וכל כך כל כך יפה. דבר שני. אוריהימה. זה ריגשי לחלוטין. אני מזדהה איתה יותר מדי. אבל. אבל. אוח. let it all out, sweetie. ראנגיקו כל כך נפלאה.
גרימייייייייייייייי.
צריך לעשות סרט דוקומנטרי על ההתמודדות של איקאקו עם העולה האמיתי. זה יימכר במליונים. XD ...הקטע עם האוכל של אוריהימה מזכיר לי איזה פיק של פרינס אוף טניס שבהם מיזוקי אופה למישהו עוגיות סגולות רדיואקטיביות. אני תוהה מה בדיוק הקירבה שלו לאוריהימה >_> אני לא יכולה להתחיל להסביר כמה אני מחכה לפרק הבא, ובמיוחד לשני קטעים ספציפיים (גרימי והמטרה שלו, יומיצ'יקה, איקאקו, עוד מישהו (חיחי) והארנאקר שלהם). זה מתחיל להיות כל כך טובבבב. ואז עוד איזה שניים שלושה פרקים... הולך להיות חתיכת פרק, 'נפו. ואני אומרת את זה עם ~יד על הלב~. חיחי.

ketty the sheep

New member
מיזוקי הוא בעצמו עוגיה רדיוקטיבית.

ענקי למנגה: יאללה תביאו את הסוסים!!!!!!!!!!!!!!!!!

S.Riddle

New member
../images/Emo58.gif גרנדיוזי עצום מטורף ענק:

אמא שלך זונה. וזה לא סוווווס, זה רועייייייייייייייי!

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gifבגודל של אמא שלך

הינואיי היא אמא שלך. זה לא רועיייייי, זה רווועי המלךךךךךךךךך.

למעלה