יצא פרק 117 D:

Noya Nyan

New member
אומגXDD../images/Emo58.gif

*הא!!# גרימג'ו מגיע!* *הא!!# מנגינה ספרדית ברקע מתחילה!!!* ההאעהאעא XDDD אני אוהבת את המנגינה הזאת 333> סודה נו שיראיוקי 33> היא כלכך לבנה, יאי ^_^ *מסתנוורת* חו~ ואיצ'יגו היה כלכך "אומג רוקיה ס:" ^_^ ופיון~ XD גאונית XD חבל שDB לא תרגמו את הפיון שלה לפיון ); צ'אד אנגסט על איצ'גו D: לול מסכן די-רוי הוא הופיע רק בפרק אחד וכבר מת O__ס" שיהיה גאה הוא מת בידי רוקיה חו [: איקקאקו וקייגו לשלוט~ XD "המפף, אם אני יגן עליו מהבחור ההוא שם *מצביע* אתה תיתן לי להתגורר בבית שלך?!" "אה?" "לא 'אה'!!!!!@#$% זאת שאלה של כן או לא לעזאזל!!#$" "הא-הא-האאאיי x___x" שולט DD: Your arm is gonna go... PYON !!~ הו~ האראנקרים כלכך שולטים, עד לקצה החור האחרון שבהם, גרר 3> *הכנס מנגינה ספרדית* כל הארק הזה בכלל הולך להיות מגניב D: שיניגאמי קאפ = פאנסרביס XDDDD

shui chan

New member
איזה פרק נהדר =)

טוב לחזור לזה! אוף! פשוט מתחילה להרגיש שוב כמו בליצ'! קיצר, פרק ממש ממש טובואני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא ^__^
ואני מסכימה איקאקו בהחלט שולט! התגעגעתי. טוב לחזור לזה!

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gif אוף איתו

לקראת סוף הפרק- "נו תעשה כבר ב'! נו נו נו יש עוד מלא זמן עד סיום הפרק אתה בטוח תספיק לעשות ב'! יו, הוא עכשיו עושה ב'! מה, לא? טוב, עכשיו! *סיום פרק* מההההה?! T_T" אז הפרק הבא. D< זה הולך להיות כזה ראר.

Goggle Girl

New member
נו יש גבול לכמה אפשר לדחוס לפרק אחד

עכשיו את מחכה בקוצר רוח לפרק הבא וזה מה שהם רצו, הסאדיסטים האלה D:

Pandora4411

New member
ייאי../images/Emo58.gif

אני כ"כ שמחה שלא הוציאו את פיון!
למרות שהיה יכול להיות די נחמד אם רירין הייתה נמצאת שם כדי לריב עם פיון על איצ'יגו ^____^ סוי/יורואיצ'י

fay valentine

New member
@_@ ../images/Emo58.gif

*שוכבת על הרצפה ומנסה לנשום, בזמן שהפיצול אישיות מנפנף עליה רוח* אומג!!!!! איזה פרק טוב!!! איצ'יצ'אדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 ישבתי בחדר שלי וראיתי את הפרק ופתאום התחילו לצאת ממני קולות כמו של קומקום קטן כשהוא כבר רותח ושורק. זה היה כל כך טוב!! כל כך יכולתי לראות את האנגסט של צ'אדו על היחס של איצ'יגו אליו. זה היה כל כך רע. כל כך קורע... פיון חמודה. הצחיק אותי נורא שמצד אחד יש לאיצ'יגו את רוקיה - שמלמדת אותו דברים, יורדת עליו, ומציירת לו ציורים מטומטמים (שלמדתי לאהוב כי זה חלק מהכיף של בליץ' ). ומצד שני - יש לו עכשיו את פיון, שמספרת לו דברים על רוקיה וסול"ס, מכאיבה לו, ומעצבנת אותו עם ה"פיון". בכלל הצחיק אותי לאללה הקטע של "ידוע שהחרב של רוקיה היא הכי יפה מבין כל החרבות מסוג שלג או קרח". כאילו מה - עושים תחרויות יופי לזאנפאקוטוים? "כולן יפות, כולן חזקות, אבל רק אחת תזכה להיות החרב הכי יפה. והזוכה לקולקציית השלג והקרח היא....... |מתח|.... סודה נו שיראיוקי! החרב של רוקיה!" |מחיאות כפיים ברקע|. איקאקו היה כל כך שולט שם!! והוא הזכיר את קנפאצ'י!! הוא אמר שם "היחידה של זאראקי", ולא סתם את המספר. |מבקשת עוד רוח מהפיצול-אישיות שלה| מדהים איך רק השם שלו עושה לי צמרמורות כיפיות בכל הגוף. זאראקי קנפאצ'י...
והשיניגאמיז קאפ היה גדול! הם היו חייבים להכניס עוד פעם אחת את יורואיצ'י אוכלת.

toi

New member
../images/Emo29.gif דאמיט, איצ'יצ'אדו?!

זה פשוט לא בסדר.לכל המאצ'מייקינג פאנגירלס אי-שם: ככה אתן נראות.

Goggle Girl

New member
עכשיו ברצינות, מה היה הטעם בתגובה

הזאת? יש ויש. כן, יש את אלה שהן כמו רוקיה בתמונה ששמת. ויש את אלה שפשוט בוחרות לראות את כל האינטראקציה בין איצ'יגו וצ'אדו כמו שהן בוחרות לראות את מערכת היחסים בין איצ'יגו ואוריהימה או לחילופין רוקיה, בחר את הזוג איצ'יגו המועדף עליך. וזה גם די בדיוק אותו הדבר. האינטראקציה קיימת (בין הבנים לבנות כי צריך רומנטיקה, בין הבנים לבנים והבנות לבנות כי זאת אנימת שונן ואז הם מרשים לעצמם ללכת עד הסוף בלי לפחוד מזה שיפרשו בצורה רישמית שזה רומנטי בטעות). לא אומרים שזה רומנטי כי זאת אנימת שונן (בין הבנים והבנות כי זאת לא המטרה של הסדרה, בין הבנים לבנים והבנות לבנות מסיבות ברורות). _בגלל_ שזאת אנימת שונן הם מרשים לעצמם להפליג כמה שבא להם בגלל שהסיטואציות קיצוניות (מצבים של חיים ומוות), ל90% מהדמויות יש תסביכים של "אני אגן עליך" והקרבה עצמית, והם פועלים לפיהם 120% מהזמן. זה גורר ה-מ-ו-ן אינטראקציה בין המון מהדמויות וכן, מה לעשות, האינטראקציה הזאת נופלת בגבולות "אני אקריב את החיים שלי בשביל להגן אפילו לא על החיים שלך, אלא עם מה שיקר לך כי את\ה חשוב\ה לי עד כדי כך". רישמי? לא ממש. עם כמה שכואב הלב על הכל. קיים וניתן לפרשנות? בהחלט. וכל מי שיתלונן על החרישה שהבאתי פה דמו בראשו.

toi

New member
../images/Emo29.gif הכל מאהבה, יקירתי.

פשוט מטריד אותי לראות זיווגים בכוח. איציהימה לגיטימי, איצ'ירוקיה לגיטימי, ואפילו איצ'יאסאנו נראה סביר, לפי עוצמת ההדבקות של אסאנו אל התות הג'ינג'י החביב על כולנו. איצ'יצ'אדו נראה לי כסוג של חילול, כ החיבור ביניהם מבוסס, לפחות מנקודת מבט גברית יותר, כעניין של כבוד ולא רומנטיקה. ואם להיות לגמרי כן איתך, סתם חיפשתי מקום לתקוע את התמונה הזאת. [: לילה טוב, נתראה מחר באנימהקון.

Goggle Girl

New member
יש מקומות טובים יותר

ואיצ'יצ'אדו? כבוד במקום רומנטיקה? ם_ם בבסיס כן וקרוב לוודאי שמצידו של איצ'יגו אבל בהתחשב בזה שהוא פחות או יותר רישמית הבן אדם הכי חשוב לצ'אדו (או באנגלית Most important person להמחשה והדגשה) קשה לי שלא לראות את זה בתור אופציה XD בייחוד שגם איצ'יגו מודאג בצורה מטורפת בקשר לצ'אדו כשצריך, אז... ם,ם ואומג, יש תמיכה מצידך באיצ'יקייגו? ;_; marry me!

Tiger Eye16

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

איזה פרק טוב... פיון.. כזאת ... פיון XD רוקיה מדהימה ~~~ זה יצא כל כך יפה באנימה.. והחרב שלה כל כך זוהרת... ~מהופנטת~ "זאת שאלה של כן או לא" XDDDDDDDDDDDDDDDD "יחידת זארראקי" |נמסה| (כל כך רוצה את 119 עכשיו... ~~~~ )

למעלה