גם אני חשבתי על ההקבלה ../images/Emo58.gif
בין ראנגיקו וגין לאוריהימה ואיצ'יגו. למרות שהרגשות של ראנגיקו לגין ממש, ממש מעורפלים. אני לא רוצה להסתכל על זה רק כ"היא מאוהבת בו" כי אני חושבת שזה משהו קצת אחר. היא אוהבת אותו, כן, במן דרך כזאת שהיא לא בדיוק התאהבות, אבל הרבה יותר מסתם אהבה חברית. זו אהבה הרבה יותר בוגרת, מחושבת, עמוקה כזאת, שברור לך שבמשך השנים היא עברה כל כך הרבה שינויים שהיא מאוד שונה כיום מאיך שהיא הייתה בעבר. אבל כשהיא יצאה מהמקלחת ואמרה מה שאמרה לאוריהימה לפני שהיא התחילה לדגדג את הילדה, היא לה כל כך הרבה רגש בקול שכל כך רציתי להכות את גין ולהשליך את הגופה שלו באיזו תעלה. >_> יש פה הקבלה חלקית, אני חושבת, כי האהבה של ראנגיקו לגין הרבה יותר בוגרת מאשר זו של אוריהימה לאיצ'יגו, והנסיבות גם כל כך שונות. כי בזמן שאיצ'יגו clueless לחלוטין לרגשות של אוריהימה כלפיו, אני חושבת שבמקום מסוים גין יודע-גם-יודע לגבי ראנגיקו, או לפחות בערך, והוא לגמרי ניצל את זה בדרכיו שלו (שאני לא בטוחה אם זה היה כדי לקדם את מטרותיו האישיות או כדי להגן על ראנגיקו, ואני יכולה רק לנחש) בזמן שאיצ'יגו פשוט באמת לא יודע. והקטע של איקאקו עם האוניגירי הוא רק ההתחלה. אם אהבת את זה, את הולכת למות על הפרקים הבאים 3;