יצא פרק 117 D:

JeeChan

New member
פרק מעולה :) ../images/Emo58.gif

נהניתי מכל רגע והאנימציה הייתה טובה מאוד :) השיקאי של רוקיה 33333333> הוא יצא כל כך יפה :) לא ציפיתי שהם כן יכניסו את צ'אפי, בגלל כל הנושא של רירין, קלאוד ונובה, אבל נראה שבסוף הם כן הכניסו אותה :) זה כזה אונד, כשהוא חושב שהאוויר זה מקום בטוח, ורוקיה כזה, אני לא אמרתי מעולם שזה תקף רק לאדמה O: לא זכרתי את הקטע עם אפרו מן XD, היה משעשע. פרק הבא $#%#$%T#W$ אה *__________* הולך להיות שולט :) האנימה בהחלט נותנת לי תחושה יותר טובה מהמנגה ^^ אני נהנה הרבה יותר :)

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifאמאשלהםבגבס T_T

אני פשוט אסכם את זה בכמה מילים רוקיה=>*_* יקאקו מחפש מקום לישון=>LOL!!!! גרימג'ו=>אוווו....אההההה נראה לי הם יקבלו את ה"פאוור אפ" רק בעוד מליון פרקים T.T זה לוקח להם כ"כ הרבה זמן >: הם מורחים >>>>: שיניגאמיס קאפ=>ROFLOLMAO!!!ישבתי וכמעט נפלתי מהכיסא מרוב צחוק XDDDD נ.ב אני רוצה יותר אקשן, יותר דם יותר בנקאי

Ihavenonick

New member
../images/Emo58.gifלמנגה מעליי

אני לפחות חושב כך-ראה לי הם יקבלו את ה"פאוור אפ" רק בעוד מליון פרקים T.T זה לוקח להם כ"כ הרבה זמן >: הם מורחים >>>>: אני לא יודע על מה מדובר אבל תודה

Goggle Girl

New member
T_T תודה לאל זה לא רק אני

למרות שדי הגיוני שיהיו דברים כאלה בעתיד. זה בליץ' אחרי הכל (למרות שאם רוקיה הוכיחה משהו זה שלא צריך קטעים אובר דרמטיים בשביל זה. מספיק לא להיות בזמן מסך לכמה פרקים XD)

Goggle Girl

New member
אתה יודע, אם כל הזמן יהיה רק אקשן

כל מערכות היחסים, הדמויות, והעלילה שקובו בנה בקפידה ובזהירות יהרסו, הסדרה תחרב, ובסופו של דבר זה יהיה משעמם אם לא נארוטו (ואפילו נארוטו לא של הפילרים לא עשה לי את זה מספיק בשביל להחזיק אותי עד עכשיו)

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif...

אני לא צריך הרבה אקשן, רק קרב אחד שיגרום לי לצווח וליילל כמו כלבלב קטן אבל בחייאט :S יותר מדי מריחה >: 5 דקות תקדים עוד 20 דקות של סתם מריחת עלילה זה ממש מתסכל ומעצבן >: כאילו, פרק שעבר זה היה משהו כמו דקה של קרב? ואז שעה שלמה הם דיברו על החרב של רוקיה... יש מבין?:S

Goggle Girl

New member
זה לא אשמת הביצוע ../images/Emo58.gif

זה אשמת התוכן. הקרב של רוקיה היה קצרצר. לא נשאר עוד על מה למרוח חוץ מהדיבורים. הבעיה היא שפאנלים קומיים כמו איצ'יגו ופיון שבמנגה אולי היו במצטבר עמוד אחד, באנימה לוקחים דקות יקרות כי פשוט צריך _להגיד_ את מה שהיה כתוב שמה. תאשים את קובו טיטה בזה, לא את האנימה.

Hinamori

New member
ניווווו!../images/Emo58.gif

פרק כל כך טובבב 3> איקאקו, יומי וקייגו!!!!1 33333> אני כל כך אוהבת אותם XD חבל שיומי היה קצת עציץ כל הפרק X_X אבל עציץ יפה. 3: היטסוגאיההההההההההההה!!!!!!11 אמג, אני אוהבת את הסייו של הגיגאי שלו [אני יודעת שלא נכון להגיד ככה אבל אני לא זוכרת מה הייתה המילה לאלה מהסוג של קון .__.], זה מה שמצפים לשמוע כשפוגשים מישהו בגובה שלו. XD שאולון מכוער. ולא קראו לו שאולון פונג בכלל? די רוי... אין שם רופאי שיניים בהואקו מונדו? ו ו ושיראיוקייייייייייי!!!!11 כל כך מגניב ^__^ גרימי תעשה לי הולווווווווווווו 33333333333333333> אוף, אני רוצה כבר ש|ספוילר שמתחיל בו'| ];

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif ל... פרקים 6-7? XD

גיקונגאן זה השם של נשמות חלופיות בכללי, כלומר כל הגלולות הרגילות האלה. מוד סולס הם נשמות שעברו שיפצורים כמו קון שיש לו רגליים נורא חזקות, רירין שיש לה את הכוח אשליות וכו' ואותם רצו לאכסן בתוך סוכריות כמו גיקונגאן רגילים.

Goggle Girl

New member
או שמא התכוונת גיקונגאן?

*סנילית שלוקח לה זמן להיזכר במושגים*

Noya Nyan

New member
מוד סולס = קאיזו קונפאקו. *מהנהנת*

קאיזו קונפאקו זה ביפנית, מוד סולס זה התירגום באנגלית~ וזה איך שאפשר לזכור: (תמונה) [:

Goggle Girl

New member
@_@ ../images/Emo58.gif

לירון - שאלת אותי לפני כמה פרקים האם אני מחשיבה את ה"אני אגן עליך" של איצ'יגו לאוריהימה גם תמיכה באיצ'יצ'אדו ואיצ'יקייגו. אז כן D: מאוד מאוד D: והאיצ'יצ'אדו בפרק הזה עשה אותי מאושרת בתחתונים D: פיון! XD אני כל כך מאושרת ששמרו אותה! אני מתה לראות אינטראקציה בינה ובין רירין! "אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אני שמח שקיבלנו את קון!!!" תכלס XDDD אני היחידה שמוטרדת מזה שהמתקפה של רוקיה זה "ירח לבן"? כאילו, כן, יודעים שבגללה הולואיצ'י נוצר, לא צריך עוד לרמוז לכיוון הזה ם_ם ... טוב רק שלא הפכו אותה למעין גוקו כי הגיע הזמן שהיא תתחיל לעשות משהו חוץ מלגרום לאנגסט O_O; ... ביאקויה פינצ'ר לה את המעמד XD מנוול טוב, אוטוטו מתחיל הגרימג'אוו\איצ'יגו... ובינתיים איקאקו ממשיך לשלוט ביקום XD

למעלה