יצא פרק 116

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif116

(+ כמה ספוילרים קטנים שמי שלא קרא את המנגה גם ככה לא יבין... אבל הם ספוילרים
יש הזהרות לגבי ספוילרים רציניים יותר בגוף ההודעה, אז אל דאגה). אני מודעת לעובדה שזו לא הפעם הראשונה שרואים את האראנקאר, אבל זה עדיין מרגש אותי לראות אותם ב'לייב'. עכשיו זה גם גרימג'ו, האהוב עליי מכל החבורה (אחרי פלג הגוף התחתון של לופי).
אייזן מפחיד אותי. הגישה שלו היא כל כך אבהית ומחבקת, כמו של מחנך במוסד לנוער שוליים. אני מניחה שאפשר להסתכל על האראנקאר ככאלו, הולואו שהועלו מאשפתות על ידי אייזן-סאמה, שנתן להם הכל והפך אותם למה שהם. (עוד פאק שאני רואה בפילרים כשאני מסתכלת על זה עכשיו - קאריה התייחס לבאונטו בדיוק באותה צורה, ולדעתי כשמשתמשים פעמיים או יותר באלמנט כזה, זה מוריד מערכו. כלומר, בדרך כלל מוטיבים באים לחזק רעיון בעלילה, אבל אני חושבת שפה זה גורע, מכיוון שזה יוצר חזרה ומן תבנית לפיה מורכבות חבורות ה'בד גייז' בסדרה, וזה קצת מפריע לי <ולא רק בגלל שזה יוצר נקודות דמיון בין הבאונטו לאראנקאר, כשהבאונטו בכלל לא קיימים!!1>). אני מניחה שזה מפחיד אותי בעיקר בגלל שזה מראה עד כמה אייזן מחושב ומפעיל המון לוחמה פסיכולוגית, לעומת הגיבורים שלנו, שהם חבורה אימפולסיבית למדי. מצד אחד, אפשר לחשוב שאויב שפועל לפי תבניות נוסחתיות (עד כמה שקיימות תבניות בפסיכולוגיה) אפשר לנצח על ידי שבירת התבנית, אבל אם אייזן חושב חמישה צעדים לפני איצ'יגוטאצ'י, הם צריכים לחשוב עשרה צעדים קדימה, שזה דיי משהו שהם לא עושים בדרך כלל. מצד שני, יש כל כך הרבה דמויות שפועלות ברקע בצד של הטובים, ואפשר למנות לפחות שתיים שיכולות לחשוב ברמה של אייזן, אבל מצד שלישי, אני לא רוצה לחשוב על איצ'יגו כעל בובה על חוט שחושבים במקומה, כי זה מוריד אותו בדיוק לרמה של האראנקאר, ולא הייתי רוצה לחשוב כך (בהתחשב בעובדה שהוא גיבור שונן שהולך לנצח אותם
) (למרות שמאיך שהדברים התפתחו עד עכשיו, ניתן להגיע למסקנה שאיצ'יגו הוא אמצעי למטרה של מישהו <אורהארה? אמא של טופו?> שמכוון למקום אחר לחלוטין ממה שאנחנו יכולים לנחש). בכל מקרה, הפאמיליה המאושרת של אייזן עומדת לחוות זעזוע בגלל גרימי, הבן הסורר (שיקבל גם ספנקינג בסוף?
), אח, גרימי!
יאללה, שיתחיל האקשן!~~~~~ כל זה עושה לי חשק לאיזה פיק חולני שמתאר מה קורה בלאס-נוצ'ס מזווית שבה אייזן וגין (טוסן הו?) הם אמא ואבא, ואיך הולכת האינטראקציה שלהם עם הילדים שלהם. זה בטח יהיה טוב כמו התיאורים המשפחתיים של המחלקה ה11. D: ולנושאים אחרים - אני חושבת שהפרק הזה מוכיח, שוב, עד כמה הקשר בין איצ'יגו לרוקיה הוא עמוק. בין אם הוא קשר נאקאמה אורגינל כמיטב מסורת הז'אנר ובין אם הוא מעבר לזה, אני חושבת שזה אחד הקשרים האהובים עליי בין שתי דמויות באנימה אי פעם (אולי מדרגה ליד גון וקילואה מהאנטר האנטר). <הם פשוט מושלמים. שיואואואואו> פשוט... רואים איך הם התגעגעו (חבל שרוקיה לא תזכה לעצב את הארון שלו מחדש
), ורואים כמה הם זקוקים אחד לשניה. אולי לא יתאים פה תיאור רומנטי בסגנון 'כמו אויר לנשימה' (למרות שאני יודעת שיש פה כאלו שלא יסכימו איתי), אבל בהחלט רואים איך הם נותנים כח זה לזו, וזה הדבר הכי יפה שאפשר לראות במערכת יחסים (כן, יש לי חסכים מכך שלא דיברתי מספיק על האירועים של הפרק הקודם. אבל גם ב116 רואים סימנים לזה! יש אפילו פלאשבקים!
). בקשר לאוריהימה - ילדה מסכנה. אבל אני אוהבת את איך שמציגים אותה, בתור מתבגרת אמיתית. יש בזה משהו יפה, בעצב הזה. *מחבקת את אוריהימה, למרות שאני בטוחה שהחיבוקים של ראנגיקו הספיקו לה לכל החיים* (אגב, החיבוקים של ראנגיקו, חוץ מזה שזה היה פאנסרביס מטורף לפנים והייתי צריכה לצפות בזה פעם שניה ולנסות להתמקד במה שהיא אומרת, לשם שינוי, ובכלל, כל הקטע בין אוריהימה וראנגיקו, שמים בפרופורציה את הרגשות של אוריהימה, שהם רגשות של ילדה בת 15, לעומת הרגשות של ראנגיקו כלפי גין, שהם אולי משהו שלא מדברים עליו בהרחבה בסדרה, אבל הם, מה שהם לא יהיו, קיימים, וכפי שלירון אמרה לי בשיחה שהייתה לי איתה על זה, הם רגשות של אישה בוגרת שעברה הרבה בחיים, ולא משהו שיכול לעבור <מה שבדרך כלל קורה לרגשות בגיל ההתבגרות>). אני אוהבת את בליץ'. עוד מעט נקבל הרבה אקשן, ועוד יותר קומיק ריליף (ברגע שיומיצ'יקה ואיקאקו, על דגש על איקאקו, יתמקמו. אח, אם הייתה משטרה צבאית בסול סוסייטי. XDDDDDDD).

ketty the sheep

New member
אלוהים ישמור, אסור לי לפתוח את

הפה בשעות האלו. o_o;;;;;;;;;;;;;; בתקווה לעתיד שבו אני אתעורר לעולם שבו ההודעה הזו לא נראית כפי שהיא נראית כרגע, לילה/בוקר טוב!

Noya Nyan

New member
מדהים ^^ ../images/Emo58.gif

אולקי / גרימג'ו ~ 333> *הכנס מנגינה ספרדית ברקע* XD (התגלגלתי על הרצפה מרוב צחוק כשהבנתי שיש מנגינה ספרדית ברקע כשהם מדברים, חו XD ועכשיו גם הודיעו לי שהמנגינה הזאת הייתה גם בפרק 114, אחרי שאולקי חוסם את בניהימה. אולקי = מנגינה ספרדית! D:) הממ. אייזן מפחיד כהרגלו ^^ רוקיה מדהימה כרגיל XDD "אז, איפה את מתכננת להישאר?" "הא!" *רצה בחזרה הבייתה* XD "היי, חכי רגע רוקיה!! >_<" "בוקה~ זה המקום היחידי שאני באמת יכולה לישון בו!" XD "רגע אחד~~" *רץ אחריה* "המשפחה שלי כבר ראתה אותך!! איזה תירוץ את הולכת להשתמש?!" איצ'ירוקי
ובכלל, כל האיצ'ירוקי שהיו בפרק = 3> ! אוריהימה ;; מסכנה. 33> אבל קראתי איפשהו שDB תירגמו את הנאום שלה לא נכון! DB תירגמו את זה כאילו שאוריהימה אומרת, "אני מחבבת אותה" ומה שחושבים שהיא באמת אומרת זה, "אני אוהבת אותו" (כמו שזה היה במנגה.) קראתי על זה ויכוחים בפורומים שונים... ציטוט:
I believe she says "Daisuki na no ni" which could mean "I still love him though..." or "I still like her though..." right?​
... לכו תדעו Oס" בכל מקרה, מה שברור זה שהיא מקנאה ברוקיה על המערכת יחסים שלה עם איצ'יגו ;__; *גלומפ* לקבוצת האנימה מגיע גם קרדיט 3> כי הם באמת עשו עבודה טובה D: אהבתי את כל הקטע עם ההבזקים של הריאטסו, ואז מראים את האנשים ששייכים להם XD אוה ו- מנגינה ספרדית ^_^ ~

Goggle Girl

New member
בהקשר ../images/Emo58.gif

ניראה לי הרבה יותר הגיוני שהיא מודה שהיא ממש ממש ממש אוהבת את רוקיה מאשר שהיא אוהבת את איצ'יגו, כי כל הניאום הזה בעצם אומר כמה שהיא אוהבת את איצ'יגו בלי שהיא תגיד את זה, יותר הגיוני שהיא תודה בחיבתה לרוקיה מאשר ההתאהבות באיצ'יגו, וגם בהקשר הנתון זה יותר הגיוני שה"דאיסקי" מתקשר לרוקיה כי עליה היא דיברה במשפט שלפני כן בעודה מונה את הסיבות למה היא אוהבת אותה מאשר פתאום לתקוע את רגשותיה לאיצ'יגו. נוסיף לזה את ה"נא נו ני" שלמרות שהיא אוהבת אותה כל כך, היא לא יכולה שלא לקנא בה וזה הגיוני

cRitiCaL KitTy

New member
אני לא זוכרת מה רציתי להגיד../images/Emo113.gif

חוץ מהקטע שבא לי כבר שזה יגיע לעוד כמה פרקים... ושטאטסוקי יצאה מגניב לחלוטין בפרק הזה...

fay valentine

New member
. . . . ../images/Emo58.gif

לראות את אוריהימה עם ראנגיקו גרם לי לחשוב - שתיהן גדולות-חזה, בעלות שיער מגווני הכתום, אוכלות שילובים מוזרים של אוכל ונהנות מזה, לשתיהן יש את "האהוב האסור" או איך שתקראו לסיפורי האהבה המסובכים שלהן. מה אם יש להן איזה שהוא קישור רוחני? מה אם ראנגיקו היא מין אם אלוהית של אוריהימה? או איזה שהוא קשר משפחתי רחוק? אני רואה את זה גם בדמויות אחרות אומנם הוא לא אלוהי, או שאני פשוט לא יודעת את זה, אבל טסאיי, העוזר של אורהרה, נראה כמו קשור איכשהו לצ'אדו. שניהם גדולים, כההי עור, בעלי כוח רב אבל לא כוח שיניגאמי. (ואולי התספורת המוזרה, המשקפיים והשפם הם רק אמצעי הסוואה). כמובן שאיצ'יגו מתקשר ישר עם קאיין, למרות שיש לו גם את איששין בתור אב. טאטסוקי מתחברת לי עם קוקאקו. למרות שניראה לי שזה רק הטירוף שלי.. בכלל - כל ההודעה הזו היא הטירוף הפרטי שלי... אז בכלל אל תענו לי... אלא אם כן.. אתם מטורפים כמוני..

Goggle Girl

New member
טאטסקי וקוקאקו - כל כך!!!!!!!!!!!!!

הבעיה היא שנגמרו החברי משפחת קאיין המתים שהיא יכולה להיות הגלגול שלהם
(בסוף אוריהימה באמת מיאקו אבל מי שבאמת קאיין זו טאטסקי XD)

fay valentine

New member
XD

לא התכוונתי שהיא הגלגול שלה, אלא סתם שיש איזה קשר ביניהם. ואני אוסיף משהו שיסקלו אותי עליו - רנג'י הוא האב האלוהי (לא יודעת איך לקרוא לקשרים האלה שיצרתי) של ג'ינטה. פשוט בגלל שלשניהם יש שיער אדום עם מפרצים, ויש להם מין אישיויות כאלה דומות. אה! מצאתי עוד אחד! מיזוירו והבחור הזה החבר של רנג'י. (רואים אותו בפרק ההוא שרואים את רנג'י עם קימונו ורוד עם פרחים) עם החרוזים על האוזן.

Hinamori

New member
יש הרבה דמויות דמות../images/Emo58.gif

זה בעיקר בולט בדברים שעוד לא שודרו, עם האראנקארים והוואיזארדים~

Goggle Girl

New member
אני מאשימה בזה את סגנון הציור שלו

כי בתחילת המנגה הדמויות היו שונות בצורה מדהימה ועכשיו כולם או התכערו נורא או נהיו בישים מרוב מחסור בתווי פנים

Hinamori

New member
[../images/Emo58.gifקטן למנגה] לא קשור.

דיי ברור שהוא עושה את זה בכוונה, כי זה גם לא רק מבחינת מראה. למשל, שאלונג קו פונג וסוי פונג.

Goggle Girl

New member
מעניין o.o טוב נו, נחכה וניראה

למרות שזה ששניהם ממוצא סיני לווא דווקא אומר הרבה על הקשר בין שניהם ספציפית

למעלה